- Konu Sahibi VuslataDair
-
canım benim elbette ben farklı davranış gösterebilirdim hala da gösterebilirim ama ne gerek var? yaradılanı hoşgör yaradandan ötürü değil mi?senin adına çok sevindim,tabi sevilir böyle kayınvalide ,birde sen farklı davranış görseydin aceba düşüncelerin yine aynımı olacaktı.herkes kendi yaşadığını bilir davranışlar da buna göre yön bulur bence.
pardon yanlış okumuşum farklı davranış görseydin demişsinilk etapta benden hoşlanmadığını bana karşı önyargılı olduğunu zaten anladım konuşmasakda anlaşılır değil mi bir çok şey anladım ama anlamamazlıktan geldim onun hoşnutsuzluğuyla değil benim hoşgörümle başlasın herşey istedim hamdolsun öyle oldu:)
sağolun rabbim razı olsun canımdır o benim tontişimdir en büyük korkum allah korusun ona birşey olmasıdır bu ihtimal aklıma gelince kalbim sıkışır ağlamaklı olurum. dualarımda ilk ona sağlık uzun ömür dilerim. ben gözlerinde "yabancı gelin" im ama hamdolsun ailesinin hiçbir ferdinden incinmedim 1 defa olsun:) hele ki abileri çarşıda birşeye gözümün ucuyla baksam almaya kalkarlar kıyamam aldıramam asla. kaynanamın meşhur bir kanepesi vardır çekyat altı kumaşlarla doludur ona hediye gelmiş hacdan falan tesbih tas vs işte o kanepeyi ben her gittiğimde bi açar:) " ne beğendin al" der bana derim ki "yok senin onlar" göürmcelerim öyledir oğulları ben odaya girince ayağa kalkarlar. benden büyük enişteler amcalar velhasıl hepsi allah bin defa razı olsun beni çok severler e bu sevgiye gidilmez mi,eşim 6 yıldır kazakistanda ben senede bazen 2 defa giderim Batman a:)maşallah barekeallah rabbmimn nazarları üstünüzde olsun ne kadar güzel yaa
çok imrendim biliyomusun yazını okuyuncada gözlerim doldu rabbm bozmasın aranızı çok düşünceli,anlayışlı k validen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?