- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.321
Ah inşallah canım çokça aminİnşallah önce onlar seni tebrik eder bebeğim sonra sen onları tebrik edersin ayy çok çok amiinnapalim aşko delirdik yine öyle bi geçti gitti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah canım çokça aminİnşallah önce onlar seni tebrik eder bebeğim sonra sen onları tebrik edersin ayy çok çok amiinnapalim aşko delirdik yine öyle bi geçti gitti
![]()
Yok kuzum gelen gidenAh inşallah canım çokça aminGelen giden yok dimi inşallah gelmesinde
![]()
Akşama kadar bekletmeyeceksin dimi bizi burdaYok kuzum gelen gidenbilmiyorum zabağnan anlıycaz zabağnan anlamazsak akşama anlarız aşko
![]()
Yok aşko akşama kadar bekletmem sizi merak etmeAkşama kadar bekletmeyeceksin dimi bizi burdauyandığında yoksa ilk fırsatta test yap canım ya
Ay öğlene kadar haber bekliyorum ozaman hayırlı haberler ver inşallahYok aşko akşama kadar bekletmem sizi merak etmesabah erken kalkcam gider alırım yaparım akşam maç var maça gitcez geç saate kadar giremiycem öğleden sonra yokum yani ayy sizi özliycem
![]()
İnşallah kuzum ya çokta korkuyorum yapmaya yoksa ya ☹ valla alıştık resmen sizsiz nefes alamıyorumAy öğlene kadar haber bekliyorum ozaman hayırlı haberler ver inşallahvalla özleniyor alıştık bize
Aşko korkacak bişey yok kafanı rahatlatırsın boşver böyle her an ay geldimi ay niye gelmiyor diye düşünmek daha stresliİnşallah kuzum ya çokta korkuyorum yapmaya yoksa ya ☹ valla alıştık resmen sizsiz nefes alamıyorum![]()
Ayy kuzum iyi kiAşko korkacak bişey yok kafanı rahatlatırsın boşver böyle her an ay geldimi ay niye gelmiyor diye düşünmek daha streslievet evet aman nazar değmesin bizlere iyiki varız buralarda iyiki karşılaştık hepimiz
![]()
Teşekkür ederim kuzum şuan iyiyim uzanıyorum ama birkaç saat önce kötülendim bayılacak gibiydim midem bulandı kusacaktım neredeyse hala biraz tuhafımDemgey3 kuzum napıyosun iyi misin?
Sen nasılsın bebeğim hala regl gelmedi demiDemgey3 kuzum napıyosun iyi misin?
Ay içim geçmiş teli şarja takmıştımTeşekkür ederim kuzum şuan iyiyim uzanıyorum ama birkaç saat önce kötülendim bayılacak gibiydim midem bulandı kusacaktım neredeyse hala biraz tuhafım![]()
İyiyim kuzum gelmedi bebeğim valla ağrım bi geliyo bi gidiyo takılıyo öyle kafasına göre tam diyorum olucam biraz sonra geçiyo o zamanda diyorum tamam hamileyim kesin hoop ağrım başlıyoSen nasılsın bebeğim hala regl gelmedi demi
Anlamadım ki mahvetti beni yaAy içim geçmiş teli şarja takmıştımayy noldu ki öyle kuzum
tansiyonun mu düştü acaba bebeğim
Ay inşallah hiç gelmez yaaaa sabah belli olur herşey kuzum inşallah Ümit ettiğimiz gibi sonuç alırızİyiyim kuzum gelmedi bebeğim valla ağrım bi geliyo bi gidiyo takılıyo öyle kafasına göre tam diyorum olucam biraz sonra geçiyo o zamanda diyorum tamam hamileyim kesin hoop ağrım başlıyo![]()
Hadi ya benimde hep düşükAnlamadım ki mahvetti beni yabüyük ihtimal tansiyonum düştü genel itibariyle zaten sürekli düşer benim tansiyonum
![]()
İnşallah kuzum yaAy inşallah hiç gelmez yaaaa sabah belli olur herşey kuzum inşallah Ümit ettiğimiz gibi sonuç alırızKaç gündür ağrıyor ya gelen gelirdi bence şimdiye kadar ne biliyim bana öyle geliyor ay
Canim 2. Ay bu ay kullanisimin 2 aydir gunde 2/5 gün toplam 10 tane hap kullandımBunlar ne yan etki mi? Kendini iyi hissetmiyorsan bırak tabi ki canım. Üst üste ağır mı geldi bünyene acaba?
İnsallah kuzum yaİnşallah gerek kalmaz bi daha ki ay bişey kullanmana kuzum bu ay güzel haberi verirsin inşallah![]()
İlacin yan etkisi sac dokulmesi kuzum yaa. Sanmiyorum biseyler etki etsin. Zaten son dha kullanmayi düşünmüyorum.Sarımsak şampuanları denedin mi hiç canım