canım kayınvalideciğim

geçmişi açıp yaramı deşmeyin kızlar benim çeyizlik diye alınan iç çamaşırlarıma da zarar vermişlerdi :KK62:

Benim kayinvalide estetik ameliyat olmak için esimle babasinin ortak hesabindan gizlice para çekip o parayla ameliyat oldu..düşünün yani..yalnız değilsin her türlü numara oluyor bu tiplerde..

:KK57::KK57::KK57: ben şok ben iptal
Hemde yüz gerdirme,kol altı sarkiklarini aldırma göğüs kaldırtam vs..a dan z ye ne varsa yaptırdı. .kalan para ile de arabasını yeniledi..
Eşimle babası ortak iş yapıyorlardı ve o para aslında bizimdi evde tadilat yapacaktık..gitti paraciklar. .:KK62::KK62:

Alıp giyecek hali yok ya :)
Küçük beyni ile etraftan büyü muhabbetlerini duymuştur akıl veren akıldan noksan tiplere uyup iç çamaşırlarınızı araklayıp koşa koşa götürmüştür malum kişiye..
Bence en iyisı eşinize bu şekilde anlatın yoksa kuş öldü beybi derseniz o msj alır kırık ayakla 4 nala uçar :)

Hemde yüz gerdirme,kol altı sarkiklarini aldırma göğüs kaldırtam vs..a dan z ye ne varsa yaptırdı. .kalan para ile de arabasını yeniledi..
Eşimle babası ortak iş yapıyorlardı ve o para aslında bizimdi evde tadilat yapacaktık..gitti paraciklar. .:KK62::KK62:
:KK57::KK57::KK57::KK57: estetikler oku oku bitmedi senin kaynana biyonik kadın olmuş resmen :KK70::KK70::KK70:

Alıp giyecek hali yok ya :)
Küçük beyni ile etraftan büyü muhabbetlerini duymuştur akıl veren akıldan noksan tiplere uyup iç çamaşırlarınızı araklayıp koşa koşa götürmüştür malum kişiye..
Bence en iyisı eşinize bu şekilde anlatın yoksa kuş öldü beybi derseniz o msj alır kırık ayakla 4 nola uçar :)
Ahahahahah çok güldüm yaaa çok yaşa sen

Bence zaten farkedeceginizi bilerek huzur kaçırmak için yapıyor. Eşinize deseniz inanmaz annesine yakistirmaz bunu nasılsa. Bence hicc orali olmadan laf sokun geçen gün öyle güzel şeyler aldim ki gibisinden

Kayınvalidemle aramız 3 saat
Evime geldiğinde mutfagıma bile giremez çekinir.

Mesafeli oldum evimin kadını benim msjını verdim ona önceden..

Kızlar benim kayınvalidem düğünümde, kendi akrabalarına altınları bana getirin demiş kadın. Biz o para takılma merasiminde ayakta beklemedik. Tek tek masaları gezdik. Hediyeni kayınvalidene verdim dedi bi akraba bana. Öyle anladım durumu. Altınlar kayınvalideme gidecekti yoksa. Yani benim ona öyle bir şey söylemem lazım ki bir daha cesaret edemesin

Kızlar benim kayınvalidem düğünümde, kendi akrabalarına altınları bana getirin demiş kadın. Biz o para takılma merasiminde ayakta beklemedik. Tek tek masaları gezdik. Hediyeni kayınvalidene verdim dedi bi akraba bana. Öyle anladım durumu. Altınlar kayınvalideme gidecekti yoksa. Yani benim ona öyle bir şey söylemem lazım ki bir daha cesaret edemesin
almaktaki amacı bi bilsek mesela kullanacaksa vajen mantarından yakın

Aaa valla bu benimkiyle kardeş olmasın. Bizimde düğünde kv altın takilmayacak düğünde dedi..biz masaları gezerken takılan olduysa hemen havada kapti..çoğu bizim taraftandi zaten.takılmasın demekteki amacı da kimse kendini zora sokmasın diyeymis..benim altınları aylarca kendi sakladı çalınmasın diyeymis oda..hey gidi hey..unutulmuyor hiçbirşey işte...

Aaa valla bu benimkiyle kardeş olmasın. Bizimde düğünde kv altın takilmayacak düğünde dedi..biz masaları gezerken takılan olduysa hemen havada kapti..çoğu bizim taraftandi zaten.takılmasın demekteki amacı da kimse kendini zora sokmasın diyeymis..benim altınları aylarca kendi sakladı çalınmasın diyeymis oda..hey gidi hey..unutulmuyor hiçbirşey işte...
Kız senin entel kayınvaliden naoacakmış 160 tllik çeyreği. Hay allahım ya, ne komik işler yapıyorlar değil mi

Back
X