• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaz topiclerinden tanıdık geliyor isminiz mucizeolsun'du sanırım mucizeniz gerçek olmuş!🐣 Çok sevindim adınıza 💞 ayy nasıl gidiyor gebelik 😍
Evet evet mucizeyimben di 😍🍀 nickimi değiştim gerçekten de Oldu 😅🙏 teşekkür ederim canım darısı sana Olsun enn kısa zamanda 🤗🍀🙏 şükürler Olsun çok güzel hatta hamiş olduğumu hissetmiyorum daha desem yeridir 🙈 sen nasılsın neler yapıyorsun beklemedesin anladığım kadarıyla

Evet evet mucizeyimben di 😍🍀 nickimi değiştim gerçekten de Oldu 😅🙏 teşekkür ederim canım darısı sana Olsun enn kısa zamanda 🤗🍀🙏 şükürler Olsun çok güzel hatta hamiş olduğumu hissetmiyorum daha desem yeridir 🙈 sen nasılsın neler yapıyorsun beklemedesin anladığım kadarıyla
Ay çok teşekkür ederim bebeğim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲🏻 ooo bebişimiz annesini yormuyor desene 👼Kuzum ben de yazın 1 2 ay denedim sonra ara verdik iş yeri temposundan dolayı. Şimdi yeniden sıfırdan başlıyoruz bakalım adetimi bekliyorum gözler aralık ayında 🐣💞🐣💞

Ah ah valla aşko bende az düzensiz beslensem kendime kızıyorum 😃😃😃 işte herkesin derdi farklı 😃😃😃
Vallahi neyse be Allah başka dert vermesin 🤣 aşkım benim göğsüm sızlıyor yaa
Ayy inşallah aşkım doktor yüksek cıkarsa bizim için cok iyi dedi inşallah güzel cıkar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yaa aşkı ben pilavla makarnaya bile ekmek yerim sadece onlarla doymam cünkü ama yok yok yok 😂😂
Çok çok amin inşallah güzel çıkar. Ye aşkom ye can boğazdan gelir 🤣🤣
Onun bi tarafında kurt kaynıyordur 🤣🤣🤣 duramaz Mucizemmm16 Mucizemmm16 geçmiş olsun cano bol makarna ekmek 😉😉
He hee kurtlu birazcık bizim kız 🤣🤣🤣

M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mavimire
kızla dünden daha silik gibi
miraclebeyb miraclebeyb Demgey3 Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
image.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
Belirtilerin bikaç güne başlar merak etme isyan etme o zaman da 😁 tatlım kabullen artık şu minnoşu annesi 🥰❤️
Aşkom test yaptım bugün tekrar sanki biraz daha mı belirgin daha mı silik bilemedım
Kabullenmek istiyorum ama belli olsun irkek teyzesiii 😂😂❤️❤️

Aşkom test yaptım bugün tekrar sanki biraz daha mı belirgin daha mı silik bilemedım
Kabullenmek istiyorum ama belli olsun irkek teyzesiii 😂😂❤️❤️
Tatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artık

Tatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artık
Aşko Almanya da hemen kan tahlili yapmiyorlar anladığım kadar 6 hafta olduktan sonra

Kızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 My_Moonlight06 Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 ve diğer canlar
Normal canım ben bazı aylar nadiren 21 Gün yumurtluyorum 19-20. Gğn yumurtlama 21. Gün çatlama oluyor bazen geç yumurtlama olabiliyor o yüzden strese girecek bir durumun yok merak etme yumoşlar yumurtlama boyutuna gelmedi henüz gelince piki görürsün ❤️❤️

Kızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 My_Moonlight06 Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 ve diğer canlar
Kuzu gecen ay benım de öyle oldu doktor alttan baktı yumurtlama yok dedi ıkı tame test istedi hatta korkma strese yapma balım bu ay değişkendir

Back
X