• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem etti 🥺
Ben yine test yaptım aşkım
M mucizeOldu R Random3 M Mavimiresl diğer kızlar yine olmadı benim ya ben regli bekliyorum artık olsaydı artık belirgin çıkardı bu gün. Bat dün dü
Ya canım bak ben yine gölge görüyorum valla kızlar sizde görüyor musunuz dilerim bebiş olurda sen o Kocanı 9 ay seksiz bırak hasret kalsın🙏🍀😍😅😅😅

Yok aşko öyle çok takip etmedim ama gözüme çarpan bi kırmızılık bu ay hiç olmadı. Ya benim de regl öncesinde lekelenmem olurdu daha olmadı bakalım hayırlısı. Test yaparım diyordum sabah çok sıkışık uyandım valla test mest aklıma gelmedi 🤣
Rabbim bilir elbet ama nedense çok umutluyum senden 🙏🍀🫶🏻 bak benimde illaki ince kırmızı çizgide olsa 4-5 gün öncesinden gözükürdü bu ay o olmadı

Yaa bu yorgunum diyen adamları anlamıyom heee adamların yemeğine şap mı atıyosunuz anacım 🤣🤣 ben yine göremiyorum bişey kuzum yaa
Aşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyle🤣🤣 Alkım olmadı yine ya reglim bari çok gecikmese diyorum 🤲
Ovulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalım😍😍😍 bende test yaptım hiç bi halt yok 🤣🤣🤣
Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonu 🤲senin ki kpyulaşır inşallah. Ovulasyon koyu ama yeterince koyu değil aşkom ya
Ben inanıyorum ki var ve öylede Olsun 🥺🙏😍🍀

valla bence not et bi yere 😁
Amin inşallah dediğin gibi olur aşkım❣️❣️❣️
Rabbim bilir elbet ama nedense çok umutluyum senden 🙏🍀🫶🏻 bak benimde illaki ince kırmızı çizgide olsa 4-5 gün öncesinden gözükürdü bu ay o olmadı
Nasıl sende de mi lekelenme olurdu

Aşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyle🤣🤣 Alkım olmadı yine ya reglim bari çok gecikmese diyorum 🤲

Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonu 🤲senin ki kpyulaşır inşallah. Ovulasyon koyu ama yeterince koyu değil aşkom ya

Amin inşallah dediğin gibi olur aşkım❣️❣️❣️

Nasıl sende de mi lekelenme olurdu
Yaa ben neden göremiyorum o çizgiyi ağlıycam he🥹 ayy inşallah aşkım ya hepimiz güzel haberler alalım 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Bence yine koyu kuzum normalde silik cıkması gerekmez mi epeyce iyi bence

Test mi yaptın atsana tek tek
Geldim aşkom bak atıyorum şimdi. Ovulasyon da yaptım. Ovulasyonun üstündeki beta hcg testini yapalı 2 saat falan olmuştu ona göre değerlendir aşkım. Bat da dündü

Eklentiler

• 20221107_130631.webp
    20221107_130631.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20221107-122804_Photo Editor.webp
    Screenshot_20221107-122804_Photo Editor.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 20221107_122714.webp
    20221107_122714.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 20221107_122106.webp
    20221107_122106.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 20221107_122657.webp
    20221107_122657.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 46
Yaa ben neden göremiyorum o çizgiyi ağlıycam he🥹 ayy inşallah aşkım ya hepimiz güzel haberler alalım 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Bence yine koyu kuzum normalde silik cıkması gerekmez mi epeyce iyi bence
İnşallah koyulaşır da sende görürsün aşkım ❣️ bak önceki ovulasyon testlerim
20221021_133347.webp

Back
X