canım kayınvalideciğim

Küçük bi şeyimi alsa hiç sorun etmezdim de, açıkçası bayağı ödedim. Bir de direkt yatak odamın içine girmiş. Tek huyu da bu değil, altınlarımızı da kaçırmaya çalışmıştı o zaman bir şey demedik. Şimdi bu 2.oldu
bence giden donlarınızın aynısından alın ve kayınvaldenıze hedıye edın
hanı aranız kötüymüş ya '' anne artık dargınlık olmasın '' deyip verin
o anlar bence o zaman

@pinkycaramel bir de yanlıs anlamazsanız bırsey soracagım
sız nerden buldunuz boyle kaynanayı
koskoca saygın avukatsınız tama esınız de dengınız o da savcıymıs ama bı cıcekle bahar gecmıyor sadece koca ıle ıs bıtmıyor aile de cok oenmlı sevıyesız ınsanlarla ugrasmak cok zor
benım de en buyuk hayalımdı sevıyelı ınsanlarla bır arada olmak ama malesef olmadı (eşim iyidir )
ben de unıv mezunuyum ınsan dıyor yanı ben bunlara mı layıktım dıye
kaynana ıle anlasılamayabılır ama dusman bıle olsa, görgüsüzden dostum olacagına görgülüden düşmanım olsun
ınsan yakıstıramıyor öğretmen , avukat, doktor .. ama gel gelelim kaynana maduru
çıldırmamak elde degıl

Eşin sevgilisine hediye etmiş olmasın?

Şaka şaka....Kayınvalidenin seks hayatını canlandırmışsın ne güzel, belki oturup kalkıp sana dua ediyordur kayınvalde ve kayınpederin...

@pinkycaramel bir de yanlıs anlamazsanız bırsey soracagım
sız nerden buldunuz boyle kaynanayı
koskoca saygın avukatsınız tama esınız de dengınız o da savcıymıs ama bı cıcekle bahar gecmıyor sadece koca ıle ıs bıtmıyor aile de cok oenmlı sevıyesız ınsanlarla ugrasmak cok zor
benım de en buyuk hayalımdı sevıyelı ınsanlarla bır arada olmak ama malesef olmadı (eşim iyidir )
ben de unıv mezunuyum ınsan dıyor yanı ben bunlara mı layıktım dıye
kaynana ıle anlasılamayabılır ama dusman bıle olsa, görgüsüzden dostum olacagına görgülüden düşmanım olsun
ınsan yakıstıramıyor öğretmen , avukat, doktor .. ama gel gelelim kaynana maduru
çıldırmamak elde degıl
Evet gerçekten görgü ve kalite çok önemli. Kocamı tanıdığım zamanlarda annesini tanımıyordum. Bilseydim evlenmeyi tekrar düşünürdüm.

Evet gerçekten görgü ve kalite çok önemli. Kocamı tanıdığım zamanlarda annesini tanımıyordum. Bilseydim evlenmeyi tekrar düşünürdüm.
hanı oncekı konularınızı da okudum
aslında nısanlı ıken falan bela geliyorum demiş resmen belli etmiş kendini ama bizler anlıyoruz işte seviyorum dıyoruz malesef sevgi ile iş bitmiyor

hanı oncekı konularınızı da okudum
aslında nısanlı ıken falan bela geliyorum demiş resmen belli etmiş kendini ama bizler anlıyoruz işte seviyorum dıyoruz malesef sevgi ile iş bitmiyor
Evet, beni çok uyardılar evlenme diye. Eşimden çok memnunum aslında. Tek sorun kayınvalidemin problemli olması

Back
X