- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.021
Lafınla dövdün suan bebeğim teşekkür ederimSigara kahve yerine cekirdek findik fistik falan ye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafınla dövdün suan bebeğim teşekkür ederimSigara kahve yerine cekirdek findik fistik falan ye
Yaa evet gerçekten bi başkalar küçücükken bile düşünceli kız çocukları bibaşka gösteriyor sevgilerini onlarCanim benim kızım diyor ki keske ananem senden 4 tane dogursaydi cok seviyorum seni annebende onlari oyle severim keske sizden 2 ser tane dogursaydim daha cok sevseydim sizi hep sevseydim diye. Oglum cok soguktur ama kızım cok sevecen emerdi kucukken emmesi biterdi boynumu yüzümü öper sarilir yatar uyurdu
Ahh kuzum yaa dikkat etsene azcık zaten bünyen zayııff hemen toparlarsın inşallahValla bebeğim gece uyuyakalmışım kızı okula yollıyim sıcak su yapcam süt kaynatıp içicem ağrıyo çok fazla bide gaz çok var karnımda oda iyice ağrımıyo sağa sola gezdikçe![]()
Ay kıyamam kuzum inşallah kolayca atlatırsın kuzum yaİnşallah mfk işe yarar kuzum yaa
Ay boğazlarım acımaya başldı yahalsizliğin yokta boğazlar gidiyor yavaş yavaş sen nasılsın
Canım beniimYaa evet gerçekten bi başkalar küçücükken bile düşünceli kız çocukları bibaşka gösteriyor sevgilerini onlarbenim aslında kız istememin sebebi babamla hiç güçlü bi bağım olmadı çok seviyorum baba kız bağlarını kızım olsunda yaşayamadıgımı eşimle kızımda göreyim istiyorum inşallah rabbim Nasp eder hoş ne olursa olsun sağlıklı olsun ilk isteğim o
![]()
Sağol kuzum inşallah ❤❤ toparlarım aşko ya buda geçer bebeğim ❤❤Ahh kuzum yaa dikkat etsene azcık zaten bünyen zayııff hemen toparlarsın inşallah![]()
İnsallah canim gonlune göre olur.Yaa evet gerçekten bi başkalar küçücükken bile düşünceli kız çocukları bibaşka gösteriyor sevgilerini onlarbenim aslında kız istememin sebebi babamla hiç güçlü bi bağım olmadı çok seviyorum baba kız bağlarını kızım olsunda yaşayamadıgımı eşimle kızımda göreyim istiyorum inşallah rabbim Nasp eder hoş ne olursa olsun sağlıklı olsun ilk isteğim o
![]()
Günaydın bebeğiiiiimmİlkk öncee günaydınnntabii ya biyere gittiğim yok birlikte büyütcez inşallaah
Valla alır seninki bize cevapta yazar bizimkileride yorumlar bekliyorum ben enişteden![]()
Günaydın bebeğimAyy günaydın kuzum dün gece yine bayılmışım![]()
Amin. İns kuzum ne kadar yakınmışız cidden kız den 4 ben 3canımm günaydın,
çok ıyı anlıyorum senı, bazen doluyoruz bır nokta oluyor ve aglamak ıyı gelıyor.
bızımde 16eylulde 4.yılımız.. 3 yıldır gebelık ıcın cabalıyoruz.
bılıyorsun kımyaslım ve dıs gebelıgım var..
bende cok uzuluyorum bazen umutsuzluga dusuyorum ama sonra nasıp vardır Allahımın bır bılgıdı dıyıp tekrar devam edıyoruz..
herseyde bır hayır vardır ınsallah Rabbım daha fazla bekletmesın ..
İns kuzumm benım bakalım ne olacakİnşallah mfk işe yarar kuzum yaa
Ay boğazlarım acımaya başldı yahalsizliğin yokta boğazlar gidiyor yavaş yavaş sen nasılsın
Kız bende bayılmışım yeni kalktım ama hala deli gibi uykum var noluyor bizeee
amınnn tatlımmmm,Amin. İns kuzum ne kadar yakınmışız cidden kız den 4 ben 3
İns sende bende yaptıklarımızın mukafatını yakında alırız kuzum rabbim kimseyi aratmasın![]()
Kuzum boğaz için sürekli sıcak şeyler iç ama normal suyunu bile sıcak iç birde propolis çok iyi geliyor boğazaİnşallah mfk işe yarar kuzum yaa
Biraz daha iyiyim bebeğim hafifledi kalktığımda epey ağrım vardı şimdi daha iyi kuzum sen nasılsın iyi misinGünaydın bebeğimnasıl oldun kuzum uyumak iyi geldi miiiii
Kız bende bayılmışım yeni kalktım ama hala deli gibi uykum var noluyor bizeeedünden sonra
_Umutlu_Pozitif_ da bayılmıştır
![]()
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etsene biraz sen kızcam valla biraz enerji almaya bak salmışsın kendini gibi geliyor bana yoksa neden sürekli hastalanasın kiBiraz daha iyiyim bebeğim hafifledi kalktığımda epey ağrım vardı şimdi daha iyi kuzum sen nasılsın iyi misin
Kız bende bayılmışım yeni kalktım ama hala deli gibi uykum var noluyor bizeeedünden sonra
_Umutlu_Pozitif_ da bayılmıştır
![]()
Donalım mı istiyosun he hebiliyorum aşko o yüzden aslında uzun zamandır ılık duş almaya çalışıyorum normalde kaynar suyla yıkanırımda
![]()