• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolaaaar napıyosunuuuzz bugün kocişimle arkdşlarla bahçeye falan gittik hiç bakamadım anca eve geldik şimdide bi duş getirdiklerimi topla yıka derken geç olur dedim bi yazayım size banyodan sonrada gelem cevapları okurum😂😂😂
Bu arada ayva topladık bahçeden ayva reçeli yapan varmı ilk defa yapcam bilen varsa üstüme bi tarif fırlatsın😂😂
@My_Moonlight06 @Lale95 @melek076 @mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 @partalina_ @Demgey3 M Mavimiresl @Veziir @000umutlu000 iyilikperisi92 iyilikperisi92 R Random3 @bitliKedi annabelica annabelica vee şuam nickleri aklıma gelmeyenler alınmayın valla hayırlayamıyorum😂😂
Biz de sahildeydik, geldik bi film açtık geriliyoruz 🤣 aşkısı ben geçen yıl yaptım ama hatırlamıyorum 🙈 sadece bolca çekirdeğinden at içine kaynarken çünkü rengini de kıvamını da çekirdekleri veriyor. Bişey yok zaten ya su koy şeker koy kaynat işte 🤣🤣

Selam kızlar..
Lekenmelerim vardı yarım saat önce kanamaya dönüşmeye başladı ama çok taze değil eski yeni arası gibi bir renk çok gelmiyor pedi doldurmuyor henüz .. adet oluyorum sanırım ama kafam hala çok karışık.. göğüs uçlarım daha da hassaslaşti nefes alırken bile hissediyoum onları kipir kıpır.. dokununca aciyor zaten, daha önce hiç bir zaman böyle bir belirttim olmamıştı göğüsleri alakalı cooook nadir hafif böyle bir hassasiyet olurdu ama okadar hafifki mıncık mıncık yapsam acimazdo şimdi değince aciyor noluyor yaaa bana ..

Üstüne mi goruyommm yoksa yada kimyasal filan mı oluyor ağrım yok gerçi parça parça da gelmiyor... Anlamadım göğüs uçlarım kafamı karıştırdı bide ateş basti beni 🥺🥺🥺🥺🥺

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @000umutlu000 R raainbow
Normal dışı şeyler oluyorsa umutlanabiliriz tabii ama inşallah regle dönmez kuzum

Aşkım salı gitcem bekliyoring salıyı🤷🏻‍♀️ pazartesi gitcektimde eşim dedi bi gün daha bekle salı birlikte gidelim iyi dedim bende bu kadar gecikti zaten bi gün daha beklerim aşkı napalım
Anladım kuzum. Güzel haberlerle dönersin inşallah. Bi gün daha bekleyiver bakalım. Merakla bekliyorum ben de

Kuzum ovü testi kullanabilirsin iyi oluyor yumurtlamayı gördüğün için, keçiboynuzu da iyi oluyor evet erkeklere bende özünü yedirdim eşime ama soğan suyu hakkında pek bilgim yok canım birşey diyemeyeceğim 🤷🏻‍♀️ Ama ben o tarz kürleri yapmaktan biraz çekiniyorum ters etki ederse diye her vücutta farklı etkisi oluyor
Bende kararsız kaldım ve yapmadım kuzum ama 2 gündür eşime keçiboynuzuna başladım pekmezini de alacağız marka araştırıyorum hangisi iyidir diye 😊

Back
X