Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yicem sizi aşırı iyi geliyorsunuz bana😍 Eşime hissettirmek tabiki istemiyorum kızlar ama dün hiç tutamadım kendimi. Adet dönemimde sebepsiz de ağlarım zaten şimdi sebebi olmuş oldu sadece 🙈😜 İnşallah dualarımız kabul olur kızlar hepimiz aynı şeyi istiyoruz. İnişli çıkışlı gidiyoruz işte her gün aynı olmuyor insan😌😌 Ay bi de benim arkadaş çevrem de çok manyak kimse evlenmiyor çocuk falan istemiyor. Çoğu arkadaşım öyle. Bugün buluştum sabah ikisiyle de bana deli gözüyle bakıyolar. Ben de onlara deli gözüyle bakıyorum insan çocuk istemez mi🤣🤣 Burada sizi buldum da iyi oldu valla biz anlıyoruz birbirimizi. Annem bile abartıyorsun falan dedi dün sinirim tepeme çıktı bi daha ona da açmıycam 😠
İnsanlık hali aşkım illaki üzülüyoruz ama toparlan artık ❤❤ Benim arkadaşlarımda istemiyorlar aşko 2 si boşanmıştı bazı sebeplerden birer çocukları var şimdi yeniden evlenicekler geçende konuştuk öyle tahlillerinizi yaptırın vs diye istemiyoruz diyolar bende onlara deli gözüyle bakıyorum🤣🤣 hele annem param olsun seni tedavi ettircem yaparsın o zaman çocuk diyo kadın resmen kısır muamelesi yapıyo ya bana la🤣😂🤣😂

Ah ben seninle ilgilenemedim kuzum dün enfeksiyon falan diyordun. Sonra yazdıklarınızı da pek okuyamadım. Kesin enfeksiyon mu var diyorsun nereden öyle düşündün. Yumuş da olabilir senin döngün kısa adet bitince gelir o hemen 😌😌
Ayy ne biliyim aşkım bu yumurtlamaysa akıntının şeffaf olmadı gerekmez mi pekte şeffaf değil akıntım sulu beyaz gibi 🤷🏻‍♀️ bide belim falan ağrıyo sıcak basıyo delleniyorum bi geliyolar bana gibi oluyo falan 😂😂

Sağ kasığım ağrıyoring 🙄 arada sol da ağrıyo ama en çok sağ ağrıyo belimde ağrıyo enfeksiyon mu yımırtamı nasıl anlıycam püü🤣🤣
Aşko senin yumurtlamada akıntın olmuyor mu kız dün dediğin akıntı yumurtlama olmasın bide 😃 sen değerlendirsene başlasana artık ya enişteyle barışmadınız mı halen ya

Aşko senin yumurtlamada akıntın olmuyor mu kız dün dediğin akıntı yumurtlama olmasın bide 😃 sen değerlendirsene başlasana artık ya enişteyle barışmadınız mı halen ya
Valla ben artık yumurtlama olayına fransız bakıyorum aşko bi 💩 anlamıyorum🤣🤣🤣 her ay değişik şeyler oluyo yıldım 🤣🤣🤣 yoo barışmadım tabikide 🤣🤣🤣

Valla ben artık yumurtlama olayına fransız bakıyorum aşko bi 💩 anlamıyorum🤣🤣🤣 her ay değişik şeyler oluyo yıldım 🤣🤣🤣 yoo barışmadım tabikide 🤣🤣🤣
Aşko sen geçen ay çok erken yumurtladın adet tarihine bakarsak bu ayda erken yumurtlayacak olabilirsin 🙄🙄
Ver eniştemin numarasını söyleyeyim bir çiçek bir avakado kapsın barışın yoksa ikinizi birden dövecem heee😄😄😄😄

İnsanlık hali aşkım illaki üzülüyoruz ama toparlan artık ❤❤ Benim arkadaşlarımda istemiyorlar aşko 2 si boşanmıştı bazı sebeplerden birer çocukları var şimdi yeniden evlenicekler geçende konuştuk öyle tahlillerinizi yaptırın vs diye istemiyoruz diyolar bende onlara deli gözüyle bakıyorum🤣🤣 hele annem param olsun seni tedavi ettircem yaparsın o zaman çocuk diyo kadın resmen kısır muamelesi yapıyo ya bana la🤣😂🤣😂
Anneler de ayrı bi tuhaf valla sorma 🤣🤣 herkesin düşüncesi hayattan beklentisi farklı tabi aşko ne diyelim istemeyen yapmasın🤣Mesela Balıkesir’den beş kişilik bi arkadaş grubum var. Biri yaş 33 bekar biri 31 bekar. Beni 30da evlendirdiler🙈 Bu sene 32de evlendi biri ikinci aydan pişman oldum diyo geçen aradı da. Bekarlığı özlemiş hemen noluyosa 🤣 Birimiz genç evlendi iki sene sonra anne oldu. O normal diyordum geçen konuştuk da ikinci çocuk asla olmasın bunu bile yarım yamalak büyütüyorum diyo🤣 Bana mı denk geliyor böyleleri bilmiyorum İzmir’e geldim yine bütün arkadaşlarım böyle. Ailece görüştüğümüz hiç çocuklu çift yok çevremizde öyle diyim. Şanslıyım galiba. Yoksa daha bi baskı hissederdik sanırım 🤣

Ayy ne biliyim aşkım bu yumurtlamaysa akıntının şeffaf olmadı gerekmez mi pekte şeffaf değil akıntım sulu beyaz gibi 🤷🏻‍♀️ bide belim falan ağrıyo sıcak basıyo delleniyorum bi geliyolar bana gibi oluyo falan 😂😂
Benim akıntıda hiçbi değişiklik olmuyor aşko tam akıntıya da güven olmuyor bence herkeste farklı. Enfeksiyon değildir enfeksiyon olsa duramazsın 🤣🤣

Anneler de ayrı bi tuhaf valla sorma 🤣🤣 herkesin düşüncesi hayattan beklentisi farklı tabi aşko ne diyelim istemeyen yapmasın🤣Mesela Balıkesir’den beş kişilik bi arkadaş grubum var. Biri yaş 33 bekar biri 31 bekar. Beni 30da evlendirdiler🙈 Bu sene 32de evlendi biri ikinci aydan pişman oldum diyo geçen aradı da. Bekarlığı özlemiş hemen noluyosa 🤣 Birimiz genç evlendi iki sene sonra anne oldu. O normal diyordum geçen konuştuk da ikinci çocuk asla olmasın bunu bile yarım yamalak büyütüyorum diyo🤣 Bana mı denk geliyor böyleleri bilmiyorum İzmir’e geldim yine bütün arkadaşlarım böyle. Ailece görüştüğümüz hiç çocuklu çift yok çevremizde öyle diyim. Şanslıyım galiba. Yoksa daha bi baskı hissederdik sanırım 🤣
Hiiiç onlara güvenme aşkooo😃 ay deli misin hayatımızı yaşıcaz diyenler ilk üç ay içinde gebeyim diyorlar ahahaha😄😄😄 bende bi kaç arkadaşıma söylemiştim ay biz daha bir senelik ay biz daha iki senelik evliyiz acelemiz yok dediler sizin gibiyken bende öyle diyordum diye diye dört sene oldu diyordum şuan ikiside hamile ben yine ayazda kaldım ahahaha🤣🤣🤣🤣🤣

Amaaan salla kuzum, herkesin kendi hayatı. Hazır hissetmek gerçekten önemli. Ve en önemlisi eşine güvenmek aslında. İyi bir eş olup olmamasına da bakmıyorum iyi bir baba olur mu önemli olan o. O çocuğu iki kişi büyütüp eğitecek. Dolayısıyla anneymiş babaymış arkadaşmış faso fiso ben hiç umursamam. Bak ben ilk eşimle ayrıldım ama Allah var iyi babadır, oğlum gittiğinde gözüm arkada kalmaz, bilinçlidir yanlış bişey yapmaz, beni asla kötülemez aksine birbirimizi yüceltiriz çocuğumuzun gözünde. O yüzden diyorum iyi baba olması önemli. Yoksa hayatın ne getireceğini bilemiyoruz. Sen çok iyi bir anne olacaksın, eşin de duygusal bir insan anladığım kadarıyla. Birbirinizi de çok seviyorsunuz. O bebiş hemen gelecek ve yuvanızı şenlendirecek ❤️ hadi bakalım güzel şeyler düşün

Aşko sen geçen ay çok erken yumurtladın adet tarihine bakarsak bu ayda erken yumurtlayacak olabilirsin 🙄🙄
Ver eniştemin numarasını söyleyeyim bir çiçek bir avakado kapsın barışın yoksa ikinizi birden dövecem heee😄😄😄😄
Bişeyler olcak ama neler olcak valla anlamıyorum aşko🤣🤣
Veririm de aşko sonra dönüp beni ararsın çiçek avakadoyu kendin al diye 🤣🤣🤣 çok fena kıvırır benimkisi bazen ben bile kendimden şüphe ediyorum 😂😂🙄🙄

Evet kuzum o konuda şanslısın çünkü öbür türlü insan daha çok üzülüyo istemeden de olsa üzülüyosun yani benim neden olmuyo veya yok falan diye 🤷🏻‍♀️ sen doğur onlar çatlasın aşko 🤣🤣🤣 off bak aşko 12 senedir evliyim 13. Seneye girdik artık valla bende bekarlığımı özlüyorum fışki vardı erkenden evlendin diye arada kendimi azalıyorum hatta🤣🤣😂

Benim akıntıda hiçbi değişiklik olmuyor aşko tam akıntıya da güven olmuyor bence herkeste farklı. Enfeksiyon değildir enfeksiyon olsa duramazsın 🤣🤣
Akıntıyı bilmem aşko ama asıl neden sıcak basıyo bana bu adetten önce de çok sıcak bastı böyle omuriliğimden aşağı sıcak su dökülüyo sanki 🙄 iki gecedir sıcak basmasından uyuyamıyorum atletle falan uyuyorum 😒

Tabikide evdeyim aşkım ben hep evdeyim malesef ki 😒 sen napıyosun ❤
Ya bende öyle hep ev. Eşime dedim hadi bi etkinlik yapalım sıkılıyorum. Ben duştan çıkana kadar düşünmüş diyorki etkinlik yapıcaz çabuk saçını kurut gel bide beni heyecanlandırıyor. Kahve de yap öyle başlayalım falan
Sonuç = O fındık kırıyor ben ayıklıyorum 😏 adamın kafası çok farklı çalışıyor napalım böyle kabul edicez artık 🤣

Ya bende öyle hep ev. Eşime dedim hadi bi etkinlik yapalım sıkılıyorum. Ben duştan çıkana kadar düşünmüş diyorki etkinlik yapıcaz çabuk saçını kurut gel bide beni heyecanlandırıyor. Kahve de yap öyle başlayalım falan
Sonuç = O fındık kırıyor ben ayıklıyorum 😏 adamın kafası çok farklı çalışıyor napalım böyle kabul edicez artık 🤣
Gülmiycem 🤣🤣🤣 yaa bu adamlar niye böyle ya valla deli çıkartacaklar bizi en son 🙄🙄😂😂 adamın etkinlik anlayışı bu bebeğim benimkide aynı merak etme 😂😂

Gülmiycem 🤣🤣🤣 yaa bu adamlar niye böyle ya valla deli çıkartacaklar bizi en son 🙄🙄😂😂 adamın etkinlik anlayışı bu bebeğim benimkide aynı merak etme 😂😂
Benimkinde öyle Ya niye böyleler 🤣🤣 bak salı günü doğum günüm var iki eliyle bişeyi düzeltemez o 🙈🙈🙈 eline yüzüne bulaştırır en sonunda ne bişey alır ne de bişey yapar bende beklediğimle kalırım 😅😅😅

Back
X