- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.461
Ayy bu ayni ben yayataga girmeden tamponu koyup uzandim 10 dakika geçmedi patlayacak gibiydim yatsam mi dursammi karar verene kadar karnim çatladi
canım bal heder oldu
![]()
Ahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu ayni ben yayataga girmeden tamponu koyup uzandim 10 dakika geçmedi patlayacak gibiydim yatsam mi dursammi karar verene kadar karnim çatladi
canım bal heder oldu
![]()
Ay inşallah kuzum ya bu seferde ben şenlendiririm inşallah![]()
Ay evet kuzum mutfak dolapları gardıroplar ay ölüyorum valla dolaplar hayatımı kaydırdı sesim gitti hem yorgunluktan hem telefonla konuşmaktanNiye kız temizlik mi yaptın ne oldu![]()
Evet kuzum advictor bir mucize,bitsin bidaha sipariş edicem ,benimki Athenadan dolayi daha sıklaştı öyle değerlendiriyorumAhahahaaynı aynı ama advictor yapıyorlar galiba iştahımı kesti tatlı krizimi kesti idrara çıkmamızın sebebide galiba ödem attırıyor
![]()
Kiz aşko bu saatde ne telefon konuşmasi yaAy evet kuzum mutfak dolapları gardıroplar ay ölüyorum valla dolaplar hayatımı kaydırdı sesim gitti hem yorgunluktan hem telefonla konuşmaktan![]()
Bizde de 00.37Kiz aşko bu saatde ne telefon konuşmasi ya
Sizi bilmem bizde saat 1:36
Ay evet kuzum mutfak dolapları gardıroplar ay ölüyorum valla dolaplar hayatımı kaydırdı sesim gitti hem yorgunluktan hem telefonla konuşmaktan![]()
Ne 3 günü kız 4 gün gecikmen varYok kuzum hiç gecikme olmazdı bir iki gün erken bile olurdum şuan 3 gün gecikmem varay inşallah kuzum sizin gibi sabah güzel haber verebilirim inşallah
![]()
Sen kapat aşkim muhabbetine mi girdiniz yoksaBizde de 00.37aşko yabteyzemle ne zamandır konuşmuyodum onla konuştukta kapatmadık ya
![]()
Ben telfonla konuşurken bide whatsapp sesli msj atarken evin ortasından geziniyorumAhahah sende benim gibi iş yaparken telefonla konuşanlardanmısın hızlıca bitiyor iş sanki ozamanyeter kız yeter temizlik bitmez yarın dön bak yine aynı ev işi nankör
![]()
Evet kuzum advictor bir mucize,bitsin bidaha sipariş edicem ,benimki Athenadan dolayi daha sıklaştı öyle değerlendiriyorum![]()
Ben telfonla konuşurken bide whatsapp sesli msj atarken evin ortasından geziniyorumaşağı yukari mutfak ohoo gez gez bitmiyor
asla oturup konuşamiyoring huyum kurusun
Evet tesadüf diye bişey yoktur iyi ki almışızİyi geliyor çok şükür ben öyle internette gördüğüm herşeye inanmam kürler mürler de hiç yapmadım ama mfk yı gördüğüm andan beri umutluyum instada keşfette videosuna denk geldim esprili diye girdim profiline aylar sonra boşuna gözümün önüne gelmedi bu vardır bundada bir hayır diyip takviyelerini aldım pat diye![]()
Evet tesadüf diye bişey yoktur iyi ki almışız
Ben mfk önce insulin direncim yüksek olduğu için aciktigim zaman elim ayağım titrerdi tansiyonum firlardı,yemek yedikten sonra daha da kötü olurdum halsiz kalirdim kolumu bile kaldıramazdim
Çok şükür Advictor iyi geldi şimdi o kötü etkilerin hiç biri yok
Kız yok hahahahhahSen kapat aşkim muhabbetine mi girdiniz yoksa![]()
Eveet canim aynen bende de öyleydi, çok şükür kötü günler bitdiii sırada bebişli günler varEvet evet bende çook uzun süre aç kalınca kahvaltı ile akşam yemeği arasında akşam üstü bi kötü oluyordum onlar yok olduAllah karşımıza birini çıkarıyorsa bu tesadüf değil Allah’ın hikmetindendir
inşallah hepimiz faydasını görüp hayırlısıyla güzel sonuçlara erelim
![]()
Aha yemin ederim ki ben kahkaha attımBen telfonla konuşurken bide whatsapp sesli msj atarken evin ortasından geziniyorumaşağı yukari mutfak ohoo gez gez bitmiyor
asla oturup konuşamiyoring huyum kurusun
İçimizde bitane oturup konuşan yokmu yahuAha yemin ederim ki ben kahkaha attımayy bende öyleyim
![]()