Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu saaatten sonra saglikli bir gebelik beklenebilir mi benim durumumdan ?
Hiç belli olmaz tatlım ne örnekler gördüm dinledim inan.
Bak benim betada arada düşüş de olduğu için doktorlar sağlıksız diyebildi yoksa sadece iki günde bir az artış olmasına bakıp bu kararı vermediler .Mesela 295 ten 284 e düştü, sonra 300 küsüre çıktı filan yani dalgalanma yapmıştı. Zaten en doğru bilgiyi doktorların verecektir sen kendini yıpratmadan takibe devam.

valla hislerimi genelde kendimden yana kullanıyorum genelde tutar ben bu ay olmayacağını hissediyordum çok umutlanmadım hep sanki biraz uğraşacak sonra olacakmış gibi geliyor bana :) sen konusunda inşallah tutar hislerimiz ne güzel olurr :KK200: :KK200: :KK200:
Çok uğraştırmadan olur inşallah kuzum hayırlısı ile 😘❤️ Umut dolu olalım inşallah senden de en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah kuzum ❤️ Valla bu topicteki bütün arkadaşlarımdan çift çizgili testleri görmeyi o kadar isterim ki 😍😍 keyfimiz yerine geliyor ❤️

Hiç belli olmaz tatlım ne örnekler gördüm dinledim inan.
Bak benim betada arada düşüş de olduğu için doktorlar sağlıksız diyebildi yoksa sadece iki günde bir az artış olmasına bakıp bu kararı vermediler .Mesela 295 ten 284 e düştü, sonra 300 küsüre çıktı filan yani dalgalanma yapmıştı. Zaten en doğru bilgiyi doktorların verecektir sen kendini yıpratmadan takibe devam.
Benim beta hcglerim
29 Ağustos 293
5 Eylul 390
7 Eylül 526

Çok uğraştırmadan olur inşallah kuzum hayırlısı ile 😘❤️ Umut dolu olalım inşallah senden de en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah kuzum ❤️ Valla bu topicteki bütün arkadaşlarımdan çift çizgili testleri görmeyi o kadar isterim ki 😍😍 keyfimiz yerine geliyor ❤️
kesinlikle gördükçe çift çizgileri mutlu oluyor insan valla çok yakınımdan tanıyor gibiyim hepimiz görelim o çift çizgileri çok bekletmeden :KK200: :KK200: :KK200:

@raainbow @fnd_50 Sevgicik Sevgicik kızlar yumurtlamanın üstünden tam 14. Gün bugün o yüzden korkuyla bekliyorum 😅 24 günde bir ortalama döngüm takvime göre gecikmenin üçüncü günündeyim. Karnım taş gibi kasığım batıyor dün gece baya zorladı. Sanki regl oldum ama olmadım 😂🤣 dediğiniz gibi varsa çıkar ama yoksa burada tek başımayım çok heveslenmişken kendimi toparlayamam. Cumartesi dönmüş olucam eşimin yanına zaten ☺️
İnşaAllah vardır kuzum ben cok inanıyorum bu sefer gelecek o bebiş inşaAllah 😂🥰❤️

10 dakika önceSelam Kızlar Benim son adet tarihim 10 Agustos........ bugun ve 2 gun once kan tahlili verdim. Kan sonucum 2 gun oncede simdide 5 mis ve negatif. Normalde adet takvimime gore 5 yada 6 eylulde adet olmam gerekiyordu. Bugun 8 eylul daha adet olmadim. Bugunku kan tahlilim 5 mis. Acaba makinami bozuk bilemedim. Korunmasiz iliskiden sonra ilk defa Adetim gecikti bu yasimda hayatimda ilk defa. Hic gecikmezdi. Acaba kac gun sonra kanda pozitifi gordunuz. Hamilemiyim degilmiyim anlamadim

Bunu bilmiyorum ama geç döllenme gibi bişey olmuş olabilir bi üç dört gün daha bekleyip tekrar testi tekrarlayabilirsin canım

Back
X