- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.161
Vurduğunuz gol olsun bebeğimAman kadınlar kulübü kısa yol yapmayı buldum iPhone de onu anlattım aşko ekşın bir oyalanıyorum kalkacam şimdi eşimle sigaraya çıkcaz o uyuyacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vurduğunuz gol olsun bebeğimAman kadınlar kulübü kısa yol yapmayı buldum iPhone de onu anlattım aşko ekşın bir oyalanıyorum kalkacam şimdi eşimle sigaraya çıkcaz o uyuyacak![]()
İnşallah aşkoAşko asla modunu düşürme bi sorun yok merak etme bende çok düşündüm sonunda gördüm belki ikimizde iki kere yumurtlamış olacağız bilemeyiz![]()
Sendeki almanyadasın hangi şehirdenAynen bu gün dereceler bayağı yükseldi çok sıcak hafta sonundan sonra düşecekmiş tam tatilime denk geliyor pöfff
Sendeki almanyadasın hangi şehirden
Ay inşallah aşko sağolasın hepimizin gol olur inşallahVurduğunuz gol olsun bebeğim![]()
İnşallah aşkoyumurtalıklarım batıyo sağlı sollu akıntım var gibi gidiyorum bi halt yok duygularımla oynuyorlar
![]()
Öyle kuzum doğru diyosun bebeğim ❤Ay inşallah aşko sağolasın hepimizin gol olur inşallah
Belki çatlamıştır aşko sen telaş etme her türlü değerlendirmelerimizi yapıyoruz nasipse olacak zaten![]()
Sen bu günü boş geçtin Ya psiklojikmen kendini yiyorsun ben napayım kız 3 gün bekliyoruz yönteme uyarakÖyle kuzum doğru diyosun bebeğim ❤![]()
Ayy kuzum doğru diyosun sağolun valla az biraz gitti stresim ❤❤Aaaa kendine gel bebeğiiiimmm niye stresleniyorsun sen zaten değerlendirme yapıyorsun Rabbim nasip ederse bir gün bile değerlendirme ile olur sen canını sıkma bebeğim yumurtlama olduysa da çatlama olduysa da sen ekşınlarını düzenli olarak yapıyorsun o yüzden nooo problem![]()
Valla el ele verirsek yaparız biz kız onunda hakkından geliriz evel AllahBiz yazılımını kurar hakkından geliriz o uygulamanın hadi yapalım ahahahyok yok ben sizi bırakıp gidermiyim bi yete hiç
![]()
Yaparız valla yeterki kafamıza koymayalımValla el ele verirsek yaparız biz kız onunda hakkından geliriz evel Allah![]()
Ay valla daha ben başlamadan 3-2-3-2 varya onu yapmasam mı 3 gün fazla mı gelir gün aşırı mı denesem demeye başladımSen bu günü boş geçtin Ya psiklojikmen kendini yiyorsun ben napayım kız 3 gün bekliyoruz yönteme uyaraksen dikşınsız huzursuz oldun ahahaha
![]()
Az biraz değil hepten gitsin bebeğiiiimmm çok yakın bebişli günlerimiz hissediyorumAyy kuzum doğru diyosun sağolun valla az biraz gitti stresim ❤❤![]()
Aşko Almanya nın batısını dıyordum ben butaraf ıklımı guzel içanadolunyn guneyı gıbıYok canım ben Türkiyedeyim
Aşko daha yeni yattım yatağa uyuyacağımYaparız valla yeterki kafamıza koymayalımsen napıyosun aşko
Yok aşko o bugün ekşınsız oldu Ya bi boşluk oldu galiba uzun zaman sonra boş geçince başına vurdu ahahahaAaaa kendine gel bebeğiiiimmm niye stresleniyorsun sen zaten değerlendirme yapıyorsun Rabbim nasip ederse bir gün bile değerlendirme ile olur sen canını sıkma bebeğim yumurtlama olduysa da çatlama olduysa da sen ekşınlarını düzenli olarak yapıyorsun o yüzden nooo problem![]()
Anladım canım ben anlamamışım konuya direkt girmişimAşko Almanya nın batısını dıyordum ben butaraf ıklımı guzel içanadolunyn guneyı gıbı
Kaçırırsam üzülürüm hoş yakalayamadım ki kaçırayım aşko bide o var yaniAy valla daha ben başlamadan 3-2-3-2 varya onu yapmasam mı 3 gün fazla mı gelir gün aşırı mı denesem demeye başladım![]()
Mucizemmm16 kesin yiyordur kendini
Az biraz değil hepten gitsin bebeğiiiimmm çok yakın bebişli günlerimiz hissediyorum![]()
Ayy galiba eksiklik hissediyorum sahidenYok aşko o bugün ekşınsız oldu Ya bi boşluk oldu galiba uzun zaman sonra boş geçince başına vurdu ahahaha![]()
Mucizemmm16
Yok yok tavsiye ederim hem böyle strese girilmiyor işte ben çok rahatım 3 gün 2 gün oh misss doktor dedi ya kafam rahatladı iki aydır böyle ondan önce bir dolu bir boş yapıyorduk canım çıkıyorduAy valla daha ben başlamadan 3-2-3-2 varya onu yapmasam mı 3 gün fazla mı gelir gün aşırı mı denesem demeye başladım![]()
Mucizemmm16 kesin yiyordur kendini
Az biraz değil hepten gitsin bebeğiiiimmm çok yakın bebişli günlerimiz hissediyorum![]()
Ahahaha farkındayım aşko tamamen ondan buAyy galiba eksiklik hissediyorum sahiden![]()
Ayy haklısın aşko ben olsaydım 1 gün bile duramıyorum baksanaağğ deliriyoringSen bu günü boş geçtin Ya psiklojikmen kendini yiyorsun ben napayım kız 3 gün bekliyoruz yönteme uyaraksen dikşınsız huzursuz oldun ahahaha
![]()