Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko vucut corabi cok hos duruyor yaa😂 bide babydol muydu onlar cok sahane
Vücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi bulduk😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Veziir Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 My_Moonlight06 R Random3
Kızzz bizim boy hakkimiz size düşmüş yaa yaziklar olsuuun yaziklar olsuuuun 😂
Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye😂😂
R raainbow sanada yaziklar olsun😂😂 ben kisayim ama benim koca 1,78 falan baya yapili😂
Bak ya aşkoo bende kısa olmak istedim ana işte😂😂

Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü 🤣🤣

Demgey3 Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın 🤣🥰

Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar 🤣

İşte beklenen cevap 😍 yav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara

Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalık 🤣 hatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla 😁

Eneee kız bunlar minnoş ❤️ ben de iri kıyım 🤣 kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer 🤣

Kesinlikle aşkoooo 🤣 kapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem
Benim hiç yeleğim yok ben bi yelek edineyim hemen😂😂😂 kız hiç sorma herkes minnoş çıktı valla bende bazen giyiyom tişörtlerini yalan yok😂😂 banada tam oluyor seksilik hak getire😂😂bizim gardolaplar bir zatem😂😂
Valla minyon olmayı çok isterdim. Hem yaşlanmıyosun resmen hem de adam evire çevire ... 🤣🤣🤣 Konuşturmayın beni hahahah
Ahahahhaha kahkaha ettm evire çevire ne ya allah seni😂😂😂😂

Ölüyorum anlasanıza🙄🙄😳 adamı bi bırakamadım kapıda aşkom geleyim mi diyorum garibim bırakma beni der gibi bakıyor ama yok tamam hallederim dedi ahaahha kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣 ay çok sinir bozucu resmen yapsın diye bekliyorum😩😩😩😩
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R Random3 R raainbow @Mavimiresl M mucizeOldu fnd_50 fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 annabelica annabelica
Kız numune tuvaleti diye bişeymi varmış😂😂😂 anaa içerde herkes töbee demicem bişey heryeerr bebe dolu😂😂😂 kocacm ben gelebilsem gelirdm deseydn😂😂 hep beni düşün deseydn😂😂 inşallah güzel çıkar sonuçlar aşkom🙏

Aynen aşkım 😍 neyse belki o zamana vücut olarakta toplanırım daha iyi olur 😍😍

Ne sandınız aşkoooo bende neler var neler 🤣🤣🤣🤣

Vücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi bulduk😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Veziir Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 My_Moonlight06 R Random3

Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye😂😂

Bak ya aşkoo bende kısa olmak istedim ana işte😂😂
Vücut çorabı ne laa 🤣🤣🤣🤣 bak o kadar geriyim aşkoo Veziir Veziir biz neyiz kurban olduğum 🤣

Yok canım sanmıyorum belki bana göre sen bile minyon olabilirsin, ben eşimin t shirtini giysem herşey meydanda olur 🤣🤣🤣🤣🤣

ben gösterişliyim kemiğim filan iri en iri benimdir ahhahah ama gayet memnunum tipiminden eccuk kilo vermem lazım sadece 😜
Hee yaa bendme herşey meydanda gezerim😂😂 ben çok severm benden uzun kızları hiç kimse benden uzun değil sinir oluyom etrafmda herkes minik 😂😂 o kilo bende de var bence eccuk versem iyi😂
Tamam esitiz ozaman kizlar 😂 grubun yarisi minyon hatun yarisi ooo taş hatun
Kıız nasıl ooo taş hatun iriliğin neyi taş aşkoom😂😂

Ayyy Allah razı olsun canım😍
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür 🥰🥰🥰😍😍😍
@Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow Veziir Veziir annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 fnd_50 fnd_50
Ayy aşkoo çok sevindiimmm valla bu değerlerlee bu bebiş gelir yakında 🥳🥳🥳 bence strestem birazda kafanı dağıtmaya çalış bebiiş gelcek hemencik gör bak😍😍😍
Canlarım bende çıktım doktordan 😍 doktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz 🤲🏻 İlacımı aldım hatta hemen başladım bile 😍 ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi 🥺 bir ay daha gitti yani bizden 😫 neyse sağlık olsun 😥 onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler ❤️ Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük 🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica R raainbow fnd_50 fnd_50 R Random3 @Mavimiresl @Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 M mucizeOldu My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer canlarım ❤️
Olsun kuzum sağlık olsunda 1 ay çok değil diğer kalan herşeyin iyi olmasına çok sevindim🥰🥰 inşallah bir aydan sonra gelicek bebişiniz🙏😍😍

Aşkım 3 kasım bat ama imkanı yok eşim diğer tahlili görüp doktor korunmayı bırakabilirsin diyene kadar korunur 🤣🤣🤣 ay valla çok güzel haberlerle başladık güne maşallah 🧿 🤩🤩 ahahah aşko direk bizim grubu söyleseydim kadın baygınlık geçirirdi 🤣🤣🤣🤣
Ahh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydn😂😂😂
Kasım da memlekete gidip döndükten sonra spor ve diyetisyen ile vercem aşko aklıma koydum. Çoğu doktor kilo vermelisin diyo bide onu deneyecem

Siz bornozla takılın aşkom 🤣🤣

Maşallah kuzum çok sevindim problem çıkmamasına inşallah tez zamanda pozitifi de görürsün 🤲🥰
Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yok😂😂

kızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 fnd_50 fnd_50 annabelica annabelica Lale95 Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızçeler

Daha güzel şeyler olcak artık aşkısı 🥰🥰🤲🏻♥️ Yaa ne güzel uyuycaktım aşko 🤣🤣🤣 korona olabilirim diyo bide simdi bacak kemikleri ağrıyomuş dövem mi 🤣🤣🤣
Dediki herhalde ben olduysam o da olsun😂😂 içinden geliyorsa döv aşko dğer içinde kalanlarn hıncıda çıkar aradan😂😂😂
Suşiii arkedeşimm seni bu konuda da yalniz bırakmammmm🤪🤪
Boy 1.70 69-70kilom vee 40 ayak numara🤣🤣🤣eşimle ayaklarımız boyumuz aynı
Yaaa cağğnımmm😍😍😂😂 heh bende 1.72 68 kilo 39-40 ayak numaram vallaa aynıyız neredeyse seni öpeeeceeeğiiiimmm😂😂😂

Yok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Bu ay yumurta takibini ben yapmak istiyorum sperm değerleride çok güzel dedi değerleriniz bu kadar iyiyken bu ay deneyelim ara kanamanın önüne geçicem bu ay, olmazsa söz diğer ay rahim filmi çekerim dedi🤣
Klomen verdi önümüzdeki değil haftaya pazartesi gel dedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R Random3 R raainbow @Mavimiresl M mucizeOldu annabelica annabelica
Ayy bu ay geliyo bebiş yaa bence🥳🥳🥳
Kızlar bu arada @melel076 diye bi arkadaş vardı 🤔 kapanmış mı Ki hesabı
Doğru bana irkeeek anası diyodu bende diyorum birşeyler eksik bana kimse irkeeek anası demiyo😂😂 M melek076 kapanmamştr inş ban falan yemedi umarm

Dediki herhalde ben olduysam o da olsun😂😂 içinden geliyorsa döv aşko dğer içinde kalanlarn hıncıda çıkar aradan😂😂😂

Yaaa cağğnımmm😍😍😂😂 heh bende 1.72 68 kilo 39-40 ayak numaram vallaa aynıyız neredeyse seni öpeeeceeeğiiiimmm😂😂😂
Gel öp aşkooooo🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰bıraadaaayım

Ayy bu ay geliyo bebiş yaa bence🥳🥳🥳

Doğru bana irkeeek anası diyodu bende diyorum birşeyler eksik bana kimse irkeeek anası demiyo😂😂 M melek076 kapanmamştr inş ban falan yemedi umarm
Canım benim inşallah aşko girdik bir yola Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla bu ay verir inşallah😍🥰

Kızlar yeni nickim mucizenin mucizenin mucizesi olacak artık. İş o noktaya geldi 🤣🤣@Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95 @Mavimiresl
O nerden çıktı yaa
Dolunay güneş tutulması hepsi g.te girdi aşko🤣🤣 Valla bu işin mizahını yapmazsam iyice sıyırcam sanırım 🤣🤣 Zaten hamile kalmam çooook zor. Bi kere nasıl denk geldiyse olmuş onu da genetiğe kurban verdik. Elli tane engel var şu an önümde ve hiç enerjik hissetmiyorum kendimi. Robot gibi gidip gelicem artık ne derlerse uygularım. Libido falan da kalmadı bende 50 yaş hissediyorum 🙈
Alla allaa noluyo aşkoo ne bu karamsarlık şimdi hayırdır

Kız numune tuvaleti diye bişeymi varmış😂😂😂 anaa içerde herkes töbee demicem bişey heryeerr bebe dolu😂😂😂 kocacm ben gelebilsem gelirdm deseydn😂😂 hep beni düşün deseydn😂😂 inşallah güzel çıkar sonuçlar aşkom🙏
Ahahahaha yok aşko hiç bi yerde bişey olamaz sonuna kadar numune kabına gitmeli ya yani ahahahahhaa😀😀😀

Back
X