• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi ya 😂😂 paranoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kizcelerim
IMG_20221030_121737.webp

Valla canım dayanamadım paracetemol içtim 😶 ama okuduğum kadarıyla zaten hamilelikte sadece parol içilebilir

her şeyi yaptım faydası yok parol içtim mecbur hemen kesti 😶 ama kk de okudum sarımsağı sirkle ile kaynatıp ılıtıp suyunu gargara yapmalı diye ama bilemedim bide soğuk süt içmeliymiş 🥴 yarın soracam dr eğer git dişçiye derse giderim
İnşallah git der aşkım diş cok zor ya 😑 gebelikte iyice azıtıyo aşkım 😒

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95

Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum genelde 🤷🏼‍♀️ İnsallah hormon degerlerim bozulmamistir😔 bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Kuzum her ay değişiyor bazı aylar bende çok yoğun oluyorum bazı aylar az kanamam oluyor ama kafana takılacaksa bir doktora sorman daha doğru olur ama sanmıyorum hormon değerlerinin bozulduğunu 🤷🏻‍♀️ Belki de bi bakmışsın yerleşmedir belli olmaz aşkımm😍❤️

Ay bilmiyorum ki kuzum bende klomen tarzı birşeyler kullanmiştim aylar önce ama adetimi beklemeden ilaçla getiriyordu doktor duphastron la zaman kaybetmeyelim diye ama sonradan kendiliğinden normal adet oldum..

Doktora gidecekmiydin yine hiç belli olmaz bu işler ne hikayeler okuyoruz ilaç milac alırsın bilmeden en iyisi bır kez daha baktirmak
Rahim ince dedi doktor. Usg bakti persembe günü. Ben asilama icin ilaclara basladim bugun 3. Günüm

Kızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi ya 😂😂 paranoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
Aaa aşk olsun böyle bir test resmine beni etiketlemeyi unutmuşsun tesadüf gördüm 🤣🤣 kuzum valla çizgi görüyorum ama öyle gölge felan değil bildiğin gözüküyor 😍 bence birkaç güne tekrarla testini ovü koyulaştıysa vardır birşeylerrrr 😍😍😍

Rahim ince dedi doktor. Usg bakti persembe günü. Ben asilama icin ilaclara basladim bugun 3. Günüm

He tamam o zaman demekki bu seferlik böyle oldu az geldi adetin.. daha önce de dediğim gibi iyi işaret aslında adet düzeninde değişiklik İnshaAllah busefer tutacak canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘

Back
X