- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.061
Canin istediğinde iç ondan tiksinirsinEvet onlar benimde midemi bulandiriyordu. Denesemmi acaba beki tiksinirim.![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canin istediğinde iç ondan tiksinirsinEvet onlar benimde midemi bulandiriyordu. Denesemmi acaba beki tiksinirim.![]()
![]()
Bizim eczanelerde erken gebelik bulmak çok zor her yerde kaset test satiliyorErken gebelik testi alsaydin kaset mi aldin canim ?
yaa ciddimisin. Ama olsun daha regl olmadin.M Mavimiresl @raainbowmiraclebeyb @000umutlu000
ucge @omur ozguven
Mucizemmm16 @Veziir ve diğer kizçeler test yaptim her zamanki gibi negatif
![]()
Evet yaa bu kadar miii zorduuuu ikinciyi çikarmakbYaa aşko benimde öyle hep kuruma çizgisi bile çıkmıyordu vicdansızda![]()
Evet aşko 40dakika oldu yapali kuruma çizgisi bile yokYa
yaa ciddimisin. Ama olsun daha regl olmadin.
Regl gelene kadar umut var canim bekleyelim bakalim bir kac gun dahaBizim eczanelerde erken gebelik bulmak çok zor her yerde kaset test satiliyor
Bende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycemEvet aşko 40dakika oldu yapali kuruma çizgisi bile yok
Tabii kiRegl gelene kadar umut var canim bekleyelim bakalim bir kac gun daha. Kac gunde bir regl oluyorsun canim
Kaçinci dakikada çıktı aşko?evet mfk kullaniyorum adetin 2ci günündenBende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycemSen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu
Evet al kullan tatlim Eylül sonu fiyatlar jet hizıyla artacakBende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycemSen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu
Aslına bakarsan hata bizdeBende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycemSen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu
Hay maşaAllahTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum
bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
![]()
Bende 25 yada 26 gunde bir oluyorum hep 5 gun geri geliyor. Ona gore sali olmam lazimdi olmadim lekelenme yasadim bugun 28 ci gun bakalimTabii ki32günde bir adet oluyorum,yılda 3-4kere gecikiyor 37-38ci günü bulur olması
Yalniz Duphaston ve ovitrelle kullandigim zaman 28ci gün adet görürüm
Bunca yıldır ilk kez lekelenme gördüm hiç ama hiç olmamişti
Amiiin canimHay maşaAllahRabbim sağlıkli kucagina almayi nasip etsin
Bence erkek olacak
AminnnnnAmiiin canimhayırlı sağlıklı doğsun da hiç fark etmez
![]()
Ne zaman ala bilirsin test? Yapsaydin da çift çizgi göreydikBende 25 yada 26 gunde bir oluyorum hep 5 gun geri geliyor. Ona gore sali olmam lazimdi olmadim lekelenme yasadim bugun 28 ci gun bakalimbende ilk kez lekelenme yasadim insallah bebislerimiz bizimledir
![]()
Askim ilk 10 dakikada cikiyor kurudukca rengi farklilasiyor ama bugun baktigimda bariz kirmizi gibiydi sanki kurudukca grilesti gitti gibiydi saatler sonrasi attim gittiKaçinci dakikada çıktı aşko?evet mfk kullaniyorum adetin 2ci gününden
3gün olucak eşim içmiyor biriktiriyorum kendjm içinregl olsam sipariş vericem ozamana kadar idareli kullanayim
Amann kesesi bilee güzellllTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum
bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
![]()
Yaa Maşallah kuzum çok şükür rabbim sağlıkla kucağına versinTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum
![]()