• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yaaa hep öyle diyorlar ama hani nerde valla bezdim billah bezdim yaşamayın böyle bir bulantı aşırı fena benim normalde de midem çok hassas hemen üşüteyim aç kalayım bulanır o nedenle şuanki durum şaşırtmıyor ama ne betermiş dediriyor annelik zor zanaatmiş
Alllah güç versin sana insss
Bugünler de geçecek ins 3 ay bitmiş bile 😍😍😍

Güzellerim ben geldim 😍 kalp atışını duyduk şükürler Olsun 💃🏻❤️🙏 6mm miş yavrum 🤗 aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 miş 😍 Ginnys Ginnys @melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb Childdevelopment Childdevelopment iyilikperisi92 iyilikperisi92 @fnd_50 My_Moonlight06 My_Moonlight06 destinesiaa destinesiaa @Veziir @Annabelle1 ve diğer güzellerim ❤️
Hadi maşallah demekki diğerinin ömrü yokmuş Balım ne yapalım ama sevindim minnoşumun sağlıklı olmasına gözünaydın olsun bir avazda doğururuz hepimiz inşallah

Güzellerim ben geldim 😍 kalp atışını duyduk şükürler Olsun 💃🏻❤️🙏 6mm miş yavrum 🤗 aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş çünkü tutunamamış.. Olsun bu yavrum sağlıklı olsun da
Ha bi de ben ilk kan verdiğimde adete 4 gün kala beta hcg 48 miş 😍 Ginnys Ginnys @melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb Childdevelopment Childdevelopment iyilikperisi92 iyilikperisi92 @fnd_50 My_Moonlight06 My_Moonlight06 destinesiaa destinesiaa @Veziir @Annabelle1 ve diğer güzellerim ❤️
Bu vajinal ultrason dimi.. ne hissettin gördüğün an çok garip oluyor acaip mutlu ediyor insanı oan nasıl nasıl oldu.hatta ben gebelik testinde çift çizgiyi görmek benim için çok mutluluk verici falan diyordum ama bana derlerdiki hele dur dah neler neler var nasıl sevineceksin diye ama o anana daha bir heyecanlı gibi geliyordu meğer bu ilk randevu bebeğinle daha farklı bir hismiş

Oy oy oy kurban olsun teyzesi ona uaaaaa aman alllahım demek ikizmiş biri boş kalmıs He ne kadar mucizevi bişi ya allahım vallal
6 mm bide oy 😍😍😍😍😍 kese yeni mi gördün sen sımdı
Sağolll kuzummmm darısı sana Olsun 😍🙏🍀❤️ Aynen duyduğumda şaşırdım valla bende
Evet ilk defa 7. Haftada bakıyorlar burda 🤗

Hadi maşallah demekki diğerinin ömrü yokmuş Balım ne yapalım ama sevindim minnoşumun sağlıklı olmasına gözünaydın olsun bir avazda doğururuz hepimiz inşallah
Ayy sağol canım benimmm 😍😍🙏❤️🍀 aynen sağlıklı Olsun da kuzum aminnn bi sancıda kolayca doğum yapıp sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ❤️

Bu vajinal ultrason dimi.. ne hissettin gördüğün an çok garip oluyor acaip mutlu ediyor insanı oan nasıl nasıl oldu.hatta ben gebelik testinde çift çizgiyi görmek benim için çok mutluluk verici falan diyordum ama bana derlerdiki hele dur dah neler neler var nasıl sevineceksin diye ama o anana daha bir heyecanlı gibi geliyordu meğer bu ilk randevu bebeğinle daha farklı bir hismiş
Evet canım vajinal ultrasondu.. dediklerinde çok haklılar çok muhteşem bişey bide biz eşimle oğlumda ayrıydık o Almanya da ben Türkiye’de falan hep yalnız gitmiştim dr randevularına ilk defa birlikte gittik ❤️🤗 ve inan sanki biriyle buluşacaz gibi çok özenliydik giyim falan görsen 🙈 eşim video çekecekti heyecandan foto çekmiş 🙈🙈🙈 ama ağzı kulaklarındaydı resmen 🤩
İnan testlerde görmek de dahil hepsi ayrı heyecan verici ve muhteşem bi Olay 🍀

MashaAllah kuzummm yesinler onu daha çok guccuk 🥲.. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canīm tebrik ederim sağlıkla gelsin aminn🥰🤩🤩🤩

Yaa ne güzel maşallah 🥰💞 Allah hayırlı etsin inşallah cok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et çiçeğim 🌺

Evet canım vajinal ultrasondu.. dediklerinde çok haklılar çok muhteşem bişey bide biz eşimle oğlumda ayrıydık o Almanya da ben Türkiye’de falan hep yalnız gitmiştim dr randevularına ilk defa birlikte gittik ❤️🤗 ve inan sanki biriyle buluşacaz gibi çok özenliydik giyim falan görsen 🙈 eşim video çekecekti heyecandan foto çekmiş 🙈🙈🙈 ama ağzı kulaklarındaydı resmen 🤩
İnan testlerde görmek de dahil hepsi ayrı heyecan verici ve muhteşem bi Olay 🍀
Kesinlikle çok farklı herşey biz ilk randevu diye çiçek çikolata alıp gidiyorduk unuttuk heyecandan yonsa planımız böyleydi 🥰 bu anlar unutulmuyor çok keyifli dur bakalım daha neler yaşayacağız

Ayyy ikiz mü olmaya çalışmış yerim yaaa Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin yerim onun ben milimetresini minnak kalbini maşallah canım🧿🧿😍😍😍🌺❤️

Maşallah maşallah ❤️❤️

Ohhh şükürler olsun kuzum🙏😍 çok sevindimmm 😍 olsun miniğin sağlıklı ya nasip o sağlıklı olsunda 🙏😍 büyüyor sağlıklı sağlıklı ne güzel😍

Regl olunca tekrar gidicem. Belki vesile olur masaj yapıyor sadece fazla bastırmıyor. Ne için dikiş atıldı canım ameliyat mı oldun.
Yok canım ameliyat değil 10ay önce doğum yaptım sezeryan. Doğumdan 4gün sonra bebeğimi kaybettim 😢

Baktırdık canım 6 kez ilaçlı tedavi 2 kez aşılama yapıldı hsg ve histereskopi de yapıldı. Eşimin de değerlerine bakıldı
Herhangi bir sorun çıkmadıysa kuzum hayırlı zamanı bekliyordur ❤️ Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah 😘

MashaAllah kuzummm yesinler onu daha çok guccuk 🥲.. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin canīm tebrik ederim sağlıkla gelsin aminn🥰🤩🤩🤩
Yaaa çok guccükk 😍 amin canım sağol 🍀 🙏 darısı en kısa zamanda sana da Rabbim Naisp Olsun 🙏🍀😍
Yaa ne güzel maşallah 🥰💞 Allah hayırlı etsin inşallah cok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et çiçeğim 🌺
teşekkür ederim canım 😍 Aminn 🍀🙏 tabiki ediyorum en kısa zamanda Rabbim sanada nasip Olsun🍀🙏😍
Ayyy ikiz mü olmaya çalışmış yerim yaaa Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin yerim onun ben milimetresini minnak kalbini maşallah canım🧿🧿😍😍😍🌺❤️
yaaa aynen öyle 😍😍 teşekkür ederim canım 🤗😍 en kısa zamanda sanada nasip Olsun 🍀🙏😍 ne zaman test yapacaksın aşko sen 🤗
Maşallah maşallah ❤️❤️
😍 Rabbim sanada nasip Olsun canım😍🙏🍀
Ohhh şükürler olsun kuzum🙏😍 çok sevindimmm 😍 olsun miniğin sağlıklı ya nasip o sağlıklı olsunda 🙏😍 büyüyor sağlıklı sağlıklı ne güzel😍
aynen valla sonunda 😍 sağol canım benim Rabbim sanada nasip Olsun 🍀🙏😍

Back
X