Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar letu canini sevdigim hayatim askim insallah hapımla basliyorum yarin😁😅 cok severim kendisini iltifatim ondan😝
Sonrasinda 2 tane yumurta gelistiriciymis ardindan asilama. Erken yumurtlama gordugum icin kontroldede asilama olabilir dedi. Catlatma ignesi falan bisey demedi. Migren icinde ilac verdi cok iyi oldu yoksa hastaneden eve gelecek durumda degildim 15 dkkada rahatliycaksin dedi ışıklarda kendime geldim. Ama bi ara resmen gözüm görmüyordu🙄
Karin usg bakti muhteşimmm dedi hiic bi sknti yokmus cok şükür. Letum vardi evde gonalf igneyi siparis verdim. Zor bulunuyomus ama buluruz dediler 600 lira gibi bi fiyati var 2 tanesinin aklinizda olsun devlet karsilamiyomus

Eklentiler

• AE9F2719-DC2B-4945-8A7B-BCB5E7FAFD8D.webp
    AE9F2719-DC2B-4945-8A7B-BCB5E7FAFD8D.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar letu canini sevdigim hayatim askim insallah hapımla basliyorum yarin😁😅 cok severim kendisini iltifatim ondan😝
Sonrasinda 2 tane yumurta gelistiriciymis ardindan asilama. Erken yumurtlama gordugum icin kontroldede asilama olabilir dedi. Catlatma ignesi falan bisey demedi. Migren icinde ilac verdi cok iyi oldu yoksa hastaneden eve gelecek durumda degildim 15 dkkada rahatliycaksin dedi ışıklarda kendime geldim. Ama bi ara resmen gözüm görmüyordu🙄
Karin usg bakti muhteşimmm dedi hiic bi sknti yokmus cok şükür. Letum vardi evde gonalf igneyi siparis verdim. Zor bulunuyomus ama buluruz dediler 600 lira gibi bi fiyati var 2 tanesinin aklinizda olsun devlet karsilamiyomus
Yaaa aşko kist falan yok dedim ben sana çoook rahatladım 😍😍E adet noldu gelmiycek mi🤣 Kontrolde aşılama olur inşallah da uğraşmadan pıt diye gelir civcivin🥰 ay hadi şifa olsun aşko tombik tombik olsun yumurtalar sağlıkla gelişsinler 🙏🏻❤️❤️

Ahahahha😃😃😃
Aşko bide diyor ki lafa başlarken bişey dicem ama kırılma dedi kıyamam yanlış anlamamdan korktu galiba sonra doktora gidelim mi beraber dediği gibi ben hemen yarından bahsedince kırılmadım diye bi rahatlama geldi adama ahahaha🤣🤣🤣
Onlarda istiyor aşko düşünüyorlar ister istemez ama Allah bin kere razı olsun kocalardan aşko bak hamile kalan arkadaşım hamile kalmadan önceki ay eşine bi kontrole gidelim mi beraber hiç bişey bilmiyoruz bi sıkıntımız varsa çözeriz erkenden demiş oda niye acele ediyorsun Allah vereceği zamanı bilir boşver gerek yok seni götüreyim istersen ama bence gerek yok demiş aslında eşi çok iyi birisi ama fazla kaderci yani bizimde Allah’a inancımız var Elhamdülillah ama dinen şifa derman aramakta olması gereken bişey ve bana anlattığında inşallah hemen hamile kalırsın enişte bu konuda biraz zor birisi belliki dedim dua anına denk geldi heralde😀😀
Demem o ki iyiki bize eşlik ediyorlar bu yolda bizi anlıyorlar 🥰🥰
Evet çok şükür kuzum, bunlar işin şakası tabii. Şu ana kadar ne gerekiyorsa itiraz etmeden yaptı ama tüp bebek büyük masraf, sadece benim istememle olmazdı. Bi de belki gerek yok diye düşünür ve bana bunu söylerse üzülürüm diye hiç konuyu açmadım. Doktorumuz direkt tüp bebek, zaman kaybetmeyin dedi, ona da ses çıkarmayınca hepten kapatmıştım konuyu. Ama onların da bizim kadar istediğini bilmek bu süreçte müthiş bi güven veriyor 🙏❤️ kız bizim bebeler analardan babalardan şanslı olacak ama niye bu kadar naz ediyorlar ki? Kendileri kaybederler valla 🤣 birbirimize ettiğimiz dualar, kendi ettiklerimizden daha kıymetli inanıyorum 🙏

Yaaa aşko kist falan yok dedim ben sana çoook rahatladım 😍😍E adet noldu gelmiycek mi🤣 Kontrolde aşılama olur inşallah da uğraşmadan pıt diye gelir civcivin🥰 ay hadi şifa olsun aşko tombik tombik olsun yumurtalar sağlıkla gelişsinler 🙏🏻❤️❤️
Askim regl oldum dün gece. Hatta parcalar geliyor degisik. Geldi yani. Ay insallah askim yaa insallah guzel sonuclar aliriz bu ay. Yumurtamda kontrolde iyi olsun ki sonrasi hafta sonuna denk geliyor benim 11 ile 13. Gun yumurtlama oluyor genelde oda hfta sonuna denk gelmez insallah 🤷🏼‍♀️ Acaba yumurta catlayincami asilama yapiyolar bak merak ettim şimdi

Ne güzel haberler kuzum. Ben inanıyorum bu ay hamilesin 😍❤️

Ne güzel haberler kuzum. Ben inanıyorum bu ay hamilesin 😍❤️
İnsallah hepimiz bu ay gebeyim ben diye gezeriz😃🥰🎈
Asko asilama yumurta catlayincami yapiliyor. Yoksa catlamadan mi enjekte oluyor bi bilgin varmi. Ben erken yumurtlama goruyorum ya o ara hafta sonuna denk geliyor insallah kacmaz🤷🏼‍♀️

Evet çok şükür kuzum, bunlar işin şakası tabii. Şu ana kadar ne gerekiyorsa itiraz etmeden yaptı ama tüp bebek büyük masraf, sadece benim istememle olmazdı. Bi de belki gerek yok diye düşünür ve bana bunu söylerse üzülürüm diye hiç konuyu açmadım. Doktorumuz direkt tüp bebek, zaman kaybetmeyin dedi, ona da ses çıkarmayınca hepten kapatmıştım konuyu. Ama onların da bizim kadar istediğini bilmek bu süreçte müthiş bi güven veriyor 🙏❤️ kız bizim bebeler analardan babalardan şanslı olacak ama niye bu kadar naz ediyorlar ki? Kendileri kaybederler valla 🤣 birbirimize ettiğimiz dualar, kendi ettiklerimizden daha kıymetli inanıyorum 🙏
Gönlümüzce olsun herşey inşallah kuzum olacak inanıyorum ben buna😍😍😍
Evet nazlılar annesi nazlılar😀😀
Gerçekten öyle iyikide öyle hep dualarımızdayız nede olsa birbirimizin🌸❤️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys Demgey3 Demgey3 M MiuLego A ad000 Lale95 Lale95 bitliKedi bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve diger kizlar

Cok sevindim aşkısı 🥰♥️♥️🥰 inşallah bu ay bebiş geliyooo 🥰🥰♥️♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X