Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten öyle elimizde olsa baya ilişki sonrası başlıcaz yapmaya🤣🤣 ben bu ay koy verdim yapmıcam evdeki testler bitti almıcam vücudumuda dinlemiyom yetti ay valla delirdim keyfi ne zaman isterse o zaman gelcek belli saldım 😂😂 ateşimide ölçsem akıntımıda takip etsem ağrılarımıda takip etsem gelmicekse gelmiyor velet😂😂
Yok kuzum aslında benn erken test yapan biri değilim katiyyen
Ya adet günü yaparim ya geçtikten sonra
Lekelenme olayinve arkadaşlarin da gaziyla yapi verdim 🤣🤣🤣 eğer hamilelik varsa daha yeni yerleşmiş idrarda çıkması zor

Yaa ama regl olana kadar umut var dur bakalım belki erkrn yaptın testi ben hala umutluyum niyeyse 🥰
Tabiiki tatlim regle kadar umut var
Ben tam gaz devamm en iyisi en net sonuç vereni ateş takipi
Önceki aylarda 37.1 37 ve 36.9 gibi azar azar düşerdi ve 36.5 falan olduğunda adet olurdum
Yarin bakalim nolucak

Ben dün yaptım canım ama etiket beceremedim o yüzden görememişsindir canım 😂😂 dün sabah erken gebelik testi yaptım dakika tuttum tam 5. Dakikada testi elime alıp fotoğraf çektim yok diye gördüm buraya direkt attım sonra arkadaşlar gölge görüyorum diyince fotoğrafı inceledim gölge var gibi gördüm bende sonra efekt yaptım cidden var gibi ama testte göremedim işte batı beklicem mecbur😂
Bat tarihi ne zaman daha ne kadar var gölge var var 😅 yada biz kafayı yedik artk emin değilim😅

Lekelenme olayinve arkadaşlarin da gaziyla yapi verdim 🤣🤣🤣 eğer hamilelik varsa daha yeni yerleşmiş idrarda çıkması zor
Bende yapan biri değildim burayı okuyunca insan bi gaza geliyor hele bide evde test varsa☺️ Ama bak biraz öncede yazmışsın uyudum diye sanki geçen günlerde de snaa gün içinde bi uyku basmıştı uyumuştn insana bunlar umut veriyor ya vardır bebiş inşallah🙏

Bende yapan biri değildim burayı okuyunca insan bi gaza geliyor hele bide evde test varsa☺️ Ama bak biraz öncede yazmışsın uyudum diye sanki geçen günlerde de snaa gün içinde bi uyku basmıştı uyumuştn insana bunlar umut veriyor ya vardır bebiş inşallah🙏
Yok tatlim ben 7/24 uyuyan biriyim🤣🤣🤣sabahlar erken kalkiyorum, sıcakta git gel yapincada halsiz oluyorum ve klimayla aşk yaşayarak uyuyorum
Benim için tek uyumak belirti değil 🤣🤣bide aşermek🤣🤣🤣🤣

Bat tarihi ne zaman daha ne kadar var gölge var var 😅 yada biz kafayı yedik artk emin değilim😅
28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardım 🤮😩 adete doğruda midem hassastır ama çıkarmazdım 🤷‍♀️

İyi yaptin test yaparak. En azindan aklimizda kalmıyor

28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardım 🤮😩 adete doğruda midem hassastır ama çıkarmazdım 🤷‍♀️
Ayy çok iyii yaa sana iyi çıkarmalar sevindim 😅😅bu da bi işarettt 😜test alsana sabah yaparsin

Back
X