• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy aşkoo😀😀 kusura bakma bebeğim bazen kaçıyor arada🤣 napıyosun nasılsın aşko nasıl gidiyor❤️❤️
Yok kız takılıyorum ben unutabiliyoruz bazen 😅 Gönüller bir olsun yeter ❤️❤️❤️ napim ya bekleyişe geçtim son 8-9 gün kaldı günler geçmek bilmiyor. Sen ne alemdesin aşko

Yok kız takılıyorum ben unutabiliyoruz bazen 😅 Gönüller bir olsun yeter ❤️❤️❤️ napim ya bekleyişe geçtim son 8-9 gün kaldı günler geçmek bilmiyor. Sen ne alemdesin aşko
Ayyy ne güzel bekle aşko geçecek hayırlısıyla 😍😍 bende yeni başladım ekşınlara daha yumurtlamaya var Klomen kullandım beş günlüktü pazartesi günü yumurta takibine gidicem bakalım heyecanla bekliyorum 😍😍😍

Ayyy ne güzel bekle aşko geçecek hayırlısıyla 😍😍 bende yeni başladım ekşınlara daha yumurtlamaya var Klomen kullandım beş günlüktü pazartesi günü yumurta takibine gidicem bakalım heyecanla bekliyorum 😍😍😍
Yaaa doktor mu vermişti klomeni ❤️ ay hadi bebeğim inşallah çok güzel olacsk her şey😍

Kizlar Ginnys Ginnys R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 umutlu askom yeni nikini unuttum🙈 Lale95 Lale95 @iyilikperisi92 ve diger canlarim
Yarin gece 12 de catlatma ignesi. Pazartesi aşılama 🥰🥰 yumurtam 19mm olmus. Olgunlastigi icin bide hormon ilaclari kullandigimdn o mukus renkli gelmis🌸🌸
Günaydın canım nasılsın? dün eşim evdeydi giremedim buraya
Şimdi okudum çok sevindim inşaallah bu ay senin güzel haberlerini alıcaz😍🥰stres,sinir hepsini at bi kenara bebişe odaklan🥰🥰

Canım bende de hiç belirti yoktu göğüs ağrım vardı ama hep olurdu akıntı o benim test yaptığım zamanlar yok sayılırdı şimdi de eh işte 🤔🤔 bilemedim şimdi hiç test yaptın mı 🙏🍀
Yok canim yapmadim bu ay yapmayi düşünmüyorum çünkü yok biliyorum her ay yaptim hep negatif silik gördük silikler umutlandırdı

Eklentiler

• 20221105_111401.webp
    20221105_111401.webp
    70 KB · Görüntüleme: 56
  • 20221105_110555.webp
    20221105_110555.webp
    41 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221105_110258.webp
    20221105_110258.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 20221105_105554.webp
    20221105_105554.webp
    19 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar anladık ki laboquick de gölge çıkarıyormuş 😏 Neyse bu ay da gol değil yarın regl günüm belirtim de yok bakalım ne kadar gecikecek benim polikistikli vücudum 🤣 3 lü olan fotoğraftaki en üstteki 1 Kasım sonraki 3 Kasım alttaki de bu gün

Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu bitliKedi bitliKedi R Random3 Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 diğer kızlar bakın hele
Ben hala bişey göremiyom aşkısı yaa. Pöfff bu ne yaaa? 😔 Bizim bu testlerle sınavımız nolacak

Kızlarcım testlerim bitmişti ben de miratech ovulasyon aldım. Biri bozuk çıktı diğerini denedim sonuç verdi inşallah doğrudur. Doğruysa bugün pik demek değil mi T çizgisi C çizgisinden daha koyu çünkü M mucizeOldu Ginnys Ginnys
927AF32D-F8DB-463C-8066-424E699D390A.webp

Back
X