• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim presense Testung şimdi yapsam sonuç verir mi sence
Ben 6 da uyudum 6 saat kadar tuttum ama ikinci idrardır şimdi
Eğer bunda çıkarsa doktoru arayacağım 🥹🥹❤️❤️
Maşallah canım gayet net artık nasıl belirsiz dersin 😅😍😍 ben daha adetime 4 -5 gün vardı gittim önce öyle demedim tabi😅 testim pozitif dedim dr dedi kaç gün geçti dedim daha geçmedi o zman bakmak istemedi erken gebelik testi yaptım diye ama bi kere uzanmıştım ultrason için🤣 eşim dedi 2-3 gündür testler pozitif çıkıyor. Öyle olunca baktı alttan muayene etti ve da orda dedi 😍❤️ O gün kan aldılar ama değerim çok düşükmüş tabiki normal çünkü adetten 4 gün önce verdim ben o kanı 6 gün sonra bana diyorlar çok düşük değerin bişey diyemiyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ama ondan beridir daha gitmedim 3 hafta sonra gel dedi belki bugün tamam derlerse gitmek istiyorum.
Bak istersen test ile takip et koyulaşmasını adetin geçince git bi tuhaflar ya sevincimiz içimizde kalıyor

Gerçekten 0 belirti tek bel agrım var
Bende de göğüs hassasiyetim var ama o reglde de oluyordu. Dün oda şiddetli oldu acımaya başladı. Ama akıntım var krem gibi ama regl içinde olabilir diye düşünüyorum. Geçen hafta pazar gününden beri. Bide burada okudum ateş ölçüyorlar. Ateşimde 4 gündür 36,6

Bende de göğüs hassasiyetim var ama o reglde de oluyordu. Dün oda şiddetli oldu acımaya başladı. Ama akıntım var krem gibi ama regl içinde olabilir diye düşünüyorum. Geçen hafta pazar gününden beri. Bide burada okudum ateş ölçüyorlar. Ateşimde 4 gündür 36,6
Canım sen iyi düşün iyi olsun
Gerçekten bende çok tedirginim hala ama inşallah vardır ya
Hepiniz için isterim 🥹❤️❤️

Size duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorum 🥺🥺🥺🥺tekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 L lavinya- M Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor 😓
A7BD0B6F-1E73-4700-B34B-CA23833D1ED6.webp
A562ADBD-82BE-4982-8F3A-4692E4715A0D.webp
image.webp

Yaa seni yerimmm 🥰♥️ sağlıkla kucağına al inşallah bebeğim 🤲🏻♥️
Ya kızlar beni daha da ağlatmayın ❤️❤️❤️Çok sağolun eksik olmayın canlarım ❤️Darısı tüm bekleyen ve hakkıyla bakabilenlere olsun ❤️❤️❤️❤️Her zaman dualarımdasınız 🥹

Sağol canım benim moral verdiğin için❤️❤️❤️❤️ sabah işe gelir gelmez testi yaptım ve foto ekliyorum baksana çatlamamış daha hatta dünkünden daha koyu🧚🏻
Sen bugün bolca havuç ye çatlasın kistleşmesin gebe kalman için çatlaması ç
Ya cansın

uz kızlar ❤️❤️❤️❤️❤️Ben pazartesiyi mi beklemesem ya yada başka test var onu mu yapsam ne dersin ki
ua ben 100 den fazla test yaptım en güzel keyfimiz en güzel zaman istediğine işe

Size duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorum 🥺🥺🥺🥺tekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 L lavinya- M Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor 😓
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
Bak gördün mü gönlünce ağla mutluluk gözyaşları onlar Rabbim kucağını almayı nasip etsin kızın olacak bnce sen bana söyledin bende sana diyim hadi ilk aklıma kız geldi Rabbim sağlıklı güzel zamanlarını göstersin

Back
X