- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.701
Teşekkür ederim canım benim amin inşallahİnşallah bi daha ki ay sağlıkla bebiş haberini verirsin kuzum ya inşallah temiz çıkar sonuçlarınhaber et mutlaka aklımız kalbimiz sende ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benim amin inşallahİnşallah bi daha ki ay sağlıkla bebiş haberini verirsin kuzum ya inşallah temiz çıkar sonuçlarınhaber et mutlaka aklımız kalbimiz sende ❤
Teşekkür ederim canımmiraclebeyb geçmiş olsun çok canım. Allah sağlıklısını nasip etsin. En azından Hamileliğe müsait yapın/ız var çok şükür güzel yanını da gör az da olsa
Ayy aşko benimde gaz var karnımda bide hassasiyet var yumurtalıklarım daAşko seninde yakındır daha adetin yeni bittibende afedersiniz ama ishal gibi oluyorum yumurtlamada ahahaha tersim Ya benim niye böyle herşeyin ters
![]()
Bende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdiEvet yaa bitmiyorgece olsada uyusam diycem onda da gece mesayisi
kiz sen zngldkli umutluya ateşli diyodun
noldu kız size keçiboynuzu fazla mi kaçırdiniz ney
![]()
Aşko bol bol radyo tavisye ederimHep var yardıma ihtiyaç ama lanet sınav bir geçsem bakalım işte çalışıyorum bolca
Evet bende A2 kursuna başladımBen mannheim sen hangi şehirdesin ve yoksa sende mi kursa gidiyorsun
Ayy inşallah bebeğimAaaa bizim kızlar hızlıııııinşallah gol olmuştur aşko
Aman aman birde senin ki okumasın mesajları![]()
Bol bol papatya çayıBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
Başına böyle bişey gelenvarmı bebişi olanlardan hamileliğin ilk başlarnda veya duyan eden ne yapabilirim başka bebişe bişi olmaz demi![]()
_Umutlu_Pozitif_ @Lale95
Demgey3 M melek076 M mucizeOldu @iyilikperisi92 @Random3 @miresl @fnd_50 ve diğer kızçeler nickler aklıma gelmiyo şuan
Aşkolarım başarılarEvet bende A2 kursuna başladımDortmund bende
Çok haklısın dikkat edeyim bariValla kuzum yeme içme konusunda aslında sağlıklı beslenmemiz lazım kimyasal geçirmemizin nedeni hep paket gıdalar diye düşünüyorum o yüzden birazcık bal bedemlerle kendimizi besleyelim bari![]()
Hiç korkma emaneti RabbimeSağol kuzum yaa içimi rahatlattnne biliyim bebekte ilk olup baya tecrübesiz olunca korkuyor insan
![]()
daha ne desin bu bebeHahahah sorma bak suanda testiö bu hali almış
ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuşBende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi![]()
_Umutlu_Pozitif_ G Gzmyts53
Demgey3
![]()
Teşekkür ederim canım. Benim problemim konuşmaAşkolarım başarılar
Geçeceğinize inanıyorum
A2 kolaydır da
B1 yengemle çalışırdım bir tık daha zor mektup çok çalışmak lazım
Bide sonra almanyada yaşam kursu da var daha o da oturum izni için mecburi oldu
Hangi radyo kızzzz bazısı çok karmaşık ama açarım senin tavsiyen hangisiiiiiAşko bol bol radyo tavisye ederim![]()
Uzağız heralde yaaa tüh ama olsun kızzz çok güzel böyle aynı yerlerde olmak.Evet bende A2 kursuna başladımDortmund bende
Sağol canım çok teşekkür ederimCanım sen gebemisin ben yeni giriyorum bu ay bayadır girmedim hayırlı olsun![]()
Bisey olmaz dewamke hahahahahBende değilde eşimde çok şey yaptı ben dedim size 1 tatlı kaşığı yeter diye alın işte nolcak simdi![]()
_Umutlu_Pozitif_ G Gzmyts53
Demgey3
![]()
Hahahhahaha dıkşılandım mı kahkaha attım gece gece ahahahhshdhAyy kolay gelsin aşko valla canımız çıktı be yap yap işler bitmiyobayılma aşko dik durmaya çalış hahhahah bende bugün gündüz dıkşınlandım ama sonrasında kendimi zor kurtardım adam içerinin ayarını bozcak
![]()
Ateşin yok dimi aşko olursa doktora sor bebeğimAyy sağol kuzum ateşi sürekli kontrol etmek aklıma gelmediydi vallaevet bol dinlenme ve c vitamini ıhlamurla atlatcaz inşallah
sen napıyosun ekşın dıkşınlardan sağlam çıktın inşallah
![]()
Bebegım ama saatler gectı ılk halinden 2 testimde böyle bak ötekini atıyom 4 gün önceki ay 2 side kuruma çizgisi olmaz heraldeÇok haklısın dikkat edeyim bari
Hiç korkma emaneti Rabbimesen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende
daha ne desin bu bebe
ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuşBen soğan suyu içtim dedim düşün yani sen bi tatlı kaşığı pekmez içemiyorsun
![]()
Oh oh daha çok iç bebeğim şifa olsun inşallahLimon ve ıhlamur ağacı çıkcak içimde zatenhiç bilemeyincede tedirgin oldum dedim biZim kızçeler kesin bişiler bilir
evet evet yatmıyorum yatnca daha kötüleşecek gibiyim haklısın
Yaa gerçekten mi neyse kötü olursam o zaman doktora müracaat demekki ilaç içiliyormuş öğrenmiş oldum sağol aşkoomkızılcık reçelimiii ay hiç yemedim inanırmısın
Şimdilik öyle yapıyorum sıcak bişiler içiyorum en olmadı kötüleşirsm doktora ulaşacm mecbur kuzum sagol![]()