canım kayınvalidem

kesinlikle hayır derim. yıllarca dışarıda üniversite okumuş ve çalışmışsa evlendiğinde kıymete biner. eskiden oğlunu pek aramayan yokluğuna alışan kayınvalide, oğlu evlenince onsuzluğa dayanamaz zaten hep bu gelin oğlunu ondan ayırıyor olur.

herkese böle kv nasip etsn

vallahi hem imrendim hem de kıskandım Allah bozmasın daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu sevginizi ama olmuyo işte bazen veriyosun alamıyosun hatta üstüne iğneleniyosun delik deşik oluyosun (mecazi anlamda iğnelenmek) anana hakaret ediliyo babana hakaret ediliyo susuyosun evimin huzuru kaçmasın diyosun yine de kendini beğendiremiyosun. Keşke herkez senin kaynanan gibi olabilse bak demek ki gelinler aslında kaynanaları anneleri gibi sevebiliyolarmış ama işte kendini sevdirecek kaynana biz bulamadık kendimizi sevdirelim dedik taviz verdik ama kıymet bilemedik napcaksın bazen olmuyo işte

masallah diyeyim nazar değmesin tıpkı benim teyzemi anlatmışsın 2 gelini var ve kızları gibi seviyo annemin teyzeside öyle yani bizim sülalenin hepsi senin kayıvaliden gibi keşke benimde kayınvalidem böyle olsaydı çok imreniyorum böyle ilişkileri kayınvaliden melekmiş vallahi kavga yaratmak isteyen bulur bişey çıkarır kavgayı hamileyken her yerim şişti dedin kayınvaliden bi iş yaptırmamış benimki benimle dalga geçiyodu bende çok şişmiştim ellerim ayaklarım yürümekte zorluk çekiyodum ama yinede git bana kahve yap diyodu....

kesinlikle aynı kanaatteyim..örneğin benim bir de bekar kaynım var; k.validem oraya gitmek hiç istemiyor, açıkça söylüyor; ona gidince evde canı sıkılıyormuş tek başına:)
eşim bekarken de onun evine senede bir-iki ya gelir ya gelmezmiş, bekar evinin işinden gücünden hoşlanmıyordu herhalde pek...o zamanlar senede bir gördüğü oğlu evlenince çok kıymetlenmiş olmali ki; yirmi iki saatlik yolu, iki ayda bir gelin diyebiliyorr

ne olursa olsun Allah hepsine sağlık sıhhat versin, kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
tüm k.valideler de; konu sahibininki gibi kendi kızı gibi görsün gelinlerini inşaAllah....

Ay ben de ağladım okurken. Paran yoktur önce eşini ara demesine özellikle. Dostlar başına, böyle kaynanam olsun el üstünde tutarım.

ilişkinizi öyle güzel anlatmışsın ki canım okurken benimde gözlerim doldu
ağzınızın tadı hiç bozulmaz inşallah

Bende istdayım kayınvalidem batman da benimkide hiç türkçe bilmiyor bende yaşlı olduğu için tanışamadım.Onlar gelemedi ben gitmedim.
Şimdi hamileyim inşallah doğumdan sonra bende gidip yanında kalıcam 2 ay kadar.
Anlattıklarının darısı başıma diyorum.
Allah ağzınızın tadını bozmasın.

maşallah maşallah....

bende kayınvalideye aşıkgillerdenim :)

karşılıklı sevgimiz ve saygımız maşallah subhannalh rabbim herkese böyle kayınvalide nasip etsin inşallah...

senin adına da çok sevindim arkadaşım...

forumda böyle kaynanaların olduğunu okuyunca duygulandım yahuu:))
Allah muhabbetinizi arttırsın nazar değmesin
biri de iyi bir kaynana yazmış daha da gam yemem
yoksa fake mi bu?
bakın geleceğe yönelik duygularımla oynamayın

eğitim farkı,kültür farkı,anlayış farkı diye düşünenler sorun yapanlar inşallah bu hikayeden etkilenirler.inşallah ömür boyu ağzınızın tadı bozulmaz

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah razı olsun. benim hayatım çok zor geçti çocukluğum bekarlığım bir felaketti rabbim kocadan ve onun ailesinden yana güldürdü hamdolsun:) şimdi ben anne oldum artık kendi anne babama zaten ihtiyacım yok ama gelin görün ki onlar için kıymetlendim şimdi. görseniz dersiniz ki anne babanız ölür sizin için canlarını verirler. ne zaman ki ben bu evliliği yaptım rayına oturdu hamdolsun o zaman sülalem kıymet verdi bana. bunun evvelinde itilen kakılan her daim dışlanan horlanan kendi halinde bir kızcağızdım hamdolsun rabbime ne kadar şükretsem azdır. şimdi de derdimiz hasret. eşime olan hasretim inşallah bu da biter. güveniyorum rabbime. herkese tekrar teşekkürler allah razı olsun hayırlı geceler:)

ben bekarım,br kaynanam yok ama bu başlığı sevdiğimden takip ediyorum hep.
içimden bir ses bana hep kaynanamı çok seveceğini söyler.
bunu kime desem dalga geçer
kaynana sevilmezmiş
işte bak böyle de sevilir siz de görün diyesim geldi.
inşallah benim kayınvalidem de böyle olur.
Sağ elinizi başıma alayım

canım demek ki sende şanslısın benim gibi:) normalde giyim tarzın nedir bilmiyorum ama biraz tutucu bir yer orası. naçizane tavsiyem etek götür mutlaka. ben sırf orda giymek için etek aldığımı bilirim çünkü pantolonu biraz garip karşılıyorlar bayanlarda. elinden geldince aralarına girmeye çalış onlar zaten sana kucak açacaklardır. hele de bebekle gidersen tamam ballı ekmek kadayıfı olursun gözlerinde:)

inşallah canım benim. emin ol öyle olur allahın izniyle çünkü bende bekarken hep düşünürdüm ben ona iyi davranırsam o da bana iyi davranır nolucak ki diye:) hamdolsun böyle de oldu ne düşündüğün çok önemli. bekarlık dedim de bekarken karnıma yastık koyup aynaya bakardım hamilelik yakışacak mı diye. ölüyordum bebek diye evlendim ilk gece hamile kalmışım:) 27 eylülde evlendim 26 haziran da kızımı doğurdum hamdolsun rabbime velhasıl ne istediğiniz çok öenmli rabbim mutlaka veriyor hamdolsun

masallah.. kardesim iyi niyetinizi anlamis ama cok iyi bir insan demekki.. anlamiyanlar cook.. kavgadan ne cikarki bu olumlu dunyada.... ama seytan iste... omur boyu boyle cok cok mutlu olun insallah..

fake değil kızzz:)
gerçek bu benim tontiş yeşil gözlü güleç yüzlü kaynanam canım o benim darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…