• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kizim

Bebeğinizin durumunda çocukken ben vardım. Herkesin aynı olacak diye bi kaidesi yok tabi ama babaannemle olan ilişkim annemle olan iletişimimden çok çookkk daha iyidir hala, ki yaşım 25 olmak üzere. Çünkü babannemin kokusu,sesi,bakışı hep o kazındı benliğime kendimi bildim bileli. Haftasonları annem kardeşimle beni kendi evimize götürdüğünde gece babaannemin kokusuyla uyanıp ağlıyodum, işkence gibiydi. Ve o günleri hatırladıkça hala canım yanıyo. Hayır o değil bi de annem de babaanneme olan bağlılığımı kıskanıp agresife bağlıyodu. Heyy Allahım yaaa, ne kötü günlerdi benim için. En iyisi hiç hatırlamiyim :KK43:
bende aynı durumdaydım maalesef:( babaannem vefat edince de boşluğa düştüm :( anneler baksın evlatlarını babaanneler de anlayışlı olsun ne olur :(

8 aylık bir bebek ve geceleri bile annesinden ayrı uyuyor oyle mi.. Ben de bir anneyim ve cok üzüldügüm için yorum yapmak istedim durumunuza.. Lutfen yavrunuzu kokunuzla buyutun. Babaannesinde birakmayin. Buyuyunce beni sevmezmi diye dusuneceginize simdi siz onu sevginizden mahrum birakmayin. Cok yazik ediyosunuz yavruya.

Soguk diye mi butun bunlar??
bütün eziyeti babanne çeksin, siz sadece sevmeye gidin? Benim mantigim bunu almaz asla. Kusura bakmayin. Her gun iki saatligine gidebiliyorsaniz demek ki o kadar da uzak değil.
Ben de goturdum kizimi sabah 6da babannesine, 7de mesaim basliyordu.
uyanmiyordu bile yavrum. Uyku teriyle, kokusuyla, bezini bile uyurken degistirip sarip sarmalayip goturdum.
cok sukur hic de bir sey olmadi.
bir gun olsun birakmak aklima gelmedi.
Cok merak ettim, o bebek belki saat basi uyaniyordur.
siz rahatca nasil uyuyorsunuz yataginizda?

Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?

sen niye evine goturmuyorsun cocugunu ?
Kayinvalidenle kanli bicakli deyilsin ki demek gunde 2 saat evine gidiyorsun cocugunu da birakiyorsun.
Senin yerinde olsam kalirdim hafta ici onda cocugm hic olmazsa benle uyurdu.
Cocugun sana baglanmaz muhtemelen, baksana gece bile goremiyormus zavalli.

Ama neden haftaıcı aksamları kendı evınıze göturmuyorsunuz kı bu kısım kötu bı durum...Evini bıle bılemez cocuk bu durumda aksamları göturmeme sebebı nedır?

benim başıma geldi..annem bakıyordu..her gün görüyordum fakat zamanla anneme anne diyordu..bana da anne diyordu..hangimiz gerçek anne olduğumuzu ayıramıyordu..çok bağlandı anneme..daha sonra yanımda kalmak istemedi..her gün telefonda ağlayıp anne beni evimize götür diye..misafirliğe gittiğimizde ayıramıyorduk annemden ..çok çektim ben..siz haftada bir görüyorsanız..daha beter olur..yapmayın en azından akşamları alın ve kokunuzu alsın..

size 25 sene sonrasını anlatayım madem, çünkü kızınızın yerinde sözlüm varmış. teyze-hala-anneanne-babaanne-kuzen kim denk geldiyse bakmış. haftaiçleri başkasının yanında kaldığı dönemler de olmuş, bütün yazı annesinden uzak geçirdiği de.

ve şimdi biz düğün yapamıyoruz. çünkü benim şu an kaç tane kayınvalidem olduğu belli değil. hangisini muhatap alacağımı kestiremiyorum. herkes sözlümün üstünde emek ve hak iddia ediyor, herkesin sözlümün düğünü için hayali var ve benden gerçekleştirmemi bekliyorlar. benim ne istediğim umurlarında değil. çünkü onu onlar büyütmüş, çünkü ona geceleri de bakmışlar, çünkü o onların da çocuğu, çünkü onu yazları tatile de götürmüşler. kayınvalidem de çocuğuna baktılar diye kendini gebe hissediyor. ağzını açamıyor. orta yol bulmaya çalışıyor ama bulamıyor.

bizim evde düğün tarihi konuşuluyordu, ben sonbahar istiyordum hep. bunu söyledik. teyzesi "olmaz öyle şey, haziranda alak gidek" dedi. annemle babam cevap veremedi. kayınvalidem de. düğün ağustosta olacak sanırım, bilmiyorum.

bana gelince, babam subay. annem çalışıyordu ama yanımızda hiç akraba olmadığından bakıcım vardı. kimseye minnet borcumuz yok. nişanı biz yapıyoruz ve ben ne istersem o oluyor.

ama düğün için kimse sözlümün bile fikrini sormuyor. çünkü ona emek verdiler.

konu sahibi, kızınızın geleceğinde sizin hiçbir söz hakkınız olmayacak. farkında mısınız?

Okadar uzuldumki bebeğinizin durumuna aylardır bu sitede yorum yapmadım giriş yapmadım.

Sırf sizin konunuz için giriş yaptım.Söylediğiniz sartlar nedir neden k.walidenizle kalamıyorsunuz bilmiyorum.

Calışmak zorundasınız eyvallah ama ewinizde nasıl rahatça uyuyabiliyorsunuz bebeğiniz olmadan .İnanınki aklım almıyor..

Lütfen Adem güneş in kitaplarını alın ve okuyun hiç vakit kaybetmeden.İlerde çok ama çok pişman olursunuz..Yüreğim sızladı resmen..
tewekkur ederim ama nasil soylersiniz bunu benim icim sizlamiyiormu ben geceleri uyumuyorum. artik bas arilarim var.hep aglarim kv.le kalmak sebebleri acik aciga soyleyemem.siz bidebenim durumuma bakin kv cocuguma hatta kendisine anne dedirtmeyi planliyor ve bana kendi adimi.isde evde sakit 1 yerlerde sadece aglarim.ama dunde buyuk sorunlara sebeb olsada cocugumu yanima almam icin cok ugrasdim.hayirlisi..

benim de annem çalışıyordu, kardeşimi de doğurunca ücretsiz izin kullandı bi süre ve sonra işe döndü. Anneanne -babanne tarafından büyütüldüm akşam yine evimizde annemle babamla musmutlu hayatımıza devam ediyorduk. Çalışmaya gönlü olmayan annelerin bahanesi bu biraz bence, sanki ev hanımları 7/24 ilgileniyor gibi. Önemli olan çocuğa o sevgiyi hissettirmek ve eğitimine / motor becerilerine yönelik kaliteli zaman geçirmek. Hiç bi gün olsun da anneme sen benim annem değilsin triplerine girmedim, oh iyi ki çalışmış 2 maaş sayesinde en güzel ülkelerde gezdik , en güzel okullarda eğitim aldık kardeşimle :KK51:
Siz kendi kendinizi şartlarsanız evladınıza sevginizi veremezsiniz böyle. İşten gelip çocuğun suratına bakmayan annelerden olmadıkça, anne her zaman anneliğini hissettirir merak etmeyin.
Bebeğinizin durumunda çocukken ben vardım. Herkesin aynı olacak diye bi kaidesi yok tabi ama babaannemle olan ilişkim annemle olan iletişimimden çok çookkk daha iyidir hala, ki yaşım 25 olmak üzere. Çünkü babannemin kokusu,sesi,bakışı hep o kazındı benliğime kendimi bildim bileli. Haftasonları annem kardeşimle beni kendi evimize götürdüğünde gece babaannemin kokusuyla uyanıp ağlıyodum, işkence gibiydi. Ve o günleri hatırladıkça hala canım yanıyo. Hayır o değil bi de annem de babaanneme olan bağlılığımı kıskanıp agresife bağlıyodu. Heyy Allahım yaaa, ne kötü günlerdi benim için. En iyisi hiç hatırlamiyim :KK43:
ahhh canim biliyomusun ben kendi halime kalsa hemen alirdim yanima ama simdiki durumlara gore mart ayinda yani 03 cu ayda yanima almagi planliyorum ama kv falan ise 3yasinda vermeyi "duwunuyor"..artik patlama donemindeyim hayirlisi..

tewekkur ederim ama nasil soylersiniz bunu benim icim sizlamiyiormu ben geceleri uyumuyorum. artik bas arilarim var.hep aglarim kv.le kalmak sebebleri acik aciga soyleyemem.siz bidebenim durumuma bakin kv cocuguma hatta kendisine anne dedirtmeyi planliyor ve bana kendi adimi.isde evde sakit 1 yerlerde sadece aglarim.ama dunde buyuk sorunlara sebeb olsada cocugumu yanima almam icin cok ugrasdim.hayirlisi..

yargılamak istemiyorum ama dayanamıyorum.
burda yazamayacağınız kadar özel sebeplerden kayınvalidenizde kalamıyorsunuz ama minicik bebeğinizi orda bırakabiliyorsunuz. neden bilmiyorum ama çalışıyor olmanızı sebep göstermeniz bana pek inandırıcı gelmedi. kızınızı almak için uğraşıp alamamaktan bahsediyorsunuz çünkü.

yargılamak istemiyorum ama dayanamıyorum.
burda yazamayacağınız kadar özel sebeplerden kayınvalidenizde kalamıyorsunuz ama minicik bebeğinizi orda bırakabiliyorsunuz. neden bilmiyorum ama çalışıyor olmanızı sebep göstermeniz bana pek inandırıcı gelmedi. kızınızı almak için uğraşıp alamamaktan bahsediyorsunuz çünkü.
biliyormusunuz asil sorun kocam ve annesi.anliyormusunuz ben tekim kis soyugu falan filan onlarin duwuncesi..

biliyormusunuz asil sorun kocam ve annesi.anliyormusunuz ben tekim kis soyugu falan filan onlarin duwuncesi..

hayır hâlâ anlamıyorum.
yüz kızartıcı suçtan boşandınız ve bebeğinizin vekaleti babasında olarak algıladım. yoksa bi anneye bebeği neden verilmesin ki? başka sebep bulamadım.

hayır hâlâ anlamıyorum.
yüz kızartıcı suçtan boşandınız ve bebeğinizin vekaleti babasında olarak algıladım. yoksa bi anneye bebeği neden verilmesin ki? başka sebep bulamadım.
hayir bosanmadim kocamla 1 likteyim aslinda cok basit 1wey sadece soylemek bana utanc veriyor.biliyormusunuz ben iwe cikmadan once kv de kaliyordum sonra abisi asgerdeydi geldi.evin kucuklugu benim hicabda olmam falan filan kocamla kendi evimize tasindik.kv hep cocugu kendi icin goturmek istyor beni iwe maddi durumlardan dolayi ise cikmami tavsiyye etti ben yeni anneydim her weyi tam derk edemedim maddi sorunlardanda dolayi iwe ciktim. iwim cok agir aslinda ondan dolayi cocugumu bana vermediler.simdi kocam kiw soyuk falan filan bahane ederek cocugumuzu eve alamyi istemiyor.sadece akwamlar gidip gormek ile yetiniyor.nede olsa anne gibi olamaz.ve simdi de benim arkamda durmuyor cocugumuzu eve alamak icin geceler.dogru kizimizi seviyor ama nebilim 1wekilde getirmeme izin vermiyor bende ve benide kv.de kalmama izin vermiyor.yani ben tekim isi kavgaya cikarmak istemiyorum.dogru kocamla dunde kavga ettik ben kis soyugunu falan bahane ediyorsan martda getirelim diyorum.nebilim cok kavga ettik.kv.de kiz cocugu olmadgndan kizimi cok seviyor ve bana cok kiskaniyor.cocugum bana arkamca baktignda kiskaniyor ve kiz seni oldururum bana bak sen ne yapiyorsun diye sakayla laf sokuyor.bilmem sizlere anlata bildimmi
ama belkide bende yanlis yapmisim bilmiyorum ama simdi kavgasiz gurultusuz bisekilde hall etmek istyorum.isin en kotusude kocamin arkamda durmamasi ve kayin validem dun diyorki cocuk buyusun size asla gitmek istemeyecek.inanin zaten cok sikintidayim ustegelde boyle sozler artik dayanamiyorum.herweyin cozumu kocam o isterse duzeltir her weyi ama istemiyor..

günaydın
klavyende ş harfi yok mu yaa
anlatım bozukluğu nu bir şekilde hallederiz de lütfen ş yerine w ye basma canım..

hayir bosanmadim kocamla 1 likteyim aslinda cok basit 1wey sadece soylemek bana utanc veriyor.biliyormusunuz ben iwe cikmadan once kv de kaliyordum sonra abisi asgerdeydi geldi.evin kucuklugu benim hicabda olmam falan filan kocamla kendi evimize tasindik.kv hep cocugu kendi icin goturmek istyor beni iwe maddi durumlardan dolayi ise cikmami tavsiyye etti ben yeni anneydim her weyi tam derk edemedim maddi sorunlardanda dolayi iwe ciktim. iwim cok agir aslinda ondan dolayi cocugumu bana vermediler.simdi kocam kiw soyuk falan filan bahane ederek cocugumuzu eve alamyi istemiyor.sadece akwamlar gidip gormek ile yetiniyor.nede olsa anne gibi olamaz.ve simdi de benim arkamda durmuyor cocugumuzu eve alamak icin geceler.dogru kizimizi seviyor ama nebilim 1wekilde getirmeme izin vermiyor bende ve benide kv.de kalmama izin vermiyor.yani ben tekim isi kavgaya cikarmak istemiyorum.dogru kocamla dunde kavga ettik ben kis soyugunu falan bahane ediyorsan martda getirelim diyorum.nebilim cok kavga ettik.kv.de kiz cocugu olmadgndan kizimi cok seviyor ve bana cok kiskaniyor.cocugum bana arkamca baktignda kiskaniyor ve kiz seni oldururum bana bak sen ne yapiyorsun diye sakayla laf sokuyor.bilmem sizlere anlata bildimmi
ama belkide bende yanlis yapmisim bilmiyorum ama simdi kavgasiz gurultusuz bisekilde hall etmek istyorum.isin en kotusude kocamin arkamda durmamasi ve kayin validem dun diyorki cocuk buyusun size asla gitmek istemeyecek.inanin zaten cok sikintidayim ustegelde boyle sozler artik dayanamiyorum.herweyin cozumu kocam o isterse duzeltir her weyi ama istemiyor..

bu benim için çok net boşanma sebebidir. hanımefendi pardon da siz damızlık mısınız? annelik hakkınız elinizden alınmış, sırf kayınvalidenizin kız çocuk hasreti yüzünden. neden boşanmıyorsunuz?

bu benim için çok net boşanma sebebidir. hanımefendi pardon da siz damızlık mısınız? annelik hakkınız elinizden alınmış, sırf kayınvalidenizin kız çocuk hasreti yüzünden. neden boşanmıyorsunuz?
zaten ablam bosanmis annem onun kahrini cekemiyor hasta dusdu.simdi de ben bunu yapamam.

Back
X