Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce 🤩 bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını 😍 birebir uyumlu çıktı ultrasonla 🤍 iyiyiz çok şükür ☺️☺️ bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım ☺️

Allah’ım 🧿 maşallah kuzuşuma benim Rabbim böyle sağlıcakla gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım şimdi okuyabildim geride kalmış msjlar🥰🥰🌸🌸🌸

Kızlar sonunda yaptım testi 😍 hem de sıvıya falan dikkat etmedim 😂 ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş 😂
fnd_50 fnd_50 R raainbow Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Sevgicik Sevgicik M melek076

Eklentiler

• 5FCC33AC-E911-4F0A-AE9D-E61FD7D1AEA2.webp
    5FCC33AC-E911-4F0A-AE9D-E61FD7D1AEA2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 60
  • D046DB7D-EC5A-4273-AFC7-706FB0FD99FC.webp
    D046DB7D-EC5A-4273-AFC7-706FB0FD99FC.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar sonunda yaptım testi 😍 hem de sıvıya falan dikkat etmedim 😂 ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş 😂
fnd_50 fnd_50 R raainbow Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Sevgicik Sevgicik M melek076
Yaa canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤😍😍🤲🏻🤲🏻

Yaaaa gecenin muhteşem haberi😍😍😍😍😍 şu görüntünün güzelliği kalp ben❤️❤️❤️❤️ Hadi gözün Aydın olsun kuzum çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah bize de dua et😍

Beklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorum 🤭😍 daha iyi kuzum kendini dinleyip belirti aramamak 😘 umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz her zaman umudumuz var 🌸❤️
Beraber bekleyelim kuzum inşallah hayırlı haberler alalım😍 zor ama ne yapalım bekleyelim❤️

Back
X