canım kayınvalideciğim

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Selam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?

büyü filan yaptırıcak heralde :D insan gider ucuz pamuklu donlardan alır ama sırf içinize otursun diye en kıymetlileri almış heralde.

eğer karşılaşırsanız evimize hırsız girmiş, özel eşyalarım kayıp, polise tutanak tutturdum filan deyin :D

''Kayınpederimin o tarz çamaşır sevdiğini bilseydim size hediye paketi yapar yollardım, yatak odama girip zahmet etmeseydiniz.'' derim ben.
Bu çook iyi fikir ya. Ama aaa ne saçmalıyorsun ne ayıp ben napayım falan derse ne diyeceğim?

Oha ya..ne ariyor sizin çamaşır çekmecenizde??
Ne tuhaf insanlar var, ne geçti eline onları alınca?
Bence direk sorun, benim çamaşırlarım yok, bu konuda bi bilginiz var mı diye..

iç çamaşırlarım çalınmış, polisi aradım parmak izi alacaklar falan filan bir senaryo yaz, bakalım dökülecek mi, baya da saydır nasıl bir sapık almış, kamera koyacağım evin her yerine, bulacağım onu falan de, tırssın biraz :KK70:

Oha ya..ne ariyor sizin çamaşır çekmecenizde??
Ne tuhaf insanlar var, ne geçti eline onları alınca?
Bence direk sorun, benim çamaşırlarım yok, bu konuda bi bilginiz var mı diye..
Ben de direkt bunu sormayı düşündüm ama, kadın bir de bana beni hırsızlıkla mı itham ediyorsun falan derse. Çok ayılıp bayıldı nişanlılık döneminde.

Selam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?
allahım senin çeşit çeşit insan yaratmakta sınırın yok bu bi kez daha gördüm elhamdüllillah 2. baharını mı yaşıycak acaba :KK53:

Back
X