- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.881
Yiyorum yaa 3cü havucu bitirdimSende ye aşko![]()
Eşim gıcık gibi cips yiyor ben havuç
Adaletin bu mu dünya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyorum yaa 3cü havucu bitirdimSende ye aşko![]()
Olacak olacak inşallah kuzum umudumuz hep var olsunBu yolda çok para dökülüyor ama yeter ki sonu güzel olsun
Ya ayaklarım donuyor diyordum eşimde inanmıyordu bende üşüyorum havalar soğudu felan diyordu al bak dedim elektronik ısı ölçer var onunla ölçtüm ondan biliyorum
![]()
Erkeklerin umrunda mıYiyorum yaa 3cü havucu bitirdim
Eşim gıcık gibi cips yiyor ben havuç
Adaletin bu mu dünya![]()
Tamam kuzum yarın sabah ölçüp yazacağımSen sabah yataktan kalkmamiş ölç en doğru sonuç o
İns olcak bak görİnşallah maşallah![]()
İns kuzm İnan ki gözü kapalı herseyi yaptırıyoruz elimizden ne gelirse ins bu ay guzel haberler alırız hepimiz kalan kozlar felannOlacak olacak inşallah kuzum umudumuz hep var olsunBu yolda çok para dökülüyor ama yeter ki sonu güzel olsun
Ya ayaklarım donuyor diyordum eşimde inanmıyordu bende üşüyorum havalar soğudu felan diyordu al bak dedim elektronik ısı ölçer var onunla ölçtüm ondan biliyorum
![]()
271 çıktı betaNee kan mı verdinkaç haftalıkmış pekiii
Ben bidahaki doktor randevusuna kdar kendimi oyalıcak bişielr bulmam lazım zaten yazın bana tüm dizileri izlicem![]()
Surelab markasi daha once cikarmamisti buna bence idrar fazla geldi ondan öyle olduMarkası ne canım bazıları çıkarıyormuş böyle yalancı çizgikeşke gerçek olsaaa
Kız bariZ kuruma cizgisi. Soldan bakiyorum kirmizili arkadan bakiyorum grili gibiYumurtlama günü ne zamandi senin canımbaya belli pembe çıkmış kız şaka gibi
![]()
Kanka oda iyi olsun varsa gozumuz canlanir kırmıziliktan ohhhÇok iyi kanka devamkeanca pazartesi ye ikna edebildim salı çarşamba diyo yaa patlatcak bizi burda
![]()
Bayilirimmm. Bende biber dolmasi severim evin milli yemegiİç kuzum ,sana kolay gelsin
Ben etli lahana sarmasi yaptim yeriniz məlumbizim evin en çok sevilen yemeyi
Best kankamAnaaaa resmen gebesin teste göre aşko aman Allahımsu damlat aşko gitcek mi bakalım markası ne bebeğim testin
![]()
Tamam kuzummm hemen etiketlerim
Evet bendeBayilirimmm. Bende biber dolmasi severim evin milli yemegi![]()
Kuzum gebelik zamanı olmazmi yaptirmak?yani benim fikrimce o.işlemin gebeliye neden zarari olsun kiM MiuLegoDemgey3
Mucizemmm16
Lale95
_Umutlu_Pozitif_
bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay
bu arada neredeyse kaşım hic yok benim
Benim yakın arkadaşim da silme işlemi yaptirmişdi ,sonra yeniden yaptirdi o daha güzel olduM MiuLegoDemgey3
Mucizemmm16
Lale95
_Umutlu_Pozitif_
bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay
Kuzum bence bunu bi doktora sormak lazım ya bence bir zararı yoktur gebeliğe de bebeğe de ama diyorum ya en iyi doktor bilirM MiuLegoDemgey3
Mucizemmm16
Lale95
_Umutlu_Pozitif_
Kalici makyaj uyusturucu kremler falan uygulanacak ya skntili olabilir.Kuzum gebelik zamanı olmazmi yaptirmak?yani benim fikrimce o.işlemin gebeliye neden zarari olsun ki
Asko kalici makyaj nasil derim doktora erkek doktor utanirim kızzzKuzum bence bunu bi doktora sormak lazım ya bence bir zararı yoktur gebeliğe de bebeğe de ama diyorum ya en iyi doktor bilirvalla kuzum ben bat günü test yaptım negatifti ama hala olmadım mesela sende bat günü negatif görünce gittiğinde sonradan pozitif olabilir yani tam zararı olup olmadığını bilip gitmen daha iyi olur kuzum Hem içinde rahat olur
![]()