- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.781
BendeHarika başakşehir e gıcık oluyorumnedenini bilmiyorum ama
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeHarika başakşehir e gıcık oluyorumnedenini bilmiyorum ama
![]()
Yok beklicem canım eğer testte pembelik olursa o zaman gidicem olmazsa adeti beklicem oda gelmezse o zaman gidicem tetslere bağlı olacak yaniAşkım sen lekelenmede yaşamıştın bence artık geç değil ya seni çok iyi anlıyorum tabikide ama gitsen daha iyi değil mi aşkım en azından kafan rahatlar
Bende aynısını düşünüyorum doktor o yüzden gebelik göremedi ayrı markalar bu kadar net yanılamazAcaba kimyasal olmuş olabilir mi canım.. belki adetle attın
Tamam aşkısı o zaman muhakkak etiketle biziYok beklicem canım eğer testte pembelik olursa o zaman gidicem olmazsa adeti beklicem oda gelmezse o zaman gidicem tetslere bağlı olacak yani
Ben daha çok takım olarak gıcığım onlara aşko en son izlediğimde resmen kavga ediyorlardı oynamıyorlar yani dövüşüyolarBendehep Arap dolu bide mütevazi sosyeteler var
güzel ama konumu zenginler var
Sen adet gününde vakitli doktora git geçen seferki gibi olur falan bilemeyiz her bünye farklı ztnAy kuzum sen gebesin ben de belli değil durum bu belirsizlik gıcık ediyor beni diyorum kendi kendime ne uyuyorsun yada ne yorgunsun anki belli mi ki diye kizasim geliyor hiç birşeyin tadını çıkaramıyor insan
Heh bu gün misafirleri vardı aşko dün demişti ya ahahaha bu sefer doğru tutturdum
İntikamını aldık o zaman kız bugunBen daha çok takım olarak gıcığım onlara aşko en son izlediğimde resmen kavga ediyorlardı oynamıyorlar yani dövüşüyolaro yüzden sevmiyorum
![]()
Bu saatte misafir mi olur heHeh bu gün misafirleri vardı aşko dün demişti ya ahahaha bu sefer doğru tutturdum![]()
Tebrik ederim_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Mucizemmm16 @Safiye19 @Lale95
My_Moonlight06 @kubuss diğer canlarım hele boyle de bakın
Ahahaha aşko dün kız o kadar hazırlık yaptı onlar erkenden gitmezBu saatte misafir mi olur hesaçımı başımı yolcam artıkın
![]()
Sayenizde misafir geç saate kadar kalmasın diye neler yapmamalıyım öğrendim TişikkirlerAhahaha aşko dün kız o kadar hazırlık yaptı onlar erkenden gitmez![]()
Kız adet günüm geçti ya benim canımm.. iki hafta olcakSen adet gününde vakitli doktora git geçen seferki gibi olur falan bilemeyiz her bünye farklı ztn
Bu kızın da hep misafiri var bari başım ağrıyor dese de gelmeselerAhahaha aşko dün kız o kadar hazırlık yaptı onlar erkenden gitmez![]()
Kızlar bukadar beklmeeye gerilmeye strese İnshaAllah doğumda patlmayiz
![]()
![]()
![]()