- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.621
Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünküSutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyomkız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi
aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi
Mucizemmm16 R Random3
_Umutlu_Pozitif_
Veziir

Aşkolar yola çıktım bizim kızı dövmeye gelen var mıııııMucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl M mucizeOldu bu kadar süre bizi merakta bıraktığı için haketmedimi
![]()

Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar

İşte beklenen cevapBenim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte
beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamandaR Random3
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Demgey3 R raainbow
iyilikperisi92
annabelica @Cgh ve diğer güzellerim

Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalıkAşko illa seksi bişey mi giymesi gerekiyor bakışı hareketleriyle seksi olsunben öyleyim de biraz
Ay aşko bir ara yapıyordum ben onu adan işten gelmeden pijamaları çıkarıp adam akıllı şeyler giyiyordum. Ama saldım yaa
Hep armut piş ağzıma düş
Kız ben sütyensiz durmayı çok seviyorum ama göğüslerim biraz büyük ödüm kopuyor sarkma olacak salacaklar kendini diyehep sütyenle duruyorum
kesinlikle arada bir yapınca daha çılgın oluyor
Delirme kız adamı fileli çorapla düşünmek bile istemiyorum
Demaaa
Hemen yarın suwende alıyorum soluğunereye alıyosun aşko çok pahalı herşey
Duş sonrası bornozla yap şovunu
Aşko çok seviyorum ben dantel saten falan yaaama zaten bende o enerji yok arada bir işte
Bende öyle dikkatle mesajların devamına bakıyorum ne tüyosu gelecek diyeaşko benim genel halim bu olmuyor olmuyor olmuyor
Tarif bende tırt![]()

Eneee kız bunlar minnoşAlla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni![]()

Kesinlikle aşkoooo