Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ediyorum aşkım zaten inşallah bebeğim 🤲🏻😍🥰♥️ bugün bulaşık yıkarken bardak elimden fırladı tezgaha çarptı kelebekleri vardı onları kırıldı ardından kendi kendine çöp kovasına girdi bardak ben ağzım açık izledim 😂😂😂
😃🤣 helal olsun bardakların bile marifetli aşko😍
Ay aşko valla gülerek okudum ya 🤣🤣🤣 kendi kendini imha etmiş çöpe atmış 🤣🤣🤣 aşkım sana bir okuyalım sende nazar var bence dur ben sana yarın güzelce abdest alıp okuyayım ❤️😍
Aşkolar Bensiz sabaha kadar kaynatmışsınız ya ben uyuyakalmışım erken uyuyorum artık nedense ya kaçırdım dur bakayım😃😃

Kızlar günaydın 🌸

Size yazmak istedim. Cevremde Kimseyle konuşmuyorum bu konuları. Çok sıkıntılıyım şu an 🥲

Normalde regl düzenim 22-23-24 günde bir oluyor. Yani bat tarihim 26-27-28 i.

24 ünde kan testi verdim. Beta sıfır gibi bir şey çıktı. Kesin hamile değilim. Bir ihtimal olsaydı iki üç falan çıkardı o değer dedim ve regl yi beklemeye başladım.

Ama son 24 saattir aşırı şiddetli bir bel ağrım var. Ölüyorum ağrıdan. Regl ile ilgili gelen giden akıntı vs hiçbir şey yok. Birde son değerlendirme 17 ekmde olmuştu. Fotoğrafını paylaşacağım yazı da aklımı kurcalıyor çok.

İçimdeki umuda çok öfkeliyim aslında. Kabullenmiştim regl yi bekliyordum ama ben bunca zaman sıfır belirti sıfır belirti diye gezerken bu bel ağrısı, 11 gün muhabbeti sabaha kadar uyutmadı beni.

Allahtan umut kesilmez tabi.. Siz de bana bir şeyler söyleyin ne olur 🥹🥹

Eklentiler

• E10B8F22-62C2-4A3C-B837-189C6DF1EDE9.webp
    E10B8F22-62C2-4A3C-B837-189C6DF1EDE9.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar günaydın 🌸

Size yazmak istedim. Cevremde Kimseyle konuşmuyorum bu konuları. Çok sıkıntılıyım şu an 🥲

Normalde regl düzenim 22-23-24 günde bir oluyor. Yani bat tarihim 26-27-28 i.

24 ünde kan testi verdim. Beta sıfır gibi bir şey çıktı. Kesin hamile değilim. Bir ihtimal olsaydı iki üç falan çıkardı o değer dedim ve regl yi beklemeye başladım.

Ama son 24 saattir aşırı şiddetli bir bel ağrım var. Ölüyorum ağrıdan. Regl ile ilgili gelen giden akıntı vs hiçbir şey yok. Birde son değerlendirme 17 ekmde olmuştu. Fotoğrafını paylaşacağım yazı da aklımı kurcalıyor çok.

İçimdeki umuda çok öfkeliyim aslında. Kabullenmiştim regl yi bekliyordum ama ben bunca zaman sıfır belirti sıfır belirti diye gezerken bu bel ağrısı, 11 gün muhabbeti sabaha kadar uyutmadı beni.

Allahtan umut kesilmez tabi.. Siz de bana bir şeyler söyleyin ne olur 🥹🥹
Ah canım benim yumurtlama takibi yaptıysan geç yumurtlama olduysa geç döllenmeden dolayı kandada pozitifi geç görürsün canım öyle bir şey dışında genelde adetten 5-6 gün öncesine kadar doğru sonuç verir geç göllenme olunca sonuç gecikebilir 🌸❤️

Ah canım benim yumurtlama takibi yaptıysan geç yumurtlama olduysa geç döllenmeden dolayı kandada pozitifi geç görürsün canım öyle bir şey dışında genelde adetten 5-6 gün öncesine kadar doğru sonuç verir geç göllenme olunca sonuç gecikebilir 🌸❤️
Sadece 5 gün baktım kutıdan beş tane çıkınca 🙈Sanki 18 ekim de pik gibi ama ben en son 17 sini değerlendirebilmiştim

Eklentiler

• CEED6200-E7BB-48A3-9FFC-8E75E5E5664C.webp
    CEED6200-E7BB-48A3-9FFC-8E75E5E5664C.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 58
Sadece 5 gün baktım kutıdan beş tane çıkınca 🙈Sanki 18 ekim de pik gibi ama ben en son 17 sini değerlendirebilmiştim
Kuzum sen geç yumurtlamışsın 3-4 gün adetin gecikecek haberin olsun☺ geç yumurtlama olmuş ama ilişki günün 17 si bilmiyorum kuzum olsa kanda çıkarmıydı bilmiyorum eğer ağrıların devam ederde test yaparsın 🌸

Kızlar günaydın
R Random3 cano biz bu iğneyi koldan vurduk ikidir ama göbek daha mı iyi yA
Bir de normal asılama vr mıkrocipli asılama varmıs doktor bana bısı söylemedi sen naısl olmustum bizde herhangi sıkıntı yok diye. Soylememıs olabılır morfolojı 8 anormalı değeri yüksek sadece

Kafama buz torbası koydum geziyorum aşkım 😂😂 geçmiyo ağrı kesici içmek istemiyorum ama biraz daha dayanmaya çalışıyorum bebeğim sen napıyosun papatya çayı var aşkım hazır olandan iş görürse yapayım hemen
Sen bunu yazdığında ben uykuya dalmıştı bebeğim 😁 nasılsın iyi misin? Sonra geçti mi ağrın?

Kızlar günaydın
R Random3 cano biz bu iğneyi koldan vurduk ikidir ama göbek daha mı iyi yA
Bir de normal asılama vr mıkrocipli asılama varmıs doktor bana bısı söylemedi sen naısl olmustum bizde herhangi sıkıntı yok diye. Soylememıs olabılır morfolojı 8 anormalı değeri yüksek sadece
Günaydın tatlım. Evet göbekten vurmanız daha iyi olur, öyle daha etkili oluyormuş. Mikroçiplide spermde ileri hareket hızı az olunca en hareketli olanları seçiyorlar özellikle galiba. Ama spermde sorun yoksa normal öneriyorlar, benim de normal yapılmıştı.

Yok aşko benim Aralık imkansız. Embriyoları genetiğe göndermek için 24 tane olmasını bekliyorlarmış. O da hepsi benden çıkmayacağı için başka hastalardan gelenlerle birlikte göndereceklermiş. O da 2-3 ayı bulabilirmiş. En iyi ihtimal kasımda yumurta toplasalar benden ocağı şubatı bulur transfer. Düzgün embriyo çıkar da 5.güne gelir umarım ya. Baya bi yolum var daha. Siz o süreçte hepiniz hamile kalırsınız zaten 🤣🤣🙏🏻❤️
Niye yaa her ay o kadar insan tüp bebek yaptırıyor. Bence topladıkları ay gider onlar genetiğe. İnşallah hızlı ilerler sürecin bebeğim ❤️

Merhaba kızlar, normal zamanlarda çenemin altında kıllanma oluyor bu hafta elimi değdirdim yumuşacık acaaba hamilelik belirtisi olabilir mi göğüslerimde büyüdü adetime 4 gün kaldı 2 gün önce test yaptım negatifti o yüzden adet günümün gelmesini bekliyorum ama böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Back
X