Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh en sevdiğimiz😍

Napsnn aşkoo ne giysin mesela 😂😂😂 fileli çorap dantelli çamaşır mı😂😂 ne giysin hee siz söyleyin😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3
Aşko illa seksi bişey mi giymesi gerekiyor bakışı hareketleriyle seksi olsun🤣 ben öyleyim de biraz 😎

Yani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelim 😂😂

Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayı😂😂😂

Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öyle 😂😍😍 gülecem tutmayn diyince gülesm geldi😂😂😂 bende arada seksi giyerm bak ama bende iç çamaşır hastalıgı var ayy neler neler alırım 😂😂😂 evde de dolanırken tayt tişört öyle seksili falan değil yani 😂
Ay aşko bir ara yapıyordum ben onu adan işten gelmeden pijamaları çıkarıp adam akıllı şeyler giyiyordum. Ama saldım yaa 🤣
Valla ya katılıyroum aşko onlarda hep eşofmanla 🙄🙄🤣🤣🤣
Hep armut piş ağzıma düş 🤣🤣
Yaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler 🤣🤣 @000umutlu000 @Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem 🤣

Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporu 🤣🤣 yorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor

Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum

Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş ❤️

Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm mesela 🤣 kavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca 😁

Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayı 🤨 sen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı 😍

Yok beee ben paspallıktan ölüyom 😁 mesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat 🤣🤣 hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor 🤣
Kız ben sütyensiz durmayı çok seviyorum ama göğüslerim biraz büyük ödüm kopuyor sarkma olacak salacaklar kendini diye 🤣🤣 hep sütyenle duruyorum🤣🤣 kesinlikle arada bir yapınca daha çılgın oluyor 🤣🤣
Olur giysinler ne var yani aramızda sonucta 🤣🤣🤣🤣 Veziir Veziir dimi aşko 🤣🤣🤣
Delirme kız adamı fileli çorapla düşünmek bile istemiyorum 🤣🤣
Hiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evde 🙈🙈🙈 ifşa ediyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 Veziir Veziir @Random3 🤣🤣🤣
Demaaa🤣
Bu paspallıkla bizden bi cacık olmaz bebeğim hemen seksi çamaşırlar alıyoruz 😍❤️
Hemen yarın suwende alıyorum soluğu 🤣 nereye alıyosun aşko çok pahalı herşey🤣 Duş sonrası bornozla yap şovunu 🤣
Aşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falan 😜🤣🤣🤣
Aşko çok seviyorum ben dantel saten falan yaa 🤣🤣 ama zaten bende o enerji yok arada bir işte
Bak şimdi önce sütyen falan yok 😅 nenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz 🤣🤣🤣🤣 bu seksilikle oldu galiba bu bebe 😍🤣🤣
Bende öyle dikkatle mesajların devamına bakıyorum ne tüyosu gelecek diye 🤣🤣 aşko benim genel halim bu olmuyor olmuyor olmuyor
Sutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyom😂😂😂😂😂 kız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi😂😂😂 aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne🤪🤪🤪
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi😂😂😂
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 @000umutlu000 Veziir Veziir
Tarif bende tırt 😏

Aşkım nereden bileyim hayatımda ilk kez maça gittim pahalıya patladı bana 😂😂😂 ama olsun cimbomum için feda olsun 🥰♥️ aşkım benimde burnumun üstü güneş lekesi olmuş hep göz altlarım hep mor zaten kendimi bildim bileli🤷🏻‍♀️ zaten bi onları kapatıp kalem rimel çekiyorum işim bitiyodu onunda yapamıyoooomm😂😂😂
Ya benim de bıyıklarımda leke oldu. Dermatolog bebek tedavisi için kullandığım hormonların etkili olduğu söyledi bide güneş kremi kullanmıyordum.
Lekenin gitmesi için ilaç da yazamadı bebe istiyorum diye🥺 sinozun leke kremi biraz açtı ama kullanmayınca yine belirginleşiyor

Aşko illa seksi bişey mi giymesi gerekiyor bakışı hareketleriyle seksi olsun🤣 ben öyleyim de biraz 😎

Ay aşko bir ara yapıyordum ben onu adan işten gelmeden pijamaları çıkarıp adam akıllı şeyler giyiyordum. Ama saldım yaa 🤣

Kız ben sütyensiz durmayı çok seviyorum ama göğüslerim biraz büyük ödüm kopuyor sarkma olacak salacaklar kendini diye 🤣🤣 hep sütyenle duruyorum🤣🤣 kesinlikle arada bir yapınca daha çılgın oluyor 🤣🤣

Demaaa🤣

Hemen yarın suwende alıyorum soluğu 🤣 nereye alıyosun aşko çok pahalı herşey🤣 Duş sonrası bornozla yap şovunu 🤣

Aşko çok seviyorum ben dantel saten falan yaa 🤣🤣 ama zaten bende o enerji yok arada bir işte

Bende öyle dikkatle mesajların devamına bakıyorum ne tüyosu gelecek diye 🤣🤣 aşko benim genel halim bu olmuyor olmuyor olmuyor

Tarif bende tırt 😏
Ayy kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣

Benim güzel Annelerim 😍biliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte😍 beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu 🤗🙏🍀
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda 🙏😍🍀 @Random3 @000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow @iyilikperisi92 @Annabelle1 Childdevelopment Childdevelopment ve diğer güzellerim
Bu arada bazı vitaminler pancar yeme ve çatlama sonrasındaki gün ilişki olsun diye Ginnys Ginnys sağolsun hep yardımcı oldu teşekkür ederim kuzum her an birlikte test yorumu yaptık 😍♥️ Yavrunu kucağına sağlıkla ve kolaylıkla al canım benim 🙏🍀

Demaaa🤣

Tarif bende tırt 😏
😂😂 kız adam nasıl cilvelensin allah aşkına😂😂😂 bende yapıyodm valla işten gelmeden bi düzeltiyodm tipimi bende saldm gitti 😂

Benim güzel Annelerim 😍biliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte😍 beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu 🤗🙏🍀
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda 🙏😍🍀 @Random3 @000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow @iyilikperisi92 @Annabelle1 Childdevelopment Childdevelopment ve diğer güzellerim
Nasıl detaylı detaylı yazmışsın kuzum yaaa sağol🙏🙏🙏

Ya benim de bıyıklarımda leke oldu. Dermatolog bebek tedavisi için kullandığım hormonların etkili olduğu söyledi bide güneş kremi kullanmıyordum.
Lekenin gitmesi için ilaç da yazamadı bebe istiyorum diye🥺 sinozun leke kremi biraz açtı ama kullanmayınca yine belirginleşiyor
Aşkım neyle alıyosun bıyıkları onun etkisi olabilir mi ? Off cok gıcık oluyorum lekelere aşko

Maşallah canim kan verdin mi ?? İnşaallah sağlıkla ilerler ne cok sey yapmissin yaa ben bunlari yapamam sanirim 🥰🥰🤲

Back
X