• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tam 10 ekimde 1 yıl oldu ama ben hep tüp bebek denedim ilk kez normal denedik. Amh düşük benim o yüzden. Neyse buna da şükür adet olmakta iyi benim için en azından tedaviye başlarız 🥰
Kuzu benım amh de 1.24 dü 0.92 oldu agustos da tekrardan baktırdım 2.11 çıktı 30 yaş olduğum içim doktor asılama dedi geç kalmayalım dedi sence napim ya
Evet düzenli adet olmak da gğzel kac kere yaptırıdm tup

Kuzu benım amh de 1.24 dü 0.92 oldu agustos da tekrardan baktırdım 2.11 çıktı 30 yaş olduğum içim doktor asılama dedi geç kalmayalım dedi sence napim ya
Bende aşılama vakit kaybı tüp bebek yaptır geriye embriyo kalırsa onu da dondur sonra istediğin zaman git bebiş yap. Hazır zaten 🥰

Gutmornik beybiler 😁😍 benim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ çizgi ne arar la benim testte 🤣
İyice dinlen bol bol uyu kuzucum.. nac mıydı o çok iyi geliyor balgama.. çabbukkk iyileş 😘

İyice dinlen bol bol uyu kuzucum.. nac mıydı o çok iyi geliyor balgama.. çabbukkk iyileş 😘
Hiç bişey almadım belki gebelik vardır diye. Bugün halim olursa eczaneye gider sorarım ilaç falan. Sağol tatlım benim 😘

Bende aşılama vakit kaybı tüp bebek yaptır geriye embriyo kalırsa onu da dondur sonra istediğin zaman git bebiş yap. Hazır zaten 🥰
Ya ben dhaa tüp bebek psikolojısıne hazır değilim kuzum vallla asılama da bizde bişi olmadıgı için önerdi doktor amh gördün dimi nasıl inmiş cıkmıs doktorum bu değerlere takılma sende daha cok yumurta isterdim ama oda yaşından dolayı dedi
Olsjn dedi

Kizlar bende dün gece yaptim erken gebelik testi negatif. Bugun catlamanin 12. Gunu bata 4 gün var sanmiyorum bisey olacagini. Bundan sonra bat bekliycem. Dün idrar yolu enfeksiyonu icin fitil ve toz ilac kullandim belki aksama kaset test yaparim ama sanmıyorum bu saatten sonra pozitife donmez

Kizlar bende dün gece yaptim erken gebelik testi negatif. Bugun catlamanin 12. Gunu bata 4 gün var sanmiyorum bisey olacagini. Bundan sonra bat bekliycem. Dün idrar yolu enfeksiyonu icin fitil ve toz ilac kullandim belki aksama kaset test yaparim ama sanmıyorum bu saatten sonra pozitife donmez
Gel sarılalım arkadaşım 🤗 yine birlikte beklemeye devam..

Gutmornik beybiler 😁😍 benim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ çizgi ne arar la benim testte 🤣
İns hamilesin hamıleyiz cano

aşılamanı yaptır canım, iğne kullan mutlaka...
geç kalma

Ya ben dhaa tüp bebek psikolojısıne hazır değilim kuzum vallla asılama da bizde bişi olmadıgı için önerdi doktor amh gördün dimi nasıl inmiş cıkmıs doktorum bu değerlere takılma sende daha cok yumurta isterdim ama oda yaşından dolayı dedi
Olsjn dedi
hiç korkma , insan süreçte herşeye alışıyor.
belkide aşılama ıle olacak hıc bellı olmaz aşılama ıle gebe kalanlarda var .. :KK200: :KK200:
amh tek basına bır anlam ıfade etmıyor kuzu, benımde 1,50 amh ama doktorum yaşıma gore yumurtalarımı az buldu..

Tamam yaptırıcam kuzum ❤️ Bu kız neler yaptı ya ay senle gecen yazışmalarımızda baktım 😭😭 hsg simir felan
dimi insan bir işin içinde olunca geriye dönüp bakıyor ve vay be dıyor..
sonunca kavuşalım şu mınık popuşlara saglıkla da elimizden geleni yapıyoruz :KK200:

Back
X