- 17 Nisan 2021
- 4.401
- 4.185
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.421
Aşko illa seksi bişey mi giymesi gerekiyor bakışı hareketleriyle seksi olsunOohh en sevdiğimiz
Napsnn aşkoo ne giysin meselafileli çorap dantelli çamaşır mı
ne giysin hee siz söyleyin
![]()
Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3

Ay aşko bir ara yapıyordum ben onu adan işten gelmeden pijamaları çıkarıp adam akıllı şeyler giyiyordum. Ama saldım yaaYani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelim
Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayı
Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öylegülecem tutmayn diyince gülesm geldi
bende arada seksi giyerm bak ama bende iç çamaşır hastalıgı var ayy neler neler alırım
evde de dolanırken tayt tişört öyle seksili falan değil yani
![]()

Hep armut piş ağzıma düşValla ya katılıyroum aşko onlarda hep eşofmanla![]()

Kız ben sütyensiz durmayı çok seviyorum ama göğüslerim biraz büyük ödüm kopuyor sarkma olacak salacaklar kendini diyeYaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler@000umutlu000 @Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem
Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporuyorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor
Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum
Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş
Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm meselakavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca
Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayısen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı
Yok beee ben paspallıktan ölüyommesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat
hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor
![]()

Delirme kız adamı fileli çorapla düşünmek bile istemiyorum

DemaaaHiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evdeifşa ediyorum
Mucizemmm16 @000umutlu000
Veziir @Random3
![]()

Hemen yarın suwende alıyorum soluğuBu paspallıkla bizden bi cacık olmaz bebeğim hemen seksi çamaşırlar alıyoruz![]()

Aşko çok seviyorum ben dantel saten falan yaaAşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falan![]()

Bende öyle dikkatle mesajların devamına bakıyorum ne tüyosu gelecek diyeBak şimdi önce sütyen falan yoknenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz
bu seksilikle oldu galiba bu bebe
![]()

Tarif bende tırtSutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyomkız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi
aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi
Mucizemmm16 @Random3 @000umutlu000
Veziir