• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aç karna sabah bir su bardağı sıcak kaynamış suyu 1 tatlı kaşığı tohumu koyup 7 dk bekletip içiyorum içine bir çay kaşığı bal koyuyorum bir de. Ama yumurtlama günü olduğu günü birakiyorsun canım. Devam etmemelisin
Teşekkür ederim 🥰

Geldi mi cidden🤣🤣🤣 yaşasın sonundaağğ
Evet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmiş😂😂😂 yarın sabah yapıyoree erken ama olsun maksat eğlenmek ahahaha😂😂😂

🤣🤣🤣 aşkım dur bakalım hele reglin ne zamandı ayrıca sanki camlı olanda gölge görüyoring😍 Allahım yoksa ben mi şaşı oldum testlere bakmaktan Ya Rabbelalemin 🤣🤣🤣🤣
Cam çizik içindeydi kuzu bakma ona🤣🤣 Yarın ben doktoruma dicem zaten beta da bakalım diye. 3-5 bişey çıksa keşke ama nerde 😜😜🤣 Ben çok eminim bizim bili bili boş bu ay. Şu an reglim vaktinde gelsin diye dua ediyorum sadece 🙏🏻🙏🏻 4 gün var bu arada 🙃

Evet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmiş😂😂😂 yarın sabah yapıyoree erken ama olsun maksat eğlenmek ahahaha😂😂😂
Adam zorla vermiş resmen. Kız al testi kapat kapıyı ne soruyon daha 🤣🤣🤣

Benimde dün böyle çıktı 2 ay evel 8-9 yumurta gördü gayet iyi derken birde 10 mm olanlar vardı eşit nasıl büyücek bilmiyorum bende bidahaki ay ne olacak diye düşünüyorum 🤨 buda bi mesaj olabilir tüpe başlayamadan doğal olur belki 🙏🙏
Evet inşallah öyle olur canım 😅

Kalbim kadar temiz bir test bırakıyorum size🤣🤣 yediniz testimin başını😜 oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime 🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 Demgey3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
Bizim kalplerimiz çok temiz, ondan oluyor hep böyle 🙈😁
Allahıımmm şükürler olsun verdiğin nimetlere 🙏🤣🤣🤣

Kuzu gecmiş olsun valla öğlen yemeğine çıktım regl olmayı beklıyorum bende işte bakalım ne olacak
Regl falan olmıcaksn sen beni çıldırtmakmı istiyorsun 😂
🤣🤣🤣 deli ya 🤣🤣🤣 kasımı neden da geçiyosun aşko dur bakalım Allah Allah 🙄
Allah için söyle benim bebe ne zaman bekletmeden geldide kasımda gelsin😂😂😂 sen söyle elini vicdanına koy🤣 sen napıyosun naslsn bu arad
Ya sacmalama cano burda çoğu kişnini batı yakın kuzumm ovulasyon başla adet biter bitmez
Bakalm hayırlısı ben baya saldm sizden umutluym aşkolar🤣

Bugün de negatifi görünce içmeye başladım kuzum. Bugün iyice dinlenebilirsem yarına toparlarım inşallah. Oğluş daha iyi, öksürüğü var sadece. Okula göndermedim başkasına da bulaşmasın diye. Az önce de gittim hem balıkyağı hem de multivitamin aldım onlara. Aman herkes iyi olsun, ben iyileşene kadar beklesinler azcık ☺️

Olsun ve kuzum, birlikte kafaları yicez yine yalnız değiliz 🥰 sen niye daha aya başlamadan umudunu kestin bakiyim bu ne karamsarlık böyle, döverim bak 🤨😁
Yav napıyım 1 yılı devirdik gelesi yok bebemin anladm ben 😂😂 güzel bi dayak yesem belki bi işe yarar🤪🤪🤣 sen napıyosun yeriz yeriz birlikte yeriz kafası inşallah😂

Back
X