• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet vallaha cok sukur kafam rahatladi iyi oldu.... kuzum en sonda bildigin uzre bir ikinci kez ilac almistim yumurtam buyumustu ama igne olamadim cunki ilac 3 doz olunca agir oldu igne dahada agir gelicekti doktor deneyin siz dedi ama iki ay ara vermemiz lazim ilaca demisti bana agir geldigi icin biz de yaz telasindan fazla deneyemedik tatil oncesi bende umursamadim acikcasi .....doktorun tavsiyesi biraz kilo vererek kendligilimden saglikli yumurtlamama vesile olmami istedi pcos dan dolayi bakalim daha iyi beslenerek sporla denicem bir kac ay olmadi yine ilaca baslarimm
Senide mfk baslatalım zayıflama adalis pcos için advictor 🫣

Aşko kuşkolar deyin bakayım rahim kalınlığı gebelik oluşunca kaç Olmuştu sizin hatırlayan varmı

Hoşgeldin canım❤❤ hemen bize kürün nasıl yapıldığını anlatirmisin aşko yapmadığımız bişey kalmadı zaten onuda yapalım 🤣🤣🤣🤣
Hoşbuldum canım 😍 bal toz tarçın ve aktardan çörekotunu çektirip toz halinde aldım adetin 2.günü başladım 1 tatlı kaşığı bal a çörekotu ve tarçından göz kararı ekledim macun kıvamında sabah akşam yedim 10 gün bi yandan da ovulasyonla takip ettim pko olduğum için sonra 3 gün soğan kürü yaptım yumurta çatlasın diye sonra bıraktım tabi gün aşırı ilişki devam etti çatlamadan sonra 2 hafta bekledim kan testi yaptırdım negatif çıktı adet olmayı bekliyodum 2 hafta geçti gelen giden olmadı doktora gittim meğer geç döllenmeyle hamile kalmışım benim hikaye böyle gelişti ama ondan önce neler denemedim ki 3 yıl uğraştım

Hoşbuldum canım 😍 bal toz tarçın ve aktardan çörekotunu çektirip toz halinde aldım adetin 2.günü başladım 1 tatlı kaşığı bal a çörekotu ve tarçından göz kararı ekledim macun kıvamında sabah akşam yedim 10 gün bi yandan da ovulasyonla takip ettim pko olduğum için sonra 3 gün soğan kürü yaptım yumurta çatlasın diye sonra bıraktım tabi gün aşırı ilişki devam etti çatlamadan sonra 2 hafta bekledim kan testi yaptırdım negatif çıktı adet olmayı bekliyodum 2 hafta geçti gelen giden olmadı doktora gittim meğer geç döllenmeyle hamile kalmışım benim hikaye böyle gelişti ama ondan önce neler denemedim ki 3 yıl uğraştım
Rabbim evladını bağışlasın kuzum herseyin vakti zamanı var işte sağlıkla büyüsün inşallah🤲🏻❤ çok teşekkür ederim tarif içinde belki birilerimize şifa olur 🤗😍 sen bizle takıl keyfini bulursun aşko burda hep birlikte keçileri kaçırıyoruz 🤣🤣🤣 sende takıl bize sal keçilerini🤣🤣🤣

Hahaha kızlar hakkaten yaa, daha dün eşime dedim ki neyse ilk defa o güne bişey denk gelmiyor, kuzenin düğünü de pazar günü, cumadan gidicez oraya. Şu Çarşamba perşembeyi atlatıyoruz bu sefer dedim, şom ağzımı açtım 🤣🤣 valla heç de umrumda olmaz, en fazla örnek alırlar 🤣🤣
Aynen yaaaaaa kimse için planını ekşinini dikşinini erteleme bebeğim 🤣🤣🤣

Rabbim evladını bağışlasın kuzum herseyin vakti zamanı var işte sağlıkla büyüsün inşallah🤲🏻❤ çok teşekkür ederim tarif içinde belki birilerimize şifa olur 🤗😍 sen bizle takıl keyfini bulursun aşko burda hep birlikte keçileri kaçırıyoruz 🤣🤣🤣 sende takıl bize sal keçilerini🤣🤣🤣
Amin sağol canım 🤗size de hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim tez zamanda inşallah 🤲💗 ben ara ara girerim sizin hızınıza yetişemem ama gördüğüm kadarıyla yazarım şifa olur inşallah benim tarifler de çok ta çoğunu unuttum bile 😄 aah ah keçiler beni salmıyo kenardan kenardan dahil olurum ancak size 😅 vakit bulunca ya uyuyorum ya ev işi ya yemek arada sırada gezmek böyle geçiyo zaman kocişe bile zor zaman ayırıyorum 🤣

Yaaa kaç haftalık haftaya cuma ne zaman duycaz bende merak ediyorm hep😍 benimki küçük ya geçen çarşamba 4+1 di yeni öğrenmiştim benimde bu cuma kontrolum var bakalım😊 kıyamammbende daha başlmadı duygu değişimleri bakalm

Ayy boşver aşko bana kız der dedim demedi küçük kalbimi kırdı @melek076 🤪🤪😂😂 valla şaka bi yana yumurtlama tarihlerinden tahmin yürütülüyormş bide arkadaşımız hisli öyle bişiler sağolsun bize tahminde bulundu😂
Ben eşimle de ayrı şehirlerdeyim onun da stresi oluyor sanırım ☺️ 4+4 üz bugün 😊 ben bu hafta çağırır diyordum 24 üne kadar beklemek zorundayım 😅

Ben daha yumurtlama sonraki 10. Gündeyim ama bununarkasına bir yumurtam daha varmış iyi görüntülü ama yinede hali hazırda varsaaaa bu büyüsün 🥰
Olsun hepsini değerlendir öncekine de bişey olmaz bi bakmışsın ikisi de tutmuş belli mi olur 😊

Back
X