Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benide 😔😔 ilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık😢
Başına böyle bişey gelenvarmı bebişi olanlardan hamileliğin ilk başlarnda veya duyan eden ne yapabilirim başka bebişe bişi olmaz demi😢 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 Demgey3 Demgey3 M melek076 M mucizeOldu @iyilikperisi92 @Random3 @miresl @fnd_50 ve diğer kızçeler nickler aklıma gelmiyo şuan
Bol bol papatya çayı
Geçmiş olsun aşko ❤️

Evet bende A2 kursuna başladım 🙄 Dortmund bende
Aşkolarım başarılar 🙏
Geçeceğinize inanıyorum
A2 kolaydır da
B1 yengemle çalışırdım bir tık daha zor mektup çok çalışmak lazım
Bide sonra almanyada yaşam kursu da var daha o da oturum izni için mecburi oldu

Valla kuzum yeme içme konusunda aslında sağlıklı beslenmemiz lazım kimyasal geçirmemizin nedeni hep paket gıdalar diye düşünüyorum o yüzden birazcık bal bedemlerle kendimizi besleyelim bari 🥰🤗🤗
Çok haklısın dikkat edeyim bari 🥰
Sağol kuzum yaa içimi rahatlattn🥰 ne biliyim bebekte ilk olup baya tecrübesiz olunca korkuyor insan😂😂
Hiç korkma emaneti Rabbime 😉 sen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende 😍
Hahahah sorma bak suanda testiö bu hali almış
daha ne desin bu bebe 😍
Bende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ G Gzmyts53 Demgey3 Demgey3 🤣🤣🤣🤣
ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuş 🤦🏻‍♀️ Ben soğan suyu içtim dedim düşün yani sen bi tatlı kaşığı pekmez içemiyorsun 😤🙄🤣🤣🤣

Ayy kolay gelsin aşko valla canımız çıktı be yap yap işler bitmiyo 🙄 bayılma aşko dik durmaya çalış hahhahah bende bugün gündüz dıkşınlandım ama sonrasında kendimi zor kurtardım adam içerinin ayarını bozcak🤣🤣🤣
Hahahhahaha dıkşılandım mı kahkaha attım gece gece ahahahhshdh

Çok haklısın dikkat edeyim bari 🥰

Hiç korkma emaneti Rabbime 😉 sen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende 😍

daha ne desin bu bebe 😍

ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuş 🤦🏻‍♀️ Ben soğan suyu içtim dedim düşün yani sen bi tatlı kaşığı pekmez içemiyorsun 😤🙄🤣🤣🤣
Bebegım ama saatler gectı ılk halinden 2 testimde böyle bak ötekini atıyom 4 gün önceki ay 2 side kuruma çizgisi olmaz heralde 😂🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• B07560B3-02D8-4119-AD0C-9F6C3E1BF8EC.webp
    B07560B3-02D8-4119-AD0C-9F6C3E1BF8EC.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 39
Limon ve ıhlamur ağacı çıkcak içimde zaten 😂 hiç bilemeyincede tedirgin oldum dedim biZim kızçeler kesin bişiler bilir😍 evet evet yatmıyorum yatnca daha kötüleşecek gibiyim haklısın

Yaa gerçekten mi neyse kötü olursam o zaman doktora müracaat demekki ilaç içiliyormuş öğrenmiş oldum sağol aşkoom😍 kızılcık reçelimiii ay hiç yemedim inanırmısın

Şimdilik öyle yapıyorum sıcak bişiler içiyorum en olmadı kötüleşirsm doktora ulaşacm mecbur kuzum sagol🥰
Oh oh daha çok iç bebeğim şifa olsun inşallah ❤️ Aynen kuzum buradaki kuzular maşallah biliyorlar bende herşeyi danışmak istiyorum neredeyse 😘❤️

Back
X