Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha😂😂 napalım canım temizliğe giriştim tatilden sonra çok müsait olamadım artık kolları sıvadım giriştim😃aynı adet bitsin diye bekliyorum🤣🤣sen napıyosun
Kolay gelsin sana canim tatilden sonra temizlik hiç çekilmiyor😵‍💫😵‍💫 hiç bende öglenn koşturmacadaydim şimdi koltuk keyfi yapiyorum, 😅

@miresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Veziir
@bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow miraclebeyb miraclebeyb M mucizeOldu
@ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki🤣🤣🤣 bak bak bitmiyor🤣🤣
Ayy karnımı doyurdum aşko az daha açlıktan nalları dikicektim🤣🤣🤣🤣 valla bende az ev topladım üst katı süpürdüm alt katın temiz olduğuna karar verdim ve süpürmedim🤣🤣🤣🤣 hiç halim yok napiyim ya🙄😅 sen napıyosun aşko ben tv çok izlemiyorum kuzum bi tek üç kız kardeşi izliyorum o kadar tv hep kapalı bizde gece eşim açıp maça falan bakıyo

Test almaya param kalmayınca ben🤣🤣🤣 bunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki 🙄🙄😂😂😂
Bende anlamadım 😂😂😂
Karbonat ve iyot testi yapmişligim vardir🤣🤣🤣🤣hatta arkadaşimi arayip geceyle işetmişimdir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ama öyle parmakli falan işleri katiyyen yapmam kendimi biliyom🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç öyle katiyyen matiyyen deme kızzz insan nelere kalkışıyor 🙈🙈🙈🙈🥺

Evet canım ya hatta ben ya tekrar yumurtlama oluyor dedim yada adet oluyorum dedim ama 14 gün sonra oldum 🫤 belki de üşütme değildir canım inşallah ]
Ne kadar zor beklemek canım ya,
Ins hepimiz aliriz pozitif haberleri🤲
Yarın 1 i, zaman azalıyor bi bilsek ne olacağını.

Sizin de mutlu, huzurlu yıllarınız olsun kuzum ❤️ Ne kadar var bata? Aman sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun 🙏 benim de tertemiz zaten 🙈 yok bişey.

Aynen diğer aya kaldık yine bebeğim, yok bişey ☺️ teşekkür ederim 🙏❤️
Teşekkür ederimm🥰 benim bat 5 eylülde az kaldı kasık ağrılarım başladı geliyor kırmızılar belliki😅 evet sağlıklı gelsinlerde bekliyoruz biz🙏
Özür dilerimmm🥺 bu çizginin hcg de çıkmasını umut ediyorum hepimiz için de ☺️ Ön deneme yapayım dedim ona bile heycanlandım 😅😅😅
Kız özür dilemek ne olurmu aşk olsun ben gördüğüm her çizgiyi bebek sanıyorum 😂😂😂 inşallah hcg de de çıkar valla ben bile heyecanlandm seni düşünüyorum inşallah diğerinde de görürüz😍😍

Back
X