Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyom😂😂😂😂😂 kız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi😂😂😂 aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne🤪🤪🤪
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi😂😂😂
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Veziir Veziir
Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü 🤣🤣
Aşkolar yola çıktım bizim kızı dövmeye gelen var mııııı Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl M mucizeOldu bu kadar süre bizi merakta bıraktığı için haketmedimi🙄🙄🤣🤣🤣🤣
Demgey3 Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın 🤣🥰
Aşkım doğuştan benim aşkım💛❤️ kız ondan öncede yapmıyodum tembellikten ölcem aşko 🤣🤣 ayrıca südyensiz bende üşürüm R Random3 aşkoo 🤣🤣
Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar 🤣
Benim güzel Annelerim 😍biliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte😍 beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu 🤗🙏🍀
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda 🙏😍🍀 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica @Cgh ve diğer güzellerim
İşte beklenen cevap 😍 yav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara
Aşko illa seksi bişey mi giymesi gerekiyor bakışı hareketleriyle seksi olsun🤣 ben öyleyim de biraz 😎

Ay aşko bir ara yapıyordum ben onu adan işten gelmeden pijamaları çıkarıp adam akıllı şeyler giyiyordum. Ama saldım yaa 🤣

Hep armut piş ağzıma düş 🤣🤣

Kız ben sütyensiz durmayı çok seviyorum ama göğüslerim biraz büyük ödüm kopuyor sarkma olacak salacaklar kendini diye 🤣🤣 hep sütyenle duruyorum🤣🤣 kesinlikle arada bir yapınca daha çılgın oluyor 🤣🤣

Delirme kız adamı fileli çorapla düşünmek bile istemiyorum 🤣🤣

Demaaa🤣

Hemen yarın suwende alıyorum soluğu 🤣 nereye alıyosun aşko çok pahalı herşey🤣 Duş sonrası bornozla yap şovunu 🤣

Aşko çok seviyorum ben dantel saten falan yaa 🤣🤣 ama zaten bende o enerji yok arada bir işte

Bende öyle dikkatle mesajların devamına bakıyorum ne tüyosu gelecek diye 🤣🤣 aşko benim genel halim bu olmuyor olmuyor olmuyor

Tarif bende tırt 😏
Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalık 🤣 hatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla 😁
Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni😂😂😂
Eneee kız bunlar minnoş ❤️ ben de iri kıyım 🤣 kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer 🤣
Ben sütyene karşıyım ya. Yıldır yıldır geziyorum valla. İzmirde yaşıyoruz herhalde yanıyorummm🤣🤣 Eve gelince ilk iş kıyafetin kolundan fışt diye sütyeni çıkarıvermek 🤣🤣 R Random3 sen anlarsın aşko beni 🤣🤣
Kesinlikle aşkoooo 🤣 kapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem

Kııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm ya😂😂😂😂 dışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı😂😂 neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir😂😂😂 Demgey3 Demgey3 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl @My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bebeğim biz böyle şeyler yapamayız, bizim kocişler utangaç 🤣🤣 kızarlar bize 🙈

Valla minyon olmayı çok isterdim. Hem yaşlanmıyosun resmen hem de adam evire çevire ... 🤣🤣🤣 Konuşturmayın beni hahahah
Aynn öyle oluyor. Bana daha yeni abla demeye basladilar 33 yasima girdim. Eskiden Oglumla biyere gittigimde eşinin ilk evliligindenmi yada kardesinmi diye soruyolardi😂😂😂 adaminda ilk evliligi yani benimle😂😂 arada bi taliplilerdr cikiyor. Ben alyans takmazdim ince yuzuk yada baget falan takiyorum genelde bikac kes basima gelince bi alyans aldim kocamaaan 😂😂😂 elden gidiyeah tım asko😂😂

Demgey3 Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın 🤣🥰

İşte beklenen cevap 😍 yav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara

Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalık 🤣 hatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla 😁

Eneee kız bunlar minnoş ❤️ ben de iri kıyım 🤣 kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer 🤣

Kesinlikle aşkoooo 🤣 kapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem
Asko waikikinin lazer kesim sudyenleri var dikissiz telsiz cok rahat bi bak istersen.

Aynn öyle oluyor. Bana daha yeni abla demeye basladilar 33 yasima girdim. Eskiden Oglumla biyere gittigimde eşinin ilk evliligindenmi yada kardesinmi diye soruyolardi😂😂😂 adaminda ilk evliligi yani benimle😂😂 arada bi taliplilerdr cikiyor. Ben alyans takmazdim ince yuzuk yada baget falan takiyorum genelde bikac kes basima gelince bi alyans aldim kocamaaan 😂😂😂 elden gidiyeah tım asko😂😂
Eneee enişte deliriyordur 🤣 bana 30umda teyze demeye başladılar 🤣🙈 kız çıkarma yüzüğünü annem baban sanıp da seni kocandan isterler falan aile faciası yaşanmasın hahaha
Asko ben minyonum ama cok zayif degilim dolgunum😝 kiloluda degilim 58 kiloyum popom dolgun belim ince memeler eh iste 😅
Ben 58 kilo olsam kaybolurum 🤣

Bana arada basıyo aşko nadiren🤣🤣 onsuz eksiğim 🤣🤣🤣

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bebeğim biz böyle şeyler yapamayız, bizim kocişler utangaç 🤣🤣 kızarlar bize 🙈
Yok yapıyoruz da nadir aşko🤣🤣 adam utangaç olsa kaç yazar ben arsız bir serseri ahahaha adam özledim napıyosun yazdığı an yapıştırıyorum fotoyu ahahahaha baksın baksın utansın dicem ama hiçte utanmıyor🙈🙈🙈🙈🙈 🤣🤣🤣🤣🤣

Yok yapıyoruz da nadir aşko🤣🤣 adam utangaç olsa kaç yazar ben arsız bir serseri ahahaha adam özledim napıyosun yazdığı an yapıştırıyorum fotoyu ahahahaha baksın baksın utansın dicem ama hiçte utanmıyor🙈🙈🙈🙈🙈 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahah öldüreceksiniz beni yaa 🤣🤣 neyse birbirimizden öğrenecek baya bişeyimiz var aşkı bunu ben de yapıcam bak. Yumurtlama haftası o gece gelecek. Gelene kadar taciz edicem çok eğlenceli 😎🤣

Yaa🤣🤣 aşko bana da iki üç kez ev sahibimiz baban yok mu evde demişti hahhahahhah bende yok demiştim🤣🤣🤣🤣

Ahahah öldüreceksiniz beni yaa 🤣🤣 neyse birbirimizden öğrenecek baya bişeyimiz var aşkı bunu ben de yapıcam bak. Yumurtlama haftası o gece gelecek. Gelene kadar taciz edicem çok eğlenceli 😎🤣
Aşko tacize gerek yok tek foto ile evde ne beklediğini anlıyor eve utanmasa jetle gelir bak dene 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 637586D2-A329-4B5C-A567-EF70F747A21E.webp
    637586D2-A329-4B5C-A567-EF70F747A21E.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 32
Dualarımız sizinle 🧡 Birkaç gün içinde çok güzel haberler verin bize inşallah 🙏🏻 peki neden kan testi vermiyorsunuz? Regl ye üç gün kalmış. Çıkar diye düşünüyorum. Yanlış mı biliyorum
Cıkar galiba ama ben gidip 2 3 kere kan veremem ben kan verirken cok zorlanıyorum o yüzden adet gecince verp saglık ocagından betaya göre direk doktordan randevumu alıp gidicem o yüzden yoksa benım yerımde olanlar 10 kere giderdi kana 😂

Valla istedikleri kadar desinler nafile 🤣🤣 bak ne anlatıcam. Oğluma hamileyken delirdim kudurdum dedim ki ameliyathaneye kulağımın arkasına sigara koyup giricem, doğar doğmaz yakıcam dedim 😁 sonra ayaklarımı hissetmeye başlayınca yürüyüş bahanesiyle kaçtım dışarı elimde serumla sigara içmeye gittim, üstümde lohusa geceliği falan 🤣🤣 sonra odaya dönerken koridorda ağlama sesi duydum, bu oğlumun sesi dedim koşa koşa girdim. Kucağıma aldım sustu hemen, ben bir ağladım bir ağladım. Bebeğime buram buram anne kokmalıydım ben, benden sigara kokusu aldı diye vicdanen çöktüm. Annesinin süt kokması lazım dedim ve o sayede içmedim emzirmeyi bırakana kadar 2 yıl. Ama sonra başladım yine püü bana
Ay ona çok benzer bir şey bana da olmuştu
Hamileyken doğumdan çıkar çıkmaz sigara yakcam dedim her gün
Doğuma girdim o gece beni yoğun bakıma aldılar sabaha kadar suni sancı verdiler
Doğurduktan sonra suni sanci alan ilk insan olabilirim
Ertesi gün servise çıktım bebeklerim küvezdeydi
O kargaşada aklıma bile gelmedi valla sigara içmek🤣

Back
X