Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim kardeşinin bebeleri yaman sabrsiz🤣🤣
Allah sag salim dogurmayi nasip etsin
Bi haber varmı? ağrın nasıl oldu geçti mi?
Ben burda dokuz doğurdum kız bulaşık yıkıycakmış öyle gitcekmiş hastaneye 🤣🤣🤣 bende öyle yapmıştım illa da yıkıycam diye 😅😅😅😅 bekliyorum bakalım haber gelince haber etcem aşko 💕 kuzum biraz hafifledi ama hala gözümü acıp kapatınca acıyo kirpik diplerine kadar sızlıyo

Sağol kuzum Allah razı olsun💕 Bakayım kuzum nasıl bişeymiş aşırı sıkıyorum dişlerimi sıkmamak için ağzımı açık tuttuğum zaman bile sıkıyo gibi canım yanıyo 😑 parolle aramız çok kötü ya mide de çözülüyo ya kuzum midem rahatsız kanama yaptı daha önce yine yaparsa diye korkuyorum o yüzden içemiyorum onu ondan majezik sordum oda kanama yapıyo midemde ama bir gün de iki tane ya da daha fazla içersem yapıyo parol anında vuruyo
Rica ederim canım ne demek merak ettiğin birşey olursa botoksla ilgili sorabilirsin 😘🌸 çünkü bilirim o sıkma ağrısını 🥺 yaa kuzum valla üzüldüm ya internetten baksan o ağrıya iyi gelen bitkisel çözüm var mı diye şimdi ilaç alıpta bu seferde miden kötü olmasın

Yok be yapmam aiko bugün bi daha test yaptım zaten ciflenmiş gibi hshdhjsjsj daha test falan yapmam çokta sinirliyim zaten gelir yarın öbürgün regli😂😂
Ben kendi bebeme küstüm sende küs belki alınır gücenirde gelir başka türlü gelesi yok😂😂
Hayırlı olsun canım inşallah başarılı bir iş olur☺️ Eleman lazımsa geleyim🤣 sigortacılık okudum😂😂😂
Ayy inşallah kuzum aaayy bacııımm işi büyüteym eleman olarak gel bebeleri düşüne düşüne kafayı yeriz birlikte nedir yani😂😂😂
Günaydın Kızlar 💕
Hoşgeldin Eylül hayaller sana kaldı 🍀
🥺🥺🥺 inşallah eylül yüzünü güldürür kuzum
Deneyenler yazsın:)

Kızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafında 🙄 öküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde😭😭😭 R Random3 M Mavimiresl Veziir Veziir @bitliKedi @Gzmyts53 M mucizeOldu ve diğer kızlar help mee😑
Kız acaba dişlerini gece çokmu sıkıyorsun benim bir ara sıkma huyum vardı yüzüm uyuşurdu çenemin ağrısından duramazdım beynime kadar vururdu

Rica ederim canım ne demek merak ettiğin birşey olursa botoksla ilgili sorabilirsin 😘🌸 çünkü bilirim o sıkma ağrısını 🥺 yaa kuzum valla üzüldüm ya internetten baksan o ağrıya iyi gelen bitkisel çözüm var mı diye şimdi ilaç alıpta bu seferde miden kötü olmasın
Duş aldım az hafifledi gibi kuzum ama gözüm hala devam ediyo bakıcam netten simdi ne iyi gelir diye kuzum annemle konuştum şimdi onunda aynıymış gözümün içine kadar ağrıyo diyo 😑 sağol kuzum 💕💕🤗🤗

Ben kendi bebeme küstüm sende küs belki alınır gücenirde gelir başka türlü gelesi yok😂😂

Ayy inşallah kuzum aaayy bacııımm işi büyüteym eleman olarak gel bebeleri düşüne düşüne kafayı yeriz birlikte nedir yani😂😂😂

Kız acaba dişlerini gece çokmu sıkıyorsun benim bir ara sıkma huyum vardı yüzüm uyuşurdu çenemin ağrısından duramazdım beynime kadar vururdu
Aha bende küstüm valla gelmezse de kendi bilir hıııhh 🤣🤣🤣🤣

M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 M Mavimiresl R Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor 🤣🤣 çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor 😂😂😂 beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn😂😂😂😂

Oda olabilir kuzum bazen sıkmaktan uyuyamıyorum ya aşko naparsam yapıyım geçmiyo sıkmak böyle kafamı yastığa bastırıp ağzımı açık tutuyorum ama diş köklerim yine sıkılmış gibi ağrıyo adet dönemlerimde gekmeden önce daha da artıyo bu diş sıkma

Oda olabilir kuzum bazen sıkmaktan uyuyamıyorum ya aşko naparsam yapıyım geçmiyo sıkmak böyle kafamı yastığa bastırıp ağzımı açık tutuyorum ama diş köklerim yine sıkılmış gibi ağrıyo adet dönemlerimde gekmeden önce daha da artıyo bu diş sıkma
Bir gitsen mi diş hekimide bana şeffaf plaklar verdi öyle bırakmıştım ben sıkmayı bide göze falan vuran ağrı sinüzit migren falanda olabilir benim migrenim var yüzümün sağ kısmı bildiğin ağrıdan uyuşur komple sızlar gözüm çıkcak gibi olur

M mucizeOldu Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Lale95 Lale95 M Mavimiresl R Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor 🤣🤣 çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor 😂😂😂 beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn😂😂😂😂
Dur be dur ne meslek bırakması 😅😅😅 aşko zirvede bırakırsın şimdi sırası değil 😂😂😂😂

Bir gitsen mi diş hekimide bana şeffaf plaklar verdi öyle bırakmıştım ben sıkmayı bide göze falan vuran ağrı sinüzit migren falanda olabilir benim migrenim var yüzümün sağ kısmı bildiğin ağrıdan uyuşur komple sızlar gözüm çıkcak gibi olur
Yaa sanada çok geçmiş olsun kuzum. Ya migren ya sinüzit kuzu bence yüzümün diğer tarafında da olur bazen geçse bari ya sabaha iyi olurum belki

Yaa sanada çok geçmiş olsun kuzum. Ya migren ya sinüzit kuzu bence yüzümün diğer tarafında da olur bazen geçse bari ya sabaha iyi olurum belki
Sağol kuzum migrenle yaşamayı öğrendim artık inşallah iyi olursun migrense dene bakalım bi zifiri karanlıkta ve çıt çıkmayan bir ortamda uyu iyi geliyorsa migren olma ihtimali çok yüksek inşallah sabaha geçer o ağrılar çok kötü bilirim

Sağol kuzum migrenle yaşamayı öğrendim artık inşallah iyi olursun migrense dene bakalım bi zifiri karanlıkta ve çıt çıkmayan bir ortamda uyu iyi geliyorsa migren olma ihtimali çok yüksek inşallah sabaha geçer o ağrılar çok kötü bilirim
Deniycem kuzum eşim gelse kardeşimden de haber çıksa da rahatlasam🙄

Sözde gitcem dişçiye aylar oldu çürük dişim var çekilmesi lazım kaç gün ağrıdı ağrı geçince korkudan gitmekten vazgeçtim 🤣🤣🤣

Ahahaha yok kuzum henüz bildiğim kadarıyla önemli bir bilgimiz yok olursa etiketleriz🤣🤣🤣 bende temizliğe başladım iki gündür ara verdiğimde göz gezdiriyorum çok bakamıyorum😀😀

Back
X