• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878

3 gün çok özlerim bekleyemem 🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @My_Moonlight06 @Demgey3 @Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben 😘😘😘
Aşkısı ben göremedim yaaa 😔 bekleyince belki görebilirsin çıplak gözle

Bebeğim bak ben biraz oynadım Allahım nolur ya 🍀🙏😍 kızlar bi sizde bakın Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Pheebs aşko sen iyi yapıyorsun bu negatifi arkadaşın testine bi el atsana 🤗🙏
Aşko şimdi gittim tee senin ilk testlerini attığın mesajı buldum onlarla karşılaştırdım da benimkide gözükmüyor. Ama sen oynayınca gördüm gibi sanki he neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah ❤️

Eki Görüntüle 3155868 Eki Görüntüle 3155876 Eki Görüntüle 3155878

3 gün çok özlerim bekleyemem 🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @My_Moonlight06 @Demgey3 @Mavimiresl unuttuğum diğer kızlar sabah test yaptım bunlar ilk 10 dl içinde çekilen fotoğraflar. Ben göremedim açıkçası fazla dikkatli bakamadım da misafirlerim gelecek telaşım var fotoğrafları atayım bi bakın yine gol değil galiba. Neyse 4 5 saate gelirim ben 😘😘😘
Aşkp flaşını açıp bi bakarmısın ben burda ortada c ile t nin ortasında bir gölge görüyorum🥰😍😍🥰🥰

Aşkısı ben göremedim yaaa 😔 bekleyince belki görebilirsin çıplak gözle
Aşkım bekleyince bişey çıktı ama işte artık ona güvenmiyorum ilk haline göre yorumlamak daha doğru sonunda üzülmektense ..

Aşko şimdi gittim tee senin ilk testlerini attığın mesajı buldum onlarla karşılaştırdım da benimkide gözükmüyor. Ama sen oynayınca gördüm gibi sanki he neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah ❤️
Valla bende benim uygulamaya kaydettim benimkilerde karşılaştırdım 🙈 ay ben gördüm sanki düşün benimkiler de öyleydi sen söyle çatlamadan sonra kaçıncı gün

Canım ben eminin boşver onu gece gece aklıma sen geldin gerçi hepinize dua ettim 🙏😍 ama sen takıldın adın takıldı aklıma kız bu sıfır sıfır sıfır umutlu da nedir yani umudum yok
O yüzdennnn aşko adını değiş please😘😘🙏🍀
Aşkooo 😃😃😃 ahahaha o valla 0 niyetiyle yazılmadı bişey başka bişeyde koyulmuyor dur bakayım düşüneyim ne yapabilirim diye😃😃😃😃

Aşkp flaşını açıp bi bakarmısın ben burda ortada c ile t nin ortasında bir gölge görüyorum🥰😍😍🥰🥰
Aşkım üstteki iki gün öncesi galiba alttaki de bu sabah. Diğer kızları etiketleyemedim görenler bi bakıverin gız
20221103_130228.webp

He değiş sen onu yinede bana güven😍🤣🤣🤣
Aşko bi halt yedim ama ne bilmiyorum 😄😄😄 ben değiştirdim ama kabul etmedi galiba değiştir seçeneğide yok artık şubata kadar değişmiyormuş😂😂😂😂 bide durum nurum yaptım ahahahaa çok güldüm kendime🤣🤣🤣

Back
X