Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntım yok 2-3 kere kremsi sarı az akıntım oldu da ondan sordum kuzum valla akşam test yaptım zıfır zıfır zıfır hatta kızları da etiketleyeyimde bari baksınlar ama bu testin hassasiyeti 25ml en erken 5 gün öncesi yapılmalı Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Annabelle1 ve diğerleri
Kuzum valla ben göremedim sanki ama bata kaç gün var 🙄

Aynen öyle kuzum valla severiz amaaaa bazı günlere denk gelmesi gerçekten insanın canını sıkıyor 🤣🤣🤣🤣
Ben de açıkçası misafir kaldıramayacak durumlardayim canim. 😅 çok yeni kimseye demedik. Buyurun gelin diyoruz ama sonuç kötü. Çok fazla midem bulanıyor. Çalışıyorum zor geçiyor açıkçası 🥲

Canım ikimiz aynı çatladık 😅 bakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys diğer canlarım
Kuzum gölge var gibi ama ıslanmış diyorsun o kafamı karıştırdı bence yarın sabah tekrarlayabilirsin ama bu tarz strip testlerin doğruluğuna pek inanmıyorum ben 🤷🏻‍♀️

Ben de açıkçası misafir kaldıramayacak durumlardayim canim. 😅 çok yeni kimseye demedik. Buyurun gelin diyoruz ama sonuç kötü. Çok fazla midem bulanıyor. Çalışıyorum zor geçiyor açıkçası 🥲
Ay bebeğiiimm senin kaldıramayacak durumda olman çok normalll hamişsin 😍😍😍 hastayım felan diyin kuzum ilk zamanların sonuçta yormamaya çalış kendini 😘

Kızlar ben soda, maden suyu genelde sade içerim buldukça. Bazen günde iki tane hatta üç olmaması için tutuyorum kendimi. Midemi tek rahatlatan da o açıkçası. Renny felan da daha almadım daha iyi geliyor sodalar. Suyu bilr içemiyorum. İlk gebeligim çok rahattı. Beslenme şeklim bilecok değişti. Hatta ise giderken aç bile gittiğim oliyir orda birsryler yiyorum.

Valla benimde uykum geldi ama heyecandan uyuyamıyorum bir sabah olsa diye 🤣🤣 ne güzel maşallah çok severim böylesini bizde kayınvalidemle öyleyiz bazen bazı konularda çatışsakta haksız olduğunu anlar yani anlatırım 🤣alınmaz pek bana😄 Allah muhabbetinizi arttırsın😍 ya uyu kız canın çıktı 😃
Uyumuşum valla aşko 🤣🤣🤣 sonra gözümü bi açtım saat 12 anaaa dedim bizim kız test yapmıştır hemen gireyim 😍😍🤣🤣 amin bebeğim Allah hepimizin muhabbetini arttırsın 😘❤️😍

Oohh gönder yat bebeğim sefan olsun 😍😍🤣🤣 ben sizden daha çok geriliyorum burda 🤣🤣🤣 uzanıyorum bebeğim napayım bütün gün tünemekten bacaklarım ağrımış 🤣🤣🤣 bide kendime doğru katlar otururum bacaklarımı ben çok ağrımış beee🤣🤣🤣
Kuzummmm günaydın 😍❤️ Ay kendini yorma kızzz uzan dinlen ama bazen kendine doğru katlamakta acayip iyi geliyor bacaklara 😍😍

Günaydın aşkocanlarr 🌸
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayım 🌸önce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde 😃❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb miraclebeyb @Lale95 @melek076 @Annabelle1 B balbadem1 @fnd_50
Ayy aşkısı koyulaşmış evet😍😍😍 maşallah ❤😍😍

Günaydın aşkocanlarr 🌸
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayım 🌸önce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde 😃❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb miraclebeyb @Lale95 @melek076 @Annabelle1 B balbadem1 @fnd_50
Geliyor gelmekte olan diyorum. Evett bebis var kuzu sanki yaa kan versene

Canım ikimiz aynı çatladık 😅 bakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys diğer canlarım
Aşkısı ben sanki gölge görüyorum ya❤

Back
X