Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah 🤣🤣🤣 duşu kesinlikle almayın diyorlar ama bende rahat edemiyorum canım boşver gerçekten gelecek bir şekilde geliyor hemen kalksanda 1-2 saat yatsan da 😍 nasibi varsa geliyor 🌸
Bencede canım Allah ol der olur Rabbim büyük şu aralar bizim içinde ol desin ve olsun hayırlısıyla bebişlerimiz❤️🌸

Yaaa Allah veriyorsa olacaksa o oluyor işte maşallah 😍Yastık koyma yada ayak dikme hiç yapmadım ama hemen kalkmayayım diyorum çok duramıyorum işte öyle uyuyam varmış uyuyamam ben huylu insanım hatta ilk korunmayı bıraktığımızda ben bu işi hiç sevemedim demiştim ahahahaha🤣🤣🤣
Aynen o ay daha çok inanmıştım her şeyin kafada bittiğine 😂😂 ah am rahat olabilsek olamıyoruz işte. Şunu da mı yapsam bunu da mı yapsam amuda da mı kalksam 😂😂😂

Çok katılıyorum buna ayakları havaya dikmek felan kramp girerdi bacaklarıma 🤣 5-10 dk yatardim kalçama yastık tamam sonra kalkıp çise giderim ve duşa 🤣🤣🤣 sonra gider uyurdum bu ay öyleydi zaten
Ay hiç sorma ama bütün zorluğu da biz çekiyoruz beee oh baba otursun orda sonuç beklesin. Biz yok ayak dik, yok belirtim var mı, yok 9 ay taşı😂😂

Aynen o ay daha çok inanmıştım her şeyin kafada bittiğine 😂😂 ah am rahat olabilsek olamıyoruz işte. Şunu da mı yapsam bunu da mı yapsam amuda da mı kalksam 😂😂😂
Evet cidden bürün akrobasi hareketlerini öğrendik bu sayede 🤣yakındır olsun diye amuda kalkıcaz ayak dikmenin bir üst seviyesi olarak🤣🤣🤣

Ayyy inşallah kuzum inşallahhhh ❤️❤️😍
Ben şu soruyu çok merak ediyorum 🤣🤣 şimdi bizim ilişki günümüz 6 eylüldü tabi gece oluyor bizde🤣12 den sonra olan ilişkileri siz bir sonraki gün olarak mı yazıyorsunuz ben yanlışı burda mı yapıyorum acaba ahahahaha🤣🤣🤣

Selam aşkolar ben yeniden burdayım.. kendi kendime söz vermiştim bu ay belirti aramadan girmeden geçircem diye yine duramadım . Sizleri merak ettim eşimde gece vardiyasında vakit geçmiyor yanlız başıma .. 13. Gün 2 Eylülde yumurtlama gördüm adete 9,10 gün var beklemedeyim sizde durumlar nasıll😍

Selam aşkolar ben yeniden burdayım.. kendi kendime söz vermiştim bu ay belirti aramadan girmeden geçircem diye yine duramadım . Sizleri merak ettim eşimde gece vardiyasında vakit geçmiyor yanlız başıma .. 13. Gün 2 Eylülde yumurtlama gördüm adete 9,10 gün var beklemedeyim sizde durumlar nasıll😍
Döndün mü kürkçü dükkanına aşko yine bize kaldın bak ne varsa bizde var işte🥰🤣🤣🤣 hoşgeldin❤️ İyiyiz ben değerlendirme aşamasındayım daha yumurtlama görmedim adetim yeni bitti sayılır mfk paketi ve 3-2-3-2 devam🤣🤣🤣🤣

Aşko ben listede göremedim beni nereye attın 🤪 🤣🤣 benim bat 27 EYLÜL Allahım inşallah gelmez bebiş gelsin yerine çok amin🤲🏻🥰🤣🤣🤣
Ayy kuzum eklemiştim ben seni halbuki geçen sefer ekleme yaparken listeye nolduysa bir sürü isim bat silinmişti demekki sende arada kaynadın bebeğim afedersin şimdi yeniden ekledim aşkım

Tekrar kusura bakma bebeğim ❤❤ Satır ekleyip kaldırırken oluyo yine oldu nerdeyse bütün listeyi siliyo satır silerken🙄 Allahım iyi ki geri alma tuşu var burda 🤲🏻😅
Liste sorun değil canım biz burdayız nede olsa bi yere gitmek gibi bir niyetimiz de yok aşko aboneyiz abone🤣🤣🤣

M Minicikfzt ya seninle bat aynı canım 😂 ne alemdesin var mı hissettiğin bir şeyler belirtiler? 😂 ben de hiç bir şey yok😅 günler de geçmek bilmiyor gece 12 den sonra 6 gün kalıyor
Bilmiyorum ya çok regl olacakmış gibi hissediyorum ben bu ay çok güzel değerlendirmiş olmama rağmen pek inancım yok belirti olarak da regl öncesi belirtilerim var kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi,su gibi akıntı falan senin ne belirtilerin var canım

Back
X