Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aşko belli ama gelecek regl ağrısı var keşke bebek ağrısı olsa ama değil belli gereksiz anlam yükleyip sonra üzülmeye gerek yok artık 😢 bu bebeler cidden üzmeye başladı bizi
Benimde gelicek zaten aşko belli ama kurtlu ben duramıyorum illa ikna olcam olmadığına hoş olamıyorum ama😂😂😂 hiç üzülme kuzum vakti vardır

Ben de umutlandırmak istemem ama hamileyken ben de öyle sürekli aç hissediyordum. Sürekli eşime midem kazınıyor deyip duruyordum. İnşallah bebiş sömürüyordur 😍
Deme yaaa 🤭 kız ben istesemde umutlanamıyorum artık 🤣
Öyle deme kuzum ya 😥 güzel düşün güzel hissetmeye çalış kafanı dağıt 💕💕 ben eminim olucak en kısa zamanda💕💕
Nasip canım inşallah 🙏
Ben cok mide problemi yaşayan biri olarak aliskinim ama sende normalde olmuyorsa suphelenilir 🤗
İlk kez oldu canım 🤣
İnşallah hepimiz geçelim artık ya🥰
Amin vallahi artık buranın bayramı çıksın artık 🤣
Kızlar ya yüzümün sağ tarafı aşırı ağrıyo gözümü kapatıp açarkende acıyo dokunamıyorum bu tarafıma dişime bile vuruyo ağrısı sızlama gibi yanma gibi garip bi ağrı dokununca hassasiyet var yüzümün sağ tarafında 🙄 öküz gibide yedim kilo alıcam diye midem de ağrıyo bi tane macecik içsem nolur kiii gerçi midem böyleyken içememde😭😭😭 R Random3 @miresl Veziir Veziir @bitliKedi @Gzmyts53 @mucizeyimben ve diğer kızlar help mee😑
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki ya bişeye alerjin falan mı var ?

Ay inşallah öyle olur ama hiç sanmıyorum 🤣

Sağol kuzum çok teşekkür ederim ☺️

Kız bi test yapsanaaa

İnşallah kuzum bende çok heyecanlıyım 🤗🤗 Bence de aşılamaya geç artık .

Ayy bende öyle oluyorum ya iğrenç
Kız reglim geçsin diye bekliyorum bakalım ben negatif diye hiç heycanlanamıyorum yaa

@mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir @Cgh @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 @miresl R Random3 aşkollaarımm ve diğer isimler aklıma gelip etiketleyemediklerim napıyosunuz sayfalarca konuşmuşsunuz okuyamadım bana bakın aklım sizde kalıyor 🤣🤣 çalışırken okuyamıyorum sinirlerim tepeme zıplıyor ayy diyorm neler dönüyor acaba bizim sayfada akşamda birikiyor okuyamıyorum bana meslek hayatımı bıraktırcaksınız aaay muhabbeti kaçırıyorum hiç hoşuma gitmiyor 😂😂😂 beni önemli şeylere etiketleyin kurbanınızz olaaam gözünüzün yağınııı yiyeeem bak valla döverim haaa habersiz bırakmayn😂😂😂😂
Kız bu devirde iş velinimet bırakılır mı🤭biz sana özet geçeriz 🤣

Nasip canım inşallah 🙏

İlk kez oldu canım 🤣

İnşallah kuzum🤲🏻💕 bilmiyorum ki kuzum alerjim var mı bazen oluyo böyle dün baya zorladı çok şükür dayandım epeyce ilaç içmemek için bugün iyiyim geçmişti uyandığımda

Yaa bende yapmak istemiyorum ama dürtükleniyorum içerden yap yap diye 🤣🤣🤣 bende bir test daha çöpe atıciğim 🤭🤭🤭
Yaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerim 🙈🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 ikinizde de test varsa elinizde kalkın yapın ortalık şenlensin😂😂
Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da 😁

Nasip canım inşallah 🙏

İlk kez oldu canım 🤣

Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyor

Back
X