canım kayınvalideciğim

Bu çook iyi fikir ya. Ama aaa ne saçmalıyorsun ne ayıp ben napayım falan derse ne diyeceğim?
Hadi hadi utanmayın, her kadının hakkıdır öyle süslü şeyler giymek. Zaten onları giy giy sıkıldım, yenilerini alacağım siz güle güle giyin.
Dersiniz :KK52:

Ana kaynaya bak yav VS don çalıyor. İnsan pazar malı olanlarından alır, vicdansız kadın. pelin- pelin- e katılıyorum. Bir yemleyin bakalım, tutuşur nasılsa :KK70:
Ay çok sinirim bozuldu.
Vallahi ben 1 tane alamadım daha, bir de kayınvalidem alsa oturur ağlarım :KK53:

Ben çamaşırlarınızın başka bir yerden çıkacağını düşünüyorum , bu kadar şaşırmış olamaz heralde.
Ya açıkçası dolabı yeni düzenledim, çamaşırları karışmış görünce ben direkt eşime sordum alıp sakladın mı naptın diye. Ama o dokunmamış. Bir de kayınvalidemi tanıyorum ya vallahi beklerim.

Ama kv'nizi aramadan önce mutlaka evin her yerini didik didik edin. Yatağın altına, hatta kol çantalarınıza, kirli sepetlerinize, inanmazsınız ama temizlik kovalarınıza vs bile bakın. Tuvalet kağıtlarının durduğu dolap, temizlik malzemelerinin olduğu kiler, mutfak tezgah altı dolapları bile.
Bir yerlere gizleyip sizi böyle zor durumda bırakmaya çalışıyor bile olabilir.
@pinkycaramel
Aaaa, evlenmeden evinizi görmeye geldiğinde kendini koltuğun üstüne atıp zorla kusmaya çalışan kayınvalideye sahip gelin siz değil misiniz? Hatırladım sizi :D

Ama kv'nizi aramadan önce mutlaka evin her yerini didik didik edin. Yatağın altına, hatta kol çantalarınıza, kirli sepetlerinize, inanmazsınız ama temizlik kovalarınıza vs bile bakın. Tuvalet kağıtlarının durduğu dolap, temizlik malzemelerinin olduğu kiler, mutfak tezgah altı dolapları bile.
Bir yerlere gizleyip sizi böyle zor durumda bırakmaya çalışıyor bile olabilir.
@pinkycaramel
Aaaa, evlenmeden evinizi görmeye geldiğinde kendini koltuğun üstüne atıp zorla kusmaya çalışan kayınvalideye sahip gelin siz değil misiniz? Hatırladım sizi :KK70:
:KK57::KK57::KK57::KK57: oha yok artık pinky konularına bakmak şart oldu canım

Back
X