Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aşko işte bende onu diyorum acaba yumurta 20. Gün falan çatlamış olabilir mi eğer öyle bir ihtimal varsa 21. Günü olan ilişkiden belki döllenmeye çalışabilir Buda geç döllenmeye girer Buda kanda negatif çıkarır tabi benim ki sadece hayal diyorum yani bir fikir bu gün çok saçma bir gün yaşadım kafayı sıyırdım biliyorum 🤣🤣🤣
Bak herşeyi çok güzel söylüyorsun ama tam pozitif ilerlerken cümleni negatife çeviriyorsun yapma neden hayal olsun engelleme kendini kuzum lütfen demek ki oladabilir asıl sen kaset test alıp yapsana bi de

Bak herşeyi çok güzel söylüyorsun ama tam pozitif ilerlerken cümleni negatife çeviriyorsun yapma neden hayal olsun engelleme kendini kuzum lütfen demek ki oladabilir asıl sen kaset test alıp yapsana bi de
Aman canım sen bakma bana kendimle eğleniyorum ben olacak iş değil yumurtlama belli gün belli hayal dünyam geniş hepsi o kadar 🤪🤪😜aşkooo beni teste bulaştırmayın da paraya yazık servet yatırdık on ayda bir bebek odası masrafı bıraktık testlere 🤣🤣🤣 kanda çıkmayan kasette çıkmaz ki ayrıca çubuk test silik iki ayrı marka erken test silik kanda hcg nanik nanik yaptı bana doktor gebe değilsin dedi bi kaset test mi kaldı diyorsun oda mı vursun aşko ahahahshs 🤣🤣🤣

Saat 12 itibariyle 10. Güne girdik aşko of aklıma bişeyler takılıyor ama Buda kendi kendine tutunacak umut arıyor demeyin tamam mı🤣 benim çatlama gününden sonra lekelerim oldu ya bu ilk defa oldu bak yumurtlama dönemime hiç denk gelmemişti lekelenmeler neyse 21. Güne kadar sürdü 21. Günü gece değerlendirmiştik ya sonra durmuştu bir kaç gün sonra başlamıştı lekeler acaba yumurta 20-21. Gün falan çatlamış olabilir mi yani sorumun özeti 21. Günü olan ilişkiden döllenme olda geç olmuş oluyor ya tek ihtimalim o gün kaldı adete kadar eğer bir umut varsa oda 21. Günün umudu olabilir🤣🤣🤣🤣
Aşkım bak ben test yaptırdığımda sağlık ocağında ki doktora 3 gün mü 5 gün mü ne geciktim dememe rağmen bana varsa da çıkmaz boşuna yapmış oluruz demişti daha da erkenmiş bebeğim her zaman erken cıkıcak diye bişey yok ki 🤗😍 tabikide olabilir aşkısı neden olmasın ki ❤❤❤ umut bizim için hep var olmazsa zaten işimiz zor❤

Aman canım sen bakma bana kendimle eğleniyorum ben olacak iş değil yumurtlama belli gün belli hayal dünyam geniş hepsi o kadar 🤪🤪😜aşkooo beni teste bulaştırmayın da paraya yazık servet yatırdık on ayda bir bebek odası masrafı bıraktık testlere 🤣🤣🤣 kanda çıkmayan kasette çıkmaz ki ayrıca çubuk test silik iki ayrı marka erken test silik kanda hcg nanik nanik yaptı bana doktor gebe değilsin dedi bi kaset test mi kaldı diyorsun oda mı vursun aşko ahahahshs 🤣🤣🤣
Yaa deli misin aşko sana vurana bizde vurarız taamm mııı 🤣🤣🤣🤣 aşkım olmıycak bişey değil kendi önüne engel koyma 😍😍 la millet bi kere de gebe kalıyo hatta bi süre önce bi arkadaşımız yazmıştı ta birlikte olmamasına vajinimus varmış ona rağmen gebe kalmış kadın düzenli ilişkin varken sen 21. Gün neden gebe kalamayasın hadi cevap ver bakalım😘😘 şu hayatta herşey oluyo aşkısı imkansız diye bişey yok yeter ki Allah izin versin 😍🤲🏻

Tamam cano yok burda hep öyle okudum yA bilmediğim için oh tamam :) doktor da dedi cuma gel bakıcam sana dedi ay ins iyi olur yA cok heyecanlıyım random
İkisini birlikte kullananlar da vardır tabii ama yumurta gelişimine göre hareket eder doktor. Kontrole gittiğinde durum netleşir kuzum. Sen kendini bırak doktora, kurcalama kafanı karıştırma ki stressiz güzel bir süreç geçiresin 😘

İkisini birlikte kullananlar da vardır tabii ama yumurta gelişimine göre hareket eder doktor. Kontrole gittiğinde durum netleşir kuzum. Sen kendini bırak doktora, kurcalama kafanı karıştırma ki stressiz güzel bir süreç geçiresin 😘
Tamma cano haklısın
Eşimde diyo benden sperm istemedi bildiği vardır diye meğer sperm verirken bakıyoalrmıs saldım valla dogru diyosun
Kafaya takmadan bu iş ins hallolsun cuma kontrol edecek üç kere ıgne vurmuş olcam cuma 4 de gidicem cunku beta da sonucu alcaz ona göre bugun baslıcaz
Güzel şeyler yA heyecanlı dimim

Eklentiler

• AB995A51-D3CB-4EB8-92ED-56AD8B254CFC.webp
    AB995A51-D3CB-4EB8-92ED-56AD8B254CFC.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 4EAF97F4-0397-40F5-B2E1-82B896D1DBDA.webp
    4EAF97F4-0397-40F5-B2E1-82B896D1DBDA.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 290AB438-FA06-47F9-B87B-07BE24C99E0C.webp
    290AB438-FA06-47F9-B87B-07BE24C99E0C.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 55
Tamma cano haklısın
Eşimde diyo benden sperm istemedi bildiği vardır diye meğer sperm verirken bakıyoalrmıs saldım valla dogru diyosun
Kafaya takmadan bu iş ins hallolsun cuma kontrol edecek üç kere ıgne vurmuş olcam cuma 4 de gidicem cunku beta da sonucu alcaz ona göre bugun baslıcaz
Güzel şeyler yA heyecanlı dimim
Tabii ki rahat ol aşkısı, öyle mi olacak böyle mi olacak diye kendini strese sokma. Cuma ola hayrola ❤️

Back
X