• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aşkım nasılsın bebeğim aynı soruyu sorcam ammaağğ🤭🤭
İyiyim bebeğiiiiimmmm 😍😍 bugün ekşın vardı ondan sonra da misafirliğe gittik 12 gibi geldik eşimle tv izliyoruz 😍 bugün çatlama oldu galiba bakalım hayırlısı inşallah bu ay farklı şeyler deniyoruz 😍 sen nasılsın bebeğim yaaa bayadır görüşemez olduk 😥

İyiyim bebeğiiiiimmmm 😍😍 bugün ekşın vardı ondan sonra da misafirliğe gittik 12 gibi geldik eşimle tv izliyoruz 😍 bugün çatlama oldu galiba bakalım hayırlısı inşallah bu ay farklı şeyler deniyoruz 😍 sen nasılsın bebeğim yaaa bayadır görüşemez olduk 😥
Vuuu haydi gol gol gol 😍😍😍😍😍 iyiyim bebeğim ya birazcık azacuk üşütmüştüm öksürük kaldı bi tek bide hala regli olmadım dükkanlar mı kapandı acaba diyorum😂😂😂

35. Günde adet olursan yada negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramayacak mısın aşko geciken her bir gün daha çok umutlanmış olacaksın😃😃😃
Ne biçim bi ikna kabiliyetin var aşko hayır diyemiycem cok haklısın 😂😂😂 bakalım aşkım bugün duş aldım ekşında var olmazsam yarın yaparım aynısı 2 cuma akşamda olmuştu ama olmadım yarın nasip 😅😅

Vuuu haydi gol gol gol 😍😍😍😍😍 iyiyim bebeğim ya birazcık azacuk üşütmüştüm öksürük kaldı bi tek bide hala regli olmadım dükkanlar mı kapandı acaba diyorum😂😂😂
Ay amin inşallah aşkım 😍 iyi iyi geçmeye başlamış demek ki dikkat et aşkım kendine ❤️ Yaaaa ne zamandı bat aşkım 😍 kasımda çok gebelik haberi geldi belki deeee bebiş varrr 😍😍

Back
X