- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.701
Teyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını
birebir uyumlu çıktı ultrasonla
iyiyiz çok şükür
bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
![]()
Allah’ım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını
birebir uyumlu çıktı ultrasonla
iyiyiz çok şükür
bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
![]()
Bende daha şimdi geldim eveKızlaaar ne konuşmuşsunuz yeni gördüm normalde gündüz aktif olmuyordu burası bu kadar aaa çok şey kaçırmışım gibi hissettim şuan![]()
Geçmiş olsun canımVirüs gibi birsey kaptık heralde şiddetli ishal bulantı halsızlık var kuzum doktora gidemedim hala
Bana bakKızlar ben geldim
Hemen haberleri aktarın![]()
Çok mantıklı aşkoAhahaha benimde bi 10 günüm kaldı işte beklemeye bakalım inşallah tutar bu ay ya ben artık kağıda yazdım tarihleri eşime dedim burdan bak ben unutursam sen hatırlat![]()
Yaa canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤Kızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim
ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
fnd_50 R raainbow
Tiniminimavihanim
Sevgicik M melek076
Allah isteyen herkese nasip etsinYaa canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤![]()
Yaaaa gecenin muhteşem haberiKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim
ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
fnd_50 R raainbow
Tiniminimavihanim
Sevgicik M melek076
Kuzum tebrik ederim hemen kan ver yarınKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim
fnd_50 R raainbow
Tiniminimavihanim
Sevgicik M melek076
Beraber bekleyelim kuzum inşallah hayırlı haberler alalımBeklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorumdaha iyi kuzum kendini dinleyip belirti aramamak
umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz her zaman umudumuz var
![]()
Yine hislerim yanıltmadıKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim
fnd_50 R raainbow
Tiniminimavihanim
Sevgicik M melek076
Bana bakoldum ya ben anne
bir ağlıyorum bi gülüyorum
![]()
İnşallah canımmm valla hepiniz dediniz yap yap diye anca yapabildim o korkumu yenipYaaaa gecenin muhteşem haberişu görüntünün güzelliği kalp ben
Hadi gözün Aydın olsun kuzum çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah bize de dua et
![]()
Kuzum batını yazar mısın yazmıştım öyle hatırlıyorum ama bi ara liste karıştı silinen isimler oldu seninde gitmiş
Ah canım ya
Bende şimdi ovu yaptım
Kafam karıştı![]()
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsinYine hislerim yanıltmadı
Hayırlı olsun canım benim![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim
fnd_50 R raainbow
Tiniminimavihanim
Sevgicik M melek076