• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Google chrome dan giriyorum ben siteye bende görünüyo 🤷‍♀️

Rica ederim canım ne demek her zaman sorularınız olursa bildiğim kadarıyla tecrübelerim kadarıyla cevaplarım ben çok giremiyorum kaçırıyorum çoğu mesajı ama arada bakıyırum görürsem bildiğim şey olursa cevaplarım 😊 istersen ovulasyon testleriyle takip et daha emin olursun gününü de bilirsin soğan kürü de düşük yapabiliyo dikkatli olmak lazım

Bende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor

Eklentiler

• 3C57909C-C720-4B0B-A148-2F96CFFB573B.webp
    3C57909C-C720-4B0B-A148-2F96CFFB573B.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 32
Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu Demgey3 Demgey3 @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 bitliKedi bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @mucizeyimben @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Yakında donumuzdaki molekülleri de sayarız biz. Kozlar hafî hamile kalın artık bana da cesaret gelsin biraz ya

Aşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo mu Demgey3 Demgey3 @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 bitliKedi bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir @mucizeyimben @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Kızzz az su içiyorsun demekki birde bu ne anam ne etiket yapmışsın böyle iki üç kişi yap anlarız bu hepimizi çağırıyor bir bakalım hele deriz 😂😂😂

Bn yatıyorum ztn bulamadım uygulamasını ıos heralde desteklemiyor böyle bir platform desteklenmezmiş ya çok saçma ama neyse belki kendileri uygulama yaparlar ıos içinde

Teşekkür ederim kuzum sağol ❤️❤️ Ovu testi kullanacağım kuzum adet bitince 😘 havuçta aslında çatlamaya yardımcı oluyor olmadı onu yerim kuzum düşük tehlikesini bilmiyordum 🫢
Evet en iyisi havuç ye sen onun da kürü vardı yumurta çatlatma kürü
Bende chromedan giriyorum androidmi telefonlarınız acaba iphone mu desteklemiyor
Android benimki
Bastım ama yine kurulum göremedim sonraki adımı da çekip atarmısın sana zahmet yaaa
Hafıza yok telefonumda ama bakayım

Var bebeğim netten kadınlar kulübüne giriş yapıp sol üst köşeye baş en altta uygulamayı kur var ona basınca uygulama yükleniyo

Bende çıkmıyor aşko galiba iPhone’yi desteklemiyor uyguluma. Ben geldiiimmmmm Demgey3 Demgey3 Buda bitti son bir kaldı sonra bekleyeceğiz artıkın😂😂😂

Bn yatıyorum ztn bulamadım uygulamasını ıos heralde desteklemiyor böyle bir platform desteklenmezmiş ya çok saçma ama neyse belki kendileri uygulama yaparlar ıos içinde
Şimdi anladım bak böyle oluyo direk siteye giriş yapılıyo ona girince bir de bildirimler geliyo
Screenshot_20220916-002129_Chrome.webp
Screenshot_20220916-002249_Samsung Experience Home.webp

Dediğiniz gibi belki de iphone olduğundan dolayıdır ama neden öyle yapmışlar ki çoğu kişi iphone kullanıyo genelde

Ay şimdi aklımda o vardı iki gündür pembeli akıntı ve yoğun beyaz akıntı var doktor olacağını söylemişti pembe kanamanın. Çok özel ders isteyen var okuldan sonra onları versem mi diyorum ama bu kadar yorgunluk bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Eger Allah ona bir can verdiyse dogacagi yazilmissa zaten her turlu saglikli devam edecek insallahh. Ama ben senin icin diyorum. Kendini cok yorma dinlen bol bol agrilarin gecer bende gecti cunku

Back
X