• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin zamanın gelmişteee ben çok korkuyorum bu günlerden çünkü negatif çıkınca insan kendi gibi üzülüyor kendin karar ver valla ben ısrar etmem zaten o anlar kalbime iniyor daha erken başlasaydın öyle olmuyor hani insan 5 gün aonra biliyor ki o an negatif çıkar diyor ya o korkuyu alıyor yavaştan pozitif çıkınca sevindiriyor da 8 baya çok gün
Yarın yapayım o zaman ya zaten kendimi ara ara hiç iyi hissetmiyorum karın ağrısı bel ağrısı çok fena bu aralar bi de baş ağrısı. Tuttuysa tutmuştur bizim minnoş yarın yapayım garanti olsun 😁♥️

Senin zamanın gelmişteee ben çok korkuyorum bu günlerden çünkü negatif çıkınca insan kendi gibi üzülüyor kendin karar ver valla ben ısrar etmem zaten o anlar kalbime iniyor daha erken başlasaydın öyle olmuyor hani insan 5 gün aonra biliyor ki o an negatif çıkar diyor ya o korkuyu alıyor yavaştan pozitif çıkınca sevindiriyor da 8 baya çok gün
Senn kaç gün sonra yapmıştın aşkom

Ben öyle denediğim tüm aylar bende ziyan oldu
Asla o yönteme de inanıyorum canım
Ben direk bpşaldıktan sonra (köpek pozisyonunda )öyle kalıyordum bi 10 dk sonra da sağ tarafıma yatıp rabbi hebli minrssalihin duasını okuyordum
Ve çok şükür nasip oldu
Hatta bu ayak kaldırmayı yapma demişti doktorum bir ay önce gerçekten haklıymış ☺️
Kuzum bende bu zamana kadar hep köpek pozisyonunda yaptım ve o şekilde 5 dakika kaldım sonra sırt üstü yattım ayaklarımı da havaya çok kaldırmadım aslında kendime doğru çektim 🥰 bende aylardır bir şey elde edemedim mesela 😥 aslında her pozisyon herkeste işe yaramıyor herkeste değişiyor bakalım benim tutturduğum pozisyon hangisi olacak

Kuzum bende bu zamana kadar hep köpek pozisyonunda yaptım ve o şekilde 5 dakika kaldım sonra sırt üstü yattım ayaklarımı da havaya çok kaldırmadım aslında kendime doğru çektim 🥰 bende aylardır bir şey elde edemedim mesela 😥 aslında her pozisyon herkeste işe yaramıyor herkeste değişiyor bakalım benim tutturduğum pozisyon hangisi olacak
Benim gibi ayni şeyleri yapmışsın hemen hemen sadece ben bacaklarımı kendime doğru çekmiyordum sağa doğru yatıyordum
Gerçekten dediğin gibi herkeste farklı
Ve akmasına da takılmıyordum hiç 🥹

Kaç gün gecikme oldu aşko ay inşallah güzel haber verirsin😍 iyiyiz şükür bizde çalışmalar devam😃
Bu gün 8. Gün canım. 6 Kasım bat tarihim. 11 kasımda kanda negatifti. İnşallah güzel haber veririm aşko ya. Kist olmasın da. Allah iyilik versin canım ❤️

İyiyim canım🤗 ay dilerim senin bu gecikmen güzel şeylere vesile olsun test yaptın mı yine
En son cuma günü kanda negatifti canım ya. İnşallah hayıra vesile olsun aşkım ya yoksa kist falan işimiz nanay 🤣

Merhaba kizlar sizce bu idrar testi bozukmu ya cift cizgimi? Az once yapdim boyle, yarim saat sonra yeniden yapdim tek cizgi

Eklentiler

• 26561C85-C092-438F-847E-39BBE0077499.webp
    26561C85-C092-438F-847E-39BBE0077499.webp
    17 KB · Görüntüleme: 43
  • E6BB9E74-5D69-4A20-9290-377ACAF3EE1B.webp
    E6BB9E74-5D69-4A20-9290-377ACAF3EE1B.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kizlar sizce bu idrar testi bozukmu ya cift cizgimi? Az once yapdim boyle, yarim saat sonra yeniden yapdim tek cizgi
Bozuk gibi duruyor evet, çizgi olması gereken yerde de değil gibi. Emin olmak için başka bir test yapmalısın

Bu gün 8. Gün canım. 6 Kasım bat tarihim. 11 kasımda kanda negatifti. İnşallah güzel haber veririm aşko ya. Kist olmasın da. Allah iyilik versin canım ❤️
Amin canım bazen olabiliyor öyle oynamalar inşallah geç meç döllenmiştir 🐣 ❤️❤️

Ben öyle denediğim tüm aylar bende ziyan oldu
Asla o yönteme de inanıyorum canım
Ben direk bpşaldıktan sonra (köpek pozisyonunda )öyle kalıyordum bi 10 dk sonra da sağ tarafıma yatıp rabbi hebli minrssalihin duasını okuyordum
Ve çok şükür nasip oldu
Hatta bu ayak kaldırmayı yapma demişti doktorum bir ay önce gerçekten haklıymış ☺️
Ben de bu ay ayaklarımı kaldırmadım yüz üstü uzanıp bir bacağımı kendime doğru çektim

Amin canım bazen olabiliyor öyle oynamalar inşallah geç meç döllenmiştir 🐣 ❤️❤️
Kız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsun 😅 ama biz yapamadık demişti 🙄 Veziir Veziir güzel bişeyin habercisi Olsun diğer durumu aklıma bile getirmek istemiyorum

Kız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsun 😅 ama biz yapamadık demişti 🙄 Veziir Veziir güzel bişeyin habercisi Olsun diğer durumu aklıma bile getirmek istemiyorum
Evet ilişki olmalı tabi geç yumurtlama veya ikinci kez geç yumurtlama geç döllenmeye sebebiyet e tabi ilişki olmalı🤣🤣🤣

Back
X