Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SIZIN COCUGUNUZ VAR MI HANIMEFENDI?DOGUMDAN SONRA ISE BASLAYAN HER ANNE AZ BUCUK BU KAYGILARI YASAR VE ZAMANLA GECER.HELE COCUGUNUZ YOKSA LUTFEN HARICTEN GAZEL OKUMAYIN COCUGUNUZ OLUNCA BU TARZ KONULARA CEVAP YAZINYa annesi bilmemek ne demek ya? Benim de annem doğum izni biter bitmez işe dönmüş, hiç de böyle arabesk, Türk filmivari "Sen beni nasıl bırakırsın, nayır" sahneleri yaşamadık. Lütfen bu kadar dramatize etmeyin şu çalışan anne olayını.
Offf siz annesiniz yaaa bir annenin yerini kim ne tutabilir! Boşuna kuruntu yapıyorsunz. Asla sizden başkasına daha çok yakınlaşmaz. İçinizi rahat tutun. Komik bile geldi banaBana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?
herkez anneyi unutmaz demiş
annenin yerini ne doldurur demiş
evet doldurulmaz boş kalıyor
Hmm ok.SIZIN COCUGUNUZ VAR MI HANIMEFENDI?DOGUMDAN SONRA ISE BASLAYAN HER ANNE AZ BUCUK BU KAYGILARI YASAR VE ZAMANLA GECER.HELE COCUGUNUZ YOKSA LUTFEN HARICTEN GAZEL OKUMAYIN COCUGUNUZ OLUNCA BU TARZ KONULARA CEVAP YAZIN
Düya da nerdeyse büyük çoğunluk evladını babaanneye veya anneanneye bırakır.Bakıcıya bırakanlar ne yapsın.Bu da geçici bir durum.Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
yok öyle değil..cute un anlatmak istediği farklı bir durum bence...okula giden çocuklarda annesiz kalıyor bomboş demek ki??
böyle düşünmeyin lütfen. çocuklar bağımlı yetişiyor sürekli anne dibinde .
önemli olan bağlı olmak.. çocuk okula gidiyor çişini tek yapamıyor.. çünkü anne düğmesini açmalı. yemek yiyemiyor anne dürüm yapıp eline vermeli.
önemli olan kaliteli vakit geçirmek. hani burda hergün birbirimize tavsiye ettiğimiz psikologlar var ya hergün 15 dk verimli vakit geçireniz tüm gün birlikte boş boş olmaktan iyidir diyor.
Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
bu arada ben hafta sonları alıyorum cümlenizi kaçırmışım kesinlikle akşam evinize götürmenizi şahsen isterim bu şekilde size ve sizin kokunuza bağımlı kalacaktır sizdeki anne sevgisini bağlılığını hissedecektir.ben kv ile aramızda 45 dk mesafe olmasına rağmen çocuk 3 aylık iken bıraktım ve akşam oldumu aldım asala çocuklarımsız uyumadım evimdebazen bende bu düşüncelere girerim ,ama yok öyle birşey . kızım 16 aylık olacak ve o ana kadar kv baktı halada bakıyor evet kızım babaannesini çok seviyor kv de kızımı. zaten sevsinde ama sizin yeriniz herzaman ayrı olur. seçim derken büyüdükçe ve dillendikçe şöyle olabilr mesela anne ben bugün babaannemlerde kalmak istiyorum diyebilir sizde yatılı bırakmazsınız ağlasada götürürsünüz sonra onu nekadar özlediğinizi devamlı tekrar edersiniz .
Benim oğlumda 3 yaşında oda anneannesinde o dediğim durumlar oldu. anne sen git ben anneannem ile kalacam dedi hatta annemler mudahale etti kızım bırak yanımızda kalsın ağlatma ben hayır evine alışsın ağlasada gelecek dedim eve gidincede yol boyunca ve ev içinde konuşurdum sensiz çok ağlar ve üzülürüm evde yatamam diye .şimdi alıştı orada akşama kadar oynar akşama doğru tel açar anne nezamn gelecen seni çok özledim der.İnşallah kızımda o şekilde alıştırabilir.Oyüzden top sizde kolaylıklar dilerim :))
evet benimde kayinvalidem anne dedirtmek istiyor.kizim bana geldiginde acaib kiskaniyor buda beni uzuyor tabiiki her anne gibiBos yere kendinizi uzuyorsunuz. Ben de 5 aylikken ise baslamistim, ayni sekilde babaannesi evinde bakti. Hic boyle bir kuruntum olmadi. Hatta kendisi anne dedirtmeye bile ugrasti gibi oldu ama dedigim gibi kizim icin bir sey farketmedi. Onun annesi benim. O da bunun her zaman farkinda. Vicdan yapilacak bir durum yok ayrica, ise gidiyorsunuz sonucta.
yok öyle değil..cute un anlatmak istediği farklı bir durum bence...
çalışan anne bebeği bırakıp gidiyor durumu da değil bu zaten...bebeğini 3 aylıktan beri geceleri babaannede kalıyor.sadece h.sonları eve getiriyor annesi..
o yüzden annenin yeriş boş kalıyor bence...
yoksa bağımlı çocuk konusu değil,o konuda yazdıklarınız doğru zaten..
cocugun yeri anasının yanıdır geceokula giden çocuklarda annesiz kalıyor bomboş demek ki??
böyle düşünmeyin lütfen. çocuklar bağımlı yetişiyor sürekli anne dibinde .
önemli olan bağlı olmak.. çocuk okula gidiyor çişini tek yapamıyor.. çünkü anne düğmesini açmalı. yemek yiyemiyor anne dürüm yapıp eline vermeli.
önemli olan kaliteli vakit geçirmek. hani burda hergün birbirimize tavsiye ettiğimiz psikologlar var ya hergün 15 dk verimli vakit geçireniz tüm gün birlikte boş boş olmaktan iyidir diyor.
Benim çevremde çok oldu ya babaannesine Yada ananesine anne deyip annesine ismiyle Yada atıyorum ayse anne diye seslenen çocuklar.Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum