Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah 10dan beri şiddetli baş ağrım var migrenim tuttu ve migren benim direk gözüme vurur sanki gözüm yerinden çıkıyor gibi şiddetli ağrım olur bugünde aynısı oldu ve ağlamaktan içim çıktı. Şimdi ise tamamen başıma yayıldı ağrı parol içtim ama bana mısın demedi normalde o sarı serumu yemeden asla geçmez ☹️ acile gitsem bile hamileyim diye birşey yapamayacaklar. Evde kendim ne yapabilirim bugün mahfoldum 😥
Canım doktoruna da danış lütfen. Tedbiri elden bırakmamak lazım

Yumurtlama haftasında mı hissettin yumurtalıkları?
Evet canım döngünün 10. Gününden itibaren hissetmeye basladım benim reglim ztn 3 gün sürerdi ben eeken yumurtladıgımı düşünüyorum 11. Veya en geç 13 de oldu sanırım o dönemde cok vardı cnku agrılar

Evet canım döngünün 10. Gününden itibaren hissetmeye basladım benim reglim ztn 3 gün sürerdi ben eeken yumurtladıgımı düşünüyorum 11. Veya en geç 13 de oldu sanırım o dönemde cok vardı cnku agrılar
Bende takviye kullandım ondan mıdır bilemedim, sağlı sollu yumurtalık ağrıları oldu 4,5 gün zor yürüdüm geçti, bir kaç gün sonra bu sefer adet öncesi belirtiler başladı daha adetime 9, 10 gün varken.
Şu an bi haftam var,her an adet olacak gibiyim ve kemiklerim ağrıyor.

Bende takviye kullandım ondan mıdır bilemedim, sağlı sollu yumurtalık ağrıları oldu 4,5 gün zor yürüdüm geçti, bir kaç gün sonra bu sefer adet öncesi belirtiler başladı daha adetime 9, 10 gün varken.
Şu an bi haftam var,her an adet olacak gibiyim ve kemiklerim ağrıyor.
Benimde adet agrılarım cok vardı yanımda hep ped taşıyordum hatta agrıların olduysa kaliteli yumurtlama olmustur muhakkak ins sonuclar da pozitif olur☺️

Ay inşallah adet olmazsın inşallah bebiş vardır ben şöyle bütün topiğin çift çizgiler attığını görmek istiyorum 🤲🏻🤲🏻🥰
İnşallah canım ya bende istiyorum herkes hamile kalsın 😍 kendim için de hiç bir tahminim yok ilk defa bu ay nötrüm yumurtlama falan da takip edemedim zaten
Oohh vurduğunuz gol olsun aşko🤗🤭😍 ay benimde 3 Eylül bat kuzum bu ay bende çok sivilcelendim ya anlamsız bir şekilde ☹ belirti aramıyorum aslında ama o garip geldi bide akıntım hoş olucağını da zannetmiyorum çok stresli ve yorucu üzücü bir ay geçiriyorum umarım bunlar son olur kafam yerine gelir biraz
Amin inşallah aşko. Yumurtlama geçmiştir büyük ihtimalle bizim ki canımız istedi diye oldu. Niye sivilcelendik ki yaa çok garip. Bende hep yorucu stresli günler yaşadım bu ay çocuk düşünmeye vaktim hiç olmadı. Doktor da 3 ay bi dinlen ilaç kullanma normal dene demişti. Fırsat oldukça değerlendirdik işte gerisi takdiri ilahi

Kızlar bata 5 gün var sabah yapar yapmaz ılk dakıkada gördüm ben bir hayalet çizgi ama sizde bir bakarmısınız ben mi görüyorum yanlnızca
IMG_20220830_101342.webp

Eklentiler

• IMG_20220830_091852.webp
    IMG_20220830_091852.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20220830_101329.webp
    IMG_20220830_101329.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
  • NegativeImage_96730414-c0bc-406f-a942-e840d0cb9eef.webp
    NegativeImage_96730414-c0bc-406f-a942-e840d0cb9eef.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bata 5 gün var sabah yapar yapmaz ılk dakıkada gördüm ben bir hayalet çizgi ama sizde bir bakarmısınız ben mi görüyorum yanlnızca
Eki Görüntüle 3121568
Bende gördüm canım ama daha çok erken bu silik çizgilere güvenme bir kaç gün sonra tekrar test yap inşallah kop koyu ikinci çizgiyi görürsün

Mayısta fsh 9.37 lh 4.19 du. Doktor herşey normal demişti o zaman. Şimdi ikisininde aynı çıkması normal mi acaba diye merak ettim. 16 eylüle sonuçlara bakacak bugün yaptırdığım.
Anladım kuzum bende adetin 4. Günü yaptırmıştım bana da öyle demişti sonuçlarını gösterince bize de haber ver 🤗🌸

Back
X