canım kayınvalideciğim

Sende git evine onun donlarını al..
Yatak odanı kitle hep.dolabınıda kitle

Oğlunu gelinden kiskanan kv modeli. Normal eşyayı değil de ic camasirini çalıyor ki aklı sıra cinsel hayatlarina güzellik getirecek bir şey eksilsin, konu sahibi o çamaşırları giyip seksi olmasın, biricik oğluşu onu beğenmesin. Aslında inadına teşekkür edeceksin; sağol anne sayende evde iç camasirsiz dolaşıyorum, oğlunun daha çok hoşuna gidiyor diyeceksin :KK70:
Keske desede kvye okkalı cvb olur:)))

Yanlış yazmışım. Neyse buraya yazayım. Ben olsamesimden şüphe ederim KV den degil.kv nereden bilsin markalı çamaşırları dasecsin alsın götürsün. Bence zanlı esin

konuya denk gelmişken yorum yapayım yine. ben senin yerinde olsam bu sözlerden ve eşinin de şahit olmasından dolayı bu durumu dibine kadar kullanırım. eşine desene bıktım artık kavgadan gürültüden ,her gelişinde sorun çıkmasından, donları başka yerde bıraktığımı beni kötü kadın ima etmesinden dolayı daha da evime gelemez diye

Yanlış yazmışım. Neyse buraya yazayım. Ben olsamesimden şüphe ederim KV den degil.kv nereden bilsin markalı çamaşırları dasecsin alsın götürsün. Bence zanlı esin
Benim kayınvalidem genç canım, bir de öğretmen markayı çok iyi biliyor ya.

konuya denk gelmişken yorum yapayım yine. ben senin yerinde olsam bu sözlerden ve eşinin de şahit olmasından dolayı bu durumu dibine kadar kullanırım. eşine desene bıktım artık kavgadan gürültüden ,her gelişinde sorun çıkmasından, donları başka yerde bıraktığımı beni kötü kadın ima etmesinden dolayı daha da evime gelemez diye
Eşim de artık bizim evimize gelme dedi kızlar, şimdi arayıp annemle kavga etmiş, böyle kız çocuğu mu yetiştirilir demiş. Annem umursamamış tabi, kadın resmen saldırıyor sağdan soldan

Benim kayınvalidem genç canım, bir de öğretmen markayı çok iyi biliyor ya.
O zaman çok görme öğretmenler bi yaştan sonra benim gozlemledigim cocuklasiyorlar özellikle sınıf öğr. Benim gözlemlediklerim tabi kimseyi karalamiyorum.yani demem o ki yakında kafana silgi fırlatılan şaşırma.

Eşim de artık bizim evimize gelme dedi kızlar, şimdi arayıp annemle kavga etmiş, böyle kız çocuğu mu yetiştirilir demiş. Annem umursamamış tabi, kadın resmen saldırıyor sağdan soldan
Bence kayınvalidenizin başka bir karın ağrısı var..
Yurtdışına yerleşme fikri size mi aitti yoksa eşinize mi ?( Yazmışta olabilirsiniz ama ben kaçırmışım)

şu kv leri isviçreli bilim adamları araştırmalı bence:KK14: noluyoda kaynana olunca bu kadınlar zıvanadan çıkıyo diye

Çok sevgili oğlunu dizinin dibinden ayırıyorsunuz.Hemde siz istediğiniz için..
Boynunuza atlayıp sevinmesini beklemek sizin kayınvalideniz için abes bir durum olsa gerek.
Artık ne kadar hırs yaptıysa çamaşırlarınıza göz dikmiş :)
Ayyyy, olabilir valla

Bir şey sorucam, kayınvalidenizin sizin Avusturalya'ya taşınma planlarınızdan haberi var mı? Çünkü buraya bir konu açmanızı gerektirecek kadar büyük kavga çıkartmasını beklerdim :D

Bir şey sorucam, kayınvalidenizin sizin Avusturalya'ya taşınma planlarınızdan haberi var mı? Çünkü buraya bir konu açmanızı gerektirecek kadar büyük kavga çıkartmasını beklerdim :KK70:
Avustralya'ya gideceğimizden haberi var. Ama Avusturya sanıyor onu. İyi bari çok uzak değil dedi. En önemli detay da kayınvalidem bir öğretmen...... biz de bozmadık kendisini

Back
X