• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi test yap artık sen lütfen 😂😂🤣
Valla cumarteis olmadan yapmam haco ne zaman testi alsam ya adet oluyprjm ya da elimde patlıyor yok bi de gidip ucuz da almıyorum saf gibi önüme ne gelirde 😂😂😂

Sürüp atmışlar kargonu aşko🤣🤣🤣🤣 boludaysa gelir aşkım bugün en geç yarın bide giriş çıkışları hemen yazmıyorlar sisteme araya hafta sonu mu girdi sipariş verirken ne zaman vermiştin
Pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi perşembe oldu evet sür at mantık😂😂😂😂😂😂 keşke sisteme girmemiş olup bu gün aniden kapı çalsa ama sanmıyorum kod gönderiyorlar dağıtıma çıkınca 😳

Fıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani 🤣🤣 @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi @raainbow annabelica annabelica @Papatyamveben-Mavi
Yaa kuzuşum öyle bi Fransız’ım ki şu konuya. Adet döneminde yumuşlar zaten küçük olmaz mı büyümeyecek mi onlar zaten kendi kendine 🤷🏻‍♀️

Pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi perşembe oldu evet sür at mantık😂😂😂😂😂😂 keşke sisteme girmemiş olup bu gün aniden kapı çalsa ama sanmıyorum kod gönderiyorlar dağıtıma çıkınca 😳
Bazen oluyo öyle bebeğim inşallah süprayz yapıp getirirler bugün 🤲🏻🤲🏻❤❤❤

Fıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani 🤣🤣 @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi @raainbow annabelica annabelica @Papatyamveben-Mavi
Ya sende yumurta var bende yumurta az
Ben bir sürü şey içiyorum kız sana niye vermıyor bişi aaa ilk defa duydum vitmsın de mı vermedi
Napcan sımdı tüpe gitmeme kararı mı aldın kuzum
Asılama yaptırdın mı sen hiç

🤣🤣🤣🤣 o kadar çaya kahveye idrarda beta falan kalmaz aşko şimdiden sonucu kabul etmiyorum ona göre🤣🤣🤣
İki gündür dışarıdayım pert oldum bugün erken geldim diye keyif yapıyorum valla😇😇 Aşko ben bu sabah her türlü yapardım da yarın nasılsa kan vericem diye bi gevşeklik var üstümde. 4 saatlik orucuma başlıyorum şu an ne çıkarsa artık 😌🙏🏻

İki gündür dışarıdayım pert oldum bugün erken geldim diye keyif yapıyorum valla😇😇 Aşko ben bu sabah her türlü yapardım da yarın nasılsa kan vericem diye bi gevşeklik var üstümde. 4 saatlik orucuma başlıyorum şu an ne çıkarsa artık 😌🙏🏻
Ayy güzel haberler alalım inşallah aşkım😍😍🤲🏻🤲🏻

Kızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzz 😍 benim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler 😂
@Lale95 @Veziir @Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @melek076 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @Random3 annabelica annabelica @canancan11 @partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm🥰

Aşkom sen bat tarihimi değiştirirken Mucizemmm16 Mucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak😂😂
Kızzz deli böyle deme deme sen zaten evrene direk mesaj gönderiyorsun Aralık olsun falan diye sonra kasım olunca da Ocak dersen bu böyle böyle devam eder 😏 yapma kuzum Ya ben anladım ki gerçi geç oldu ama 😅 ağzımızdan çıkan her söz şaka dahi olsa yada içimizden geçirdiğimiz, inanın emir niteliğinde evren için sonra işte ağlayıp duruyoruz neden neden neden
Lütfen kızlar bu kısır döngüden kurtulalım artık 🙏🍀♥️
He canısı bu arada düzeltme yapayım özür dilerim deli demek istemedim 😅 deli kadınlarız biz yani çılgın işte 🙈🙈🙈 iyice yüzüme gözüme bulaştırdım açıklama yapacam diye 🤣🤣🤣🤣

Back
X