Canım kızım

keşke okumasaydım ya ben okumaya dayanamadım siz yaşarken nasıl dayandınız? allah sabır versin. eşinize şifa versin.

Eşinize Allah şifa versin tez zamanda uyanıp sağlığına kavuşur inşallah. Yavrunuz içimi çok yaktı. Allah sabrınızı arttırsın.

Bunlari yasayan bir insana bu mesaji yazmanizdaki amac nedir? İyi bir sey soylemeyecekseniz bazen susmak en iyisi, felaket senaryosu gibi cvp yazmanin alemi yok.

Konu sahibi arkadasim, kaybiniza cok uzuldum ama esiniz umarim en kisa zamanda eski sagligina kavusur
Hayat her zaman güzel şeyler sunmuyo malesef
Bende çok güzel şeyler söylemek isterdim ama konu sahibi de böyle bişey yaşayan var mı diye sormuş cevapladım

Allah dayanma gücü versin. Yandı içim yine. Rabbim meleklerinizle cennette kavuştursun sizi. Eşinize de şifalar versin. İnşallah iyileşir de acılarınızı paylaşacağıniz bir destek olur.
Sabır diliyorum size

Başın sağolsun canım çok zordur eminim
Eşin içinde hayırlısı olsun inşallah şifası vardır

Halamın oğlu da beyninden hasar aldı yüksekden düşme sonucu iş kazasıydı aylar sonra uyandı ama konuşma haraket yok ufak bi elini titretiyodu oda yok artık sadece bi minik gülümsemesi kaldı 13 yıl oluyo neredeyse halam der eksik dua etmişim bi uyansa dedim diyo uyandı ama hergün ölüyo gözümün önünde ölse üzülürdüm ama gözümün önünde hergün ölüşüne ben bin kere ölüyorum der hatta bugün yarım saatliğine kızıyla damadına bırakıp uğradı bana yine söyledi bunları
Üzmek istemem seni ama hayırlısını dile dualarında inşallah rabbim eşine sağlık sıhhat verir tekrar evlat sahibi de olursunuz eşinin beyindeki hasarı ne derece bilemem abim bizi biliyo hatırlıyo anlıyo sadece hareket konuşma yok sol tarafında hasar var oradaki kemik de yok zaten çukur tabi daha ayrıntılı soramıyoruz da halamlara ama tedavisi yok keşke olsa 19unda oldu şimdi 30unu geçti

Keşke hiç yorum yapmasaydınız! Bu nasıl moral vermek.. bazen susmak en iyisidir!.

Ne kadar büyük bir kaza atlatmışsınız öyle.. bütün gün sizin için dua edeceğim. Sabahtan beri aklım hep sizde. Keşke elimden birşey gelebilse

çok ama çok zor..bende babamı kaybettim gözlerini kapayalı bir aoldu.beş gün yoğun bakımda kaldı beyın kanamasından ve vefat etti.canım okadar çok acıyorkı.evladı düşüneblıyorum bıle Rabbım sabırlık versın

Rabbim acil şifalar versin. Çok üzüldüm :(

Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Hayatım bir günde tepetaklak oldu trafik kazası geçirdik ve bebegimi kaybettim düşük yaptim birde esim yoğun bakımda ve hala bilinci acilmadi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi
Hem kızınızı kaybedip hemde düşük mü yaptınız Allah sabır versin basınız saolsun çok üzüldüm esinede Allahm şifa versin insallah

Back
X