• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kizim

bende cocogumu 4 aylıkken bıraktım kayınvalideme 2 sene beraber oturduk hatta. sırf bebek için sonra yakında ev bulduk sabahları bırakıyorduk akşamları da direk işten orada inip alıp evime geçiyorum. Bababanneye bazen anne der ama beni rahatsız etmez çünkü oğlumun beni sevdiğini annemm diye içten sarıldıgını gözlerinden hemen gidelim dediğini anlarım. bence sen başka şeylerden cekiniyorsun almak için

eve dönerek annenize destek de olabilirsiniz kendinizi yük olarak görmeyin.
her şey soylediginiz gibi deyil annem cok yikilmiş cunki ablam cok cekti ve bunun acisini annem cekiyor.bende bunu yaparsam biliyorm ki cekemiycek.ve bunu hatta kendiside soyluyor ben anneme sorunlarimi soylemiyorum ben hep mutlu biliyor ama cocuk meselelerini soyledim artik biliyorum cok uzuluyor ve buda onun hasta olmasini arttiriyor

bende cocogumu 4 aylıkken bıraktım kayınvalideme 2 sene beraber oturduk hatta. sırf bebek için sonra yakında ev bulduk sabahları bırakıyorduk akşamları da direk işten orada inip alıp evime geçiyorum. Bababanneye bazen anne der ama beni rahatsız etmez çünkü oğlumun beni sevdiğini annemm diye içten sarıldıgını gözlerinden hemen gidelim dediğini anlarım. bence sen başka şeylerden cekiniyorsun almak için
neden cekineyimki???

aslinda bizim ev 10dakikalik ama İZİN VERMİYORLAAAAR..
yukarıada neden cekıneyım dıyorsun sımdıde vermıyolar dıyosun
neden 17 sayfa boyunca baska baska seyelr yazdırıyorsunkı?

allah allah ya

ayrıca bu turkceyle nasıl nerede calısıyorsun merak ettım yaftalamak gıbı olsun

eviniz 10 dakikalık mı:KK57:
bide 10 dakikalık yürüme mesafesi de de şimdi bayılayım
ne demek izin vermiyorlar o senin çocuğun
kimden izin alacaksın.. izin almak neden?

Bebekken babaannesine anne diyebilir. Ama sana daha bağlı olur merak etme. Benim annem şimdi bi tanıdığımızın çocuğuna bakıyor, düşün babaannesi bile değil aralarında kan bağı bile yok çocukla ama çocuk hem benim anneme hem kendi annesine anne diyor :) Hem bir sürü çalışan kadının çocuğuna babaannesi veya anneannesi bakıyor ve bu çocuklar büyüdüğünde anneyi ve babaanneyi ayırt edebiliyor. İçin rahat olsun

yukarıada neden cekıneyım dıyorsun sımdıde vermıyolar dıyosun
neden 17 sayfa boyunca baska baska seyelr yazdırıyorsunkı?

allah allah ya

ayrıca bu turkceyle nasıl nerede calısıyorsun merak ettım yaftalamak gıbı olsun
ben Azeriyim bunu 1 kac yerde yazdim.baska baska şeyler ne yazdirdimki???zaten artik sikintim kendime yetiyor 1de boyle sozlerle yuklenmek istemiyorum.ne biliyorsunuz benim durumumda benim şartlarmda olsaniz neler yapardiniz.kenardan laf soylemek asan..ben burda sikintima sikinti yuklensin diye yazmadim her kes kenardan 1 laf soyluyor ben simdi cok hassas durumdayim her soz dokunuyor bana..neysse..

artik burda icimi rahatlaticak bisey yazdiginda şaşiyorum neden bu benim halimi elleştirmedi?!

hayir bosanmadim kocamla 1 likteyim aslinda cok basit 1wey sadece soylemek bana utanc veriyor.biliyormusunuz ben iwe cikmadan once kv de kaliyordum sonra abisi asgerdeydi geldi.evin kucuklugu benim hicabda olmam falan filan kocamla kendi evimize tasindik.kv hep cocugu kendi icin goturmek istyor beni iwe maddi durumlardan dolayi ise cikmami tavsiyye etti ben yeni anneydim her weyi tam derk edemedim maddi sorunlardanda dolayi iwe ciktim. iwim cok agir aslinda ondan dolayi cocugumu bana vermediler.simdi kocam kiw soyuk falan filan bahane ederek cocugumuzu eve alamyi istemiyor.sadece akwamlar gidip gormek ile yetiniyor.nede olsa anne gibi olamaz.ve simdi de benim arkamda durmuyor cocugumuzu eve alamak icin geceler.dogru kizimizi seviyor ama nebilim 1wekilde getirmeme izin vermiyor bende ve benide kv.de kalmama izin vermiyor.yani ben tekim isi kavgaya cikarmak istemiyorum.dogru kocamla dunde kavga ettik ben kis soyugunu falan bahane ediyorsan martda getirelim diyorum.nebilim cok kavga ettik.kv.de kiz cocugu olmadgndan kizimi cok seviyor ve bana cok kiskaniyor.cocugum bana arkamca baktignda kiskaniyor ve kiz seni oldururum bana bak sen ne yapiyorsun diye sakayla laf sokuyor.bilmem sizlere anlata bildimmi
ama belkide bende yanlis yapmisim bilmiyorum ama simdi kavgasiz gurultusuz bisekilde hall etmek istyorum.isin en kotusude kocamin arkamda durmamasi ve kayin validem dun diyorki cocuk buyusun size asla gitmek istemeyecek.inanin zaten cok sikintidayim ustegelde boyle sozler artik dayanamiyorum.herweyin cozumu kocam o isterse duzeltir her weyi ama istemiyor..

Böyle saçma bir şey olamaz.
Kış soğuğu diye herkes çocuğunu başkasına versin o zaman.
Böyle bir adamla evli kalmanın mantığını çözemedim ben.

Bebekken babaannesine anne diyebilir. Ama sana daha bağlı olur merak etme. Benim annem şimdi bi tanıdığımızın çocuğuna bakıyor, düşün babaannesi bile değil aralarında kan bağı bile yok çocukla ama çocuk hem benim anneme hem kendi annesine anne diyor :) Hem bir sürü çalışan kadının çocuğuna babaannesi veya anneannesi bakıyor ve bu çocuklar büyüdüğünde anneyi ve babaanneyi ayırt edebiliyor. İçin rahat olsun
nebilimyaa artik kendime hakim olamiyorum her şeyden dolayi.teşekkur ederim inüallah soylediginiz gibi olar

sizin yerinizde olsam o evi başlarına yıkarım, bebeğimi alıp çeker giderim, boşanma davamı açarım, çatır çatır nafakamı tazminatımı isterim.
9 ay karnında taşı, doğur ama kayınvaliden kız çocuk istiyormuş da yapamamış diye senin bebeğini elinden alsın, emzirmene bile izin vermesin. kan alırlar.

ben Azeriyim bunu 1 kac yerde yazdim.baska baska şeyler ne yazdirdimki???zaten artik sikintim kendime yetiyor 1de boyle sozlerle yuklenmek istemiyorum.ne biliyorsunuz benim durumumda benim şartlarmda olsaniz neler yapardiniz.kenardan laf soylemek asan..ben burda sikintima sikinti yuklensin diye yazmadim her kes kenardan 1 laf soyluyor ben simdi cok hassas durumdayim her soz dokunuyor bana..neysse..
ıyıde kardeşim dün sana bin tane yöntem söylerken
yok yapamam yok ben edemem
yok efendım cocugum hasta olur
yok ben uyuyana kadar yanındayım
e cocugunu sana vermıyolarmıs cokmu zordu bunu ıfade edebılmek yazmak?
ayrıca ne yasadım ne yasadım dıyıp durma ne yasamıs olabılırsınkı allah askıan cocugunu sana vermıyorlar

sizin yerinizde olsam o evi başlarına yıkarım, bebeğimi alıp çeker giderim, boşanma davamı açarım, çatır çatır nafakamı tazminatımı isterim.
9 ay karnında taşı, doğur ama kayınvaliden kız çocuk istiyormuş da yapamamış diye senin bebeğini elinden alsın, emzirmene bile izin vermesin. kan alırlar.
Valla bende hayata karsı nah alırlar dıyemeyen kadınların anne olmamaları gerektıgını dusunuyorum
arkadas o cocugu dogurduysan sahıpte cıkacaksın
bıttı

ıyıde kardeşim dün sana bin tane yöntem söylerken
yok yapamam yok ben edemem
yok efendım cocugum hasta olur
yok ben uyuyana kadar yanındayım
e cocugunu sana vermıyolarmıs cokmu zordu bunu ıfade edebılmek yazmak?
ayrıca ne yasadım ne yasadım dıyıp durma ne yasamıs olabılırsınkı allah askıan cocugunu sana vermıyorlar
dogru diyosun ama bu cur ad vermek istemiyorum.belkide kendimi aldatiyorum.nebilim ya cok yalniz hiss ediyorum kendimi

dogru diyosun ama bu cur ad vermek istemiyorum.belkide kendimi aldatiyorum.nebilim ya cok yalniz hiss ediyorum kendimi
boyle hıssetmen cok normal
ben senı pohpohlayamam cunku zaten bastan gıden ters bısı var yanı senı tesellı etmek ıcın bır sebebın yok
eksık olan bısıler var
ayrıca kocanda adam degılmıs

bana arka destek cikan yokki.zaten ablam bosanmiw soyledim ve bosanma sonrasi ona karsi tepkileride gordum nebilim nerden baslasam nerde bitirsem.

Arkadaşım ne demek çocuğumu eve götürmeme izin vermiyorlar, ne demek kayınvalidemin kızı yok kızımı o yüzden çok seviyor ve kendi büyütmek istiyor. Benim kayınvalidemin de kızı yok iki oğlu var, kızım doğduğunda kızı olmadığından o da kızımın üzerine çok düştü. Hatta burada kalsın üşür filan da dediği oldu zamanında, ama kusura bakma anne gündüz bakıyorsun sağol ama akşamları kızım yanımda olsun istiyorum ki bu benim en doğal hakkım onun bana benim ona ihtiyacımız var çünkü dedim. O da anlayış gösterdi ya da göstermiş gibi yaptı ama bir daha böyle bir talepte bulunmadı. Haa senin kayınvaliden gibi ya da kocan gibi işi yokuşa sürselerdi hepsinin tek tek alnını karışlardım. Ne demek benim çocuğumu benden ayırmak. Normalde sakin bir yapım var ama söz konusu çocuklarım olunca çıldırıyorum resmen. Sen hala kavga etmeden halletmek istiyorum diyorsun laftan anlayanla kavga edeceksin gerekirse evi başlarına yıkacaksın.

Ben de çalışıyorum ve kızıma annem bakıyor.Çocukların gece yatılı bırakılmasına şiddetle karşıyım.Anne babaların kendi rahatı için bunu seçtiğini düşünüyorum.Anne çocuk baba çocuk bağının da sağlıklı kurulamayacağına inanıyorum.Yeğeninizi sever gibi 2 saat uğrayıp sevip kendi evinize geçtiğinize göre ulaşım sorununuz çok da yok.Çocuğunuzu evinize alın.sabah işe giderken babanneye bırakın.Babanne için çocuk doğurmuş gibi hissetmiyor musunuz kendinizi

Arkadaşım ne demek çocuğumu eve götürmeme izin vermiyorlar, ne demek kayınvalidemin kızı yok kızımı o yüzden çok seviyor ve kendi büyütmek istiyor. Benim kayınvalidemin de kızı yok iki oğlu var, kızım doğduğunda kızı olmadığından o da kızımın üzerine çok düştü. Hatta burada kalsın üşür filan da dediği oldu zamanında, ama kusura bakma anne gündüz bakıyorsun sağol ama akşamları kızım yanımda olsun istiyorum ki bu benim en doğal hakkım onun bana benim ona ihtiyacımız var çünkü dedim. O da anlayış gösterdi ya da göstermiş gibi yaptı ama bir daha böyle bir talepte bulunmadı. Haa senin kayınvaliden gibi ya da kocan gibi işi yokuşa sürselerdi hepsinin tek tek alnını karışlardım. Ne demek benim çocuğumu benden ayırmak. Normalde sakin bir yapım var ama söz konusu çocuklarım olunca çıldırıyorum resmen. Sen hala kavga etmeden halletmek istiyorum diyorsun laftan anlayanla kavga edeceksin gerekirse evi başlarına yıkacaksın.
inanin artik ne duşuneyim ne yapayim bilmiyorum. ama kusura bakma anne gündüz bakıyorsun sağol ama akşamları kızım yanımda olsun istiyorum ki bu benim en doğal hakkım onun bana benim ona ihtiyacımız var çünkü dedim. buda iyi fikir bunu mutlaka kullanicam ama kocamla nasil baş ede bilirim???ben istedigimi yapib kizimizi evimize aldigimdan dolayi biliyorum hep bende sorun bulmaya calişicak hasta olursa ya 1 işi vakit bulamayib yapmazsam hep kavga cikaricak.bununla ilgili tavsiyeniz ola bilirmi?

Back
X